sevgilinizin sizi msn de engellediğini öğrendiniz...

bende onu engellerdim hemde öyle bir engellerdim ki bir daha engelini kaldıramazdı ...klava:

ya arkadaslar artık cevrımdısı olayı var msn acıkken bıle kapalı gorunuyorsun dolayısı ıle sızı engelledıgını ıspatedemezsınız zaten kapalı duruyor:)))) sımdı moda bu kımınle gorusmek ısterse cevrım dısı olup konusuyor...... kızlar sıze erkekmı yok ya bosverın kosupta yorulmayın aglayıpta yıpranmayın deymezzzzzzzzzzzzzzz

ya bide o kim ellmiş sitelerine girip kesinlikle şifrelerinizi vermeyin kızlar ben öle bi hataya düştüm kişi listemdeki herkese benim adıma reklam yollamaya başladı çok gıcık oldumm
beni engellemiş kişilerde çok alakasız kişilerdi bitaneside sevgilimdi tabi sinirlendim o hırsla hemen benimkinin adresne girdim(şifresi var) bi baktım engellenmemişimm
yani inanmayın böle şeylerreeeee
zaten şifreleri almdıgınız hata ben duramam öle :tatlicadiarzu:
ya kız varsa klava:

cok fena hacklerim, oyle bır hacklerımkı okadar olur klava:

lıstesındekı butun kızlara da vırus gonderırım tatlicadiarzu

Hehehehe :))) Güzeldi..
Beni engelleme cesareti olduğunu sanmam.
Nede olsa internet ve bilgisayar konusunda kendisine 10 basıyorum.
Cesaret edemez bir daha msn almaya hatta :))

önce sebebini öğrenir sonrada sebebi her ne olursa olsun burnundan getiririm

Ben zaten onu hep engellerim baktım ki oturumu açmış eğer konuşmak istersem engeli kaldırırım.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ayy bende öyle yapıyom sırnaşık şeysırnaşık şey

ben zaten çoğu kişiyi engellerim msnimde sırnaşık şey

bana pek önemli gelmiyo msn de engellemek.. msn de iletişim kurmak bazen doğru olmuyo .. o zaman engelliyorum.. en güzeli yüzyüze iletişim :asigim::asigim:

beni engelledgne göre benden gizli işler yapıyo derdim.ve geliba ayrılırdım.çünkü şimdi gizli işler yapan ilerdeeeeeeeeeeee oh neler yapar

Sevgilimin öyle bişey yaptığını öğrensem kesin bir nedeni vardır diye düşünürüm.Ben aşkımın bana olan sevgisinden çok eminim.

ya evet ya ona bende sınır oluyorum sapık gıbı sureklı tanımadıgım kıslerden gelıyor ustelık ben bu tur mesajlara cevap verıp kabul bıle etmedım artık nasıl bulşup yolluyorlarsa ...acaba bundan paramı kazanıyorlar??????

o saatten sonra bana ulaşmak isterse ben de bana gelen bütün yollara engel koyarım.ne demek ya,engellemek demek seni istemiyrm demektir adam olsun da bana beni istemediğini söylesin.

benim gelmişti başıma kavga ettiğimizde engellemişti beni burnundan getirmiştim sıkıyomu bidaha engellesin :) ama zaten yapmaz bidaha eskiden ben onun çok üzerine düştüğüm zamanlarda yapmıştı o durumdada haklıydı zaten yapmakta.. eğer engellerse sende onu engelle farkedicektir heralde

seceneklerden gizliliğe gelıosunus sevgılınısın adının userınde sağ tıklıosunus eer engelledıyse sıl lınkı aktıf oluo engellemedıyse pasıff aman canım takmayın bu kadar benı her engelledıınde hıc tepkı vermedım tabı kusken engellıo:) ama soora gelen araryan hep o oluo sanırım bısı onlıne gorup de kendını tutamayıp bısıy yasacagından korktukları ıcın yapıolar sılıp engelleyınce gormuolar aramaları bıras daha usun suruo ne manyak bu erkekler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…