sevgilinizin sizi msn de engellediğini öğrendiniz...

he he aynen yau:)

öle bi hata yapamaz zaten şifresini biliorum kontrolum altında ama başka msn kullanıosa onu bilemem böle bişeyi öğrendiğim anda biter zatenklava:

iyide engellediğini gözün ile gördün mü nerden bu kanıya vardın belki o site yine yanlış vermiştir engellemesine gerek yok bacım çevrimdışı yapar yine konuşurlar ha bundanda emin olmak için yeni bir msn alırsın onunla konuşursun sende çevrimdışıyken açarsın sende gözüküyorsa soruun yok gözükmüyorsa sorun vardır demektir

eğer engelliyorsa demekki bir haltlar yiyecek o yüzden bende onun önce burnundan getirme taktiğini uygular sonra da hayatımdan engelleme bölümüne geçerim hatta onunla da kalmam hırsımı alamayıp kafasını da kırabilirim.

Engellemesinin mantıklı hiç bir açıklaması olamaz ben sevdiğimi engellemem hiç bir şekilde, kavgalıda olsak durum ne olursa olsun ama o beni engellemişse yandı yani. İşi varsa önceden söylesin rahatsız ediyorsam o zaman konuşsun. Buna hiç bir şekilde açıklama getiremez

herkesin verdii fix cevap öncelikle bnimki öle bişi yapmaz:Roflol:bnde öle söliycem bnimkide yapmaz:Roflol:çünkü şifresi elimde...
ama öle bişi olursa bunun altında mutlaka bişi vardır açıklama yapmasına gerek duymadn biter..o bnim sevgilim olmaz o dakkadn sonraklava:

Bir siteden baktim diyorsun..Ben hiçbir sieden %100 dogru sonuc cikacagina inanmiyorum..Ama ortak konustugunuz birinden ogrendiysen onda gozukup sende gorunmedigini....

O zaman sende engelle ve sil gitsin derim.....
Ama emin oldugunda...Oyle sitelerden falan degil...!

ne şifresi elimde ne de msnsinde kimler var bilmiyorum. Kayıtsız şartsız güvenmiyorumda ama zaten aramızda 500 km mesafe var iş internetle bitmiyor yani. Bir ara kavga edip ayrıldığımızda bile engellememiştik birbirimizi.

bunda ne var ki canım bende engelliyorum kimi zaman. ama kötü niyetle diil. sonuçta işyerindeyim. dışarı çıkıyorum , lavoboya çıkıyorum... msn 'nini pek açmaz bnm ki ama açacağı tutarda ben dışarıda iken yazarsa ve iş arkadaşlarım yada patronum okumazlar ama ya okuyuverirlerse.
burda önemli olan niçin engellediği canım.

Valla beni engellemisse kesin bir mantikli cevabi vardir askimin :asigim:
Onu cok iyi tanidigim icin takilmam böyle bir seye, gider sorarim neden yaptigini...

Beni istemediğini düşünürüm. Çok kötü olurdum. Kavga bile çıkardı..Kıyamet kopardı eskisi gibi olabilirmiydik bilmiyorum. Onun için ayağını denk almalı benimkisijeyyar

ole bısey yapamaz cunku ogrendıgımde onu nasıl dolma gıbı oyacagımı bılır benımkı o kadar cesaretlı olamaz benı kaybetmekten cok korkar ıstesede yapamaz

:asigim:Ben Onu Arada Siliyorum Hatta Ama O Asla Beni Ne Hayatindan Nede Msn Engeller:asigim: BENIMLE RAHAT KONUSMAK ICIN HATTA MSN KIM VARSA ENGELLER :teytey:KURBAN OLURUM BEN ONA :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…