sevgilinizin sizi msn de engellediğini öğrendiniz...

Bizde birbirimizin msn şifrelerini biliriz.Beni engelleyeceğini zannetmiyorum,ama engellediğini duyar veya görürsem fitil fitil getiririm burnundan.

öncelikle ona açıklama yapma şansı veririm.Eğer bu açıklama beni tatmin etmiyorsa işte o zaman bitmiştir.:1closedeyes:ben de onu engellerim hem hayatımdan hemde msn m den

Guzel giden bir iliskide adam niye boyle birsey yapsinki.Demek iliski bozuk yada kotuye gidiyo.Ben o hale gelmeden bitirirdim zaten.

sevgilim beni msninde engellesee sanırım sorup soruştururum neden böyle bişey yaptı diye..Ama acaip derecede sinir olmuşsam, aynı şekilde bende onu engeller görüşmem telefonlarına cevap vermem hatta telefonumu kapatırım..Maillerinede cevap vermezdim :) baksın başının çaresine..Terbiyesiz Kötü Kazen
derdim :)

Bak sen şu cesareteKolaydı o:mymekaurumu çaktığım an onu da bu hayattan engellerimklava:

ya öylemi bende onun msnin altindan üstünden girer bulurum neden engelliyormus

ondan sonrada hayatimdan atarim

benim hayat arkadasim benim sifrelierimi bende onun sifrelerini bilmem lazim

bence

Böyle bir şeyin ne kadar mantıklı açıklaması olabilir ki?
a)Müdür burdaydı
B)sana kızdım
c)herkes engelliydi zaten
d)yok öyle bir şey sende kavga çıkarmaya yer arıyorsun..
e)hepsi
şakkıdışakkıdışakkıdı

Yorumların hepsini okudum ve gördüm ki "ben de onu hayatımdan engellerim" diyen veya bu mealde yorum yapan arkadaşların tamamına yakını bekar. Nolur kızmayın kızlar ama bi atasözü vardır biraz da argo olduğu için şimdiden özür diliyorum "bekara karı boşamak kolaydır" diye. Ben de bekarken bu soru sorulsaydı sizin gibi cevap verme ihtimalim yüksekti. Ama şimdi öncelikle neden engellediğini, mantıklı bir sebebi olup olmadığını öğrenmeyi tercih ederdim sanırım. Allahtan işyerinde msn falan yok da engellendim mi diye derdim yok rahatım :roflol:

Beni engellediğinde kesin başka bir insanla derin konuşmalara girmiştir rahatsız edilmek istemiyordur:))) (tecrübeyle sabittir)Küstüm oynamıyorum gibi bir şey bu..
Böyle bir şeyi öğrendiğinde insan üzülüyor ama beni engelleyeni bende engellerim diye devam ediyor yaşamına varsın msnde görmesin beni bende onu çok gerekli değil

:içelim:

tabii ki düzgün giden bir ilişkide msn engellenmez, ama ortada msn ile ilgili muzurluk yapılmış da engellenmişseniz paşa paşa sineye çekersiniz.

(üstteki yazımda bilgi eksikliği var afedersiniz:))

hehe o beni engellio ben onu engelliorum arada kaldırıoruz:))sora ben geçende sildim,yeni adres aldım ona ekledim,şimdi yine engellendim sanırım:))ama zaten ayrıyız:)))barışırsak görür o:))

napcam bende onu hayatı boyu engellerim engelde de sınır tanımam olur biter

valla ilişkimiz acısndan bi sorun olmazdı ayrılık falan ama ben onu silerdim listemden bidahada msn me kaydetmezdim:içelim:

öff yaa şu eski sevgililer çok sinirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…