Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kavga edip konuşmadığımızda attığı ilk mesaj,ruhsuz kaldım olurdu.hemen barışırdık :) dayanamazdım...nefesim derdi,dünyam derdi...şimdi napıo ruhsuz,nefessiz,dünyasız?
houyyy erkeğimm benimmm. bu konuda hiç bi erkek onun eline su dökemez. iltifat olarak söylediği en güzel söz gururla söylüyorum (!)şudur öhmm:senin ağzını burnunu kırarım
öyle romantik bi yapisi yok, pek öyle sair gibi konusmaz bana
ama mesela daha dün gece
ben bu dünyada senden daha anlayisli, daha seker, daha duyarli ve zeki bi kadin bulamazdim,
sen benim en büyük sansimsin, hayalimdeki evliligi yasiyorum dedi...
pek süslü konusmaz ama yinede böyle seylerle mest eder beni
benim sevgilim babasından annesine tek şeyi duymuş meleğim dermiş annesine.. babası vefat etmiş küçük yaşta şimdi bana öle bi meleğimm diyişi varkiii hem severek hem duygulu hem hatırlayarak söylüyoo ve ben her seferinde çok mutlu oluyorum.. bunun dışında ismimle hitap ediyosa ya çok kızmıştır bana yada kızmak üzerdir bu uyarıdır:)ismimi kısaltır ümmüşüm der ovvv olsada sevsem:)mesela aşkımm napıyosun demezde aşkkkk napıomuşş der.hapşırdığımda mesela canımm çok yaşa yerine cannnnn çok yaşa der böle her kelimesi içten paşamınnnnnnnn
benimle bu hayatı paylaştığın için o güzel yüreğinde banada yer verdiğn için tşk ederm dedi okadar hoşuma gtmişti ki
hayatımın baharı der sevdamın sultanı der gözümün nuru kalbimin prensesi tatlı kız alınyazım vazgeçilmezim işte bunlar en hoşuma gidenler
şimdi askerde pek güzel söz duyamıyorum gelince bol bol dicek inşallahh ama dedikleri papatyam,prensesim,aşkım,bebeğim,karımda diyor aşkı depreşince :) ama daha çok papatyaaaaam diyor ah ahh aklıma gelen bunlar çok özledim çok