Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizde isimle hitap pek yoktur tuhafımıza gider söylemek zorunda kaldıgımız anlarda
Beyaz meleğim(beyaz tenli oldugum için çok sever ve söyler),miniğim,bebeğim,karıcım, hatunum der heee yavrum deyişine bayılırım Asılıyormuş gibi yapar deli oğlan
Bitanem,aşkım,sevgilim,hayatım bunlar fix zaten..
Kurban olurum sanada der ay ne bileyim der işte yerim onu ben... Bak nasılda unutuyordum sultanım da der fıstığımda çok der
En iyisi entera basmak uzadıkca uzayacak bak çok özledim heeee
prensesim,meleğim,kadınım, karıcım,dünyam vs vs nezaman telde konuşsak teli kapatmadan eeee der bende ee derim ya hep önce ben söylüyorum deyip 'senı herseyden cok sevıyorum meleğim' demeden teli kapatmaz bu cok hosuma gidiyo
off çok özledimmm biriciğimm, herbişeyimm, bebeğimm ve minik kuşumm demesi çok hoşuma gider :) minik kuşumu babamda kullanır o sebeple mi nedense pek bi hoşuma gider :) he bide yavrum demesini seviyorum Allah herkesin muhabbetini arttırsın inşallah