Sevgilinizin sizden önceki ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

benle yatarsan senden ayrılırım....
bak kızım baştan söyleyeyim olurda benle yatarsan ben seni bırakacağım hazırlıklı ol sinyali çakmış

Evet. Hatta bana eğer benmle yatarsan senden ayrıLırım biLe dedi :)
Beni sevdiğinden eminim bende seviyorm.
İnşaLLah sorunsuz devam eder.

a a adama bak..

birileriyle yatmış ayrılmış; kızı da peşin peşin uyarıyor, benimle yatarsan ayrılırım senden diye..

bu ne sevgi ah bu ne ızdıraaaappp

Benim için problem olmaz.. benden sonraki hayatı önemli sonuçta.. doğal karşılarım yani..
ama biz kızlar aynısını yapsak, tefe koyarlar, adımız çıkar resmen... off offf karışık mevzular işte... çıkılmaz içinden..:97:

Sizden önceki ilişkileri değil:

beni denermş. o noktaya gelirmş.. Eğer benmde istekli olduğumu görürse o an terkedermş. yatarak değil. beni diğerlerinden farklı gördüğünü söyledi...

Bu cümleleri "tehlike arz ediyor"... "Seni istekli görürsem terk ederim" lafa bak...

Böyle diyen adamların iki işve cilveyle aklı başından gider... "O noktaya" gelip de karşısındaki kadın "istekli" diye "icraate geçmeden" terk eden adam görmedim ben...

Erkek arkadaşınız evvelki ilişkileri yahut bilmediğimiz diğer bazı durumlardan ötürü kendisine güvenmediğinizi fark etmiş ve o güveni sağlamak için "fena halde yazıyor"... "Seni diğerlerinden farklı görüyorum" diyerek de bu tezi tescilliyor, aman dikkat...

önemli olan ben hayatındayken yapmaması
önceki hayatı beni ilgilendirmez ki.yattıysa yattı neden soğuyasın bu yüzden
sonuçta o zaman hayatında sen yoktun

yaaa kizlarr!!!
bir cok yorumlari okudum da cogunuz diyorsunuz ki sevgilim benden once yatmissa kaldirmam ayrilim falan. yaa bu cok sacma degilmi??? bi erkekten bahsediyoruz, bi kizdan degil. ben acikcasi hic mi hic inanmiyorum bi erkegin kimseyle yatmadigina. bi erkek belli bi yasa gelince onla bunla olmadi bu isi yapanlarla yatar.

ve bence bi erkegin ilki hep ayrilik, cunku ilkler bi erkek icin hevesde oluyo ve gozleride aciliyo. ben nisanlimin ilki degilim bunun icinde cok mutluyum, nisanlim benden once bi cok sey yasamis oyle yada boyle ve ben bundan hic rahatsiz degilim. bide nisanlim benden once yasamis ne yasayacaksa benimle iken yapmamis bu beni daha cok ilgilendiriyo.

bi arkadas demis "bir kadinin gecmisine, bir erkegin gelecegine bakacaksin" diye, bencede cok dogru bi laf.

canım seni anlıyorum... ben de çok kafama takmıştım bunu.Ama sadece kendimi ve onu yıprattım. Artık düşünmemeye çalışıyorum. Yapacak bişeyim yok. Ne olmuşsa olmuş.. Keşke yaşamasaydı ama kendini üzmeye değmez...

Benim için ilşkinin boyutu önemlidir.

Erkekler evlenecekleri kaınlarda nasıl ki kendilerinden önce kendileri kadar ciddi bir ilişkinin olmasına tahammül gösteremiyorsa, hatta elini bile tutmuş olsun istemiyorsa kadınlarda bir takım heyecanları eşiyle yaşamak isteme hakkına sahiptir.

Benim için kesinlikle sorun olurdu meğerki resmen evlenmiş olsun.... O zaman daha önce evlilik yapmış biriyle evlilik yaparmıydım konusu gündeme gelirdi.

Ben evlilik öncesi evlilik hayatının yaşanmasına karşı olduğum için bir kadınla birlikte olmuş bir erkekle birlikte olmamaya gayret gösterirdim.

Durum bundan ibaret

birlikte olma konusunda erkeklerede kızarım. kendileri istediğiyle birlikte olucak ama kadına gelince yooo asla kabul etmem olucak! adaletsizlik var malesef ama yapılacak birşeyde yok. ilk birlikteliğini eşiyle yaşayan kadın cokta, erkek varmıdır bilmem:)

Yok anLamadınız.
beni denermş. o noktaya gelirmş.. Eğer benmde istekli olduğumu görürse o an terkedermş. yatarak değil. beni diğerlerinden farklı gördüğünü söyledi...

Arkadaşım neresinden mutlu oldun... bende çözemedim. Ne kadar çocukça... Seni denerdim sende bana uyarsan ayrılırım senden... O sen bu adamla nasıl ciddi düşüneceksin.Önenüne gelen her kızı denesin elden geçirsin afadersin sonra da sana gelsin desin ki.. seni de denedim ama sen istemedin sen aradığım kızsın... Bunu deneyen bu kadar küstah davranan biriyle ben evlenmem... ben istemem ... Benimle yatacakmı diye deneyen erkeği ben istemem zaten. Ölçü belllidir. Sınırı çizersin ...Oda bunu denemeyi bile düşünmez. Dile getirmeye bile utanır...

KOnu eğer cinselliği yaşamış bir erkek.. Cinselliği yaşamamış bir bayan ise.....Hayattı bazen biz kendi isteklerimize göre uyduruyoruz bazen çok garip geliyor.. Cinsellik çoğu kişi için farklı şey ifade eder... Bazen ben bile yanılgıya düşüyorum. Çok az sayıda temiz erkek var.. Acaba bana denk gelecek mi diye?..

Benim çevremde kendini kötülüklerden korumuş çok temiz kız-erkekler var... Ama kimsenin içini bilemezsin tabi....Önemli olan cinselliği yaşamış olması mı? bazen kararsız kalıyorum.Aslında yeryünde o kadar çok kötü davranış varki.. Sadece bu yüzdende ona olan duygularımı değiştirmezdim sanırım... Ölçer biçer öyle karar veriridim...

Önemli olan sana olan saygısı ve sevgisi. Yaşamına devam ettiğinde seni utandıraacak üzecek bir geçmişe sahip olmaması... Aşk ve sevgi... hepsi birgün bitiyor önemli olan karakteri... Sana uygun olması...

Benim fikrimde ben nasıl hayatta kendi arzu ve isteklerime gem vurdum sınırlarımı koruduysam erkekte korumuş olacak... Ben geçmişi temiz bir eş isterim. Ama karakteri sağlam beni üzmeyecek biriyse şans veririm...

İnşaallah geçmişiyle utandırmayan eş nasip etsin...

Gönülden geçen duaların kabul olması dileğiyle...

Son düzenleme:
Ben sormazdım "yattın mı birileriyle" diye. Yatması da normal, yatmaması da.
Ve sormadığım halde özellikle "şu kadar kişiyle yattım" diye söylüyorsa uzaklaşırdım.

tabii ki aklıma takılır ama takmamaya çalışırdım.
sevgilim daha önce biriyle yatmadığını söylüyor ama bence benim kafama takmamam için böyle söylüyor.
sonuçta beni tanıyor, ben de tahmin ediyorum ama üstelemiyorum, böyle bilmem ikimiz için de en hayırlısı, yoksa ömür boyu acaba o bu daha mı iyiydi diye düşünmek istemiyorum.
ama boşverin yahu yattıysa yatmadıysa ne fark eder, ben erkeklerin hepsinin bi şekilde bişeyler yaşadığını düşünüyorum, denemeyeni yoktur bence. o yüzden kafaya takmaya değmez.

bence önemli olan eşinin birinin birlikte olması değil bir gecelik sürelik bir ilişkisi olması değil önemli olan birini gerçekten sevmesi. çünkü birini gerçekten seven ona yıllarını vermiş bir erkek karılarında eski sevgilisini arıyor.
Biz eski sevgililerimizi açık açık konuştuk:) hallettik ve içim rahat. birlikte olmadım diyor ama olduysa da önemli olan sevgiyi paylaşmamak eski sevgiliyle

Erkek her zaman tecrübeli olmalı bence, görmüş geçirmiş olmalı ki bana da yanlışım olduğunda doğru yolu göstermeli. Temiz bi kızın zor bulunduğu bu devirde temiz bi erkek bulunması imkansız =)

Ben sormazdım "yattın mı birileriyle" diye. Yatması da normal, yatmaması da.
Ve sormadığım halde özellikle "şu kadar kişiyle yattım" diye söylüyorsa uzaklaşırdım.

katıldım arkadaşıma..yaşamasa iyiymiş ama yaşamış..senden bundan sonrasına bak artık..bide o arkadaşına söyle bakalım cinsellik dürtüsü bitek erkeklere mi ait bir hissiyat??..kadının nefsi yokmu..beni sınıcakmışmışdaa..o sırada nasıl senin nefsin kabarıyosa ve normalse benimkide kabaracak ve bu sağlıklı bir bedenin göstereceği tepkidir..bunda ayrılacak ne varmış..

önemli olan benden sonrasi
benden öncesi beni ilgilendirmez
zaten bakirim desede inanmammmm:))
yada bi sorunumu var ki diye düsünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…