Sevgilinizin spor yapmasından hoşlanırmısınız

emeses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
2
0
36
İstanbul
benim sevgilim yakınlarda kickboks yapmaya başladı. çokta nazik birisidir. ama acaba ilişkimiz üzerine kötü bir etkisi olurmu???

ne gibi etkisi olabilir ki ogrendiklerini kalkip senin uzerinde deneyecek degil ya:1:

benim sevgilimde hep futbol oynar bi etkisi olsaydi beni coktan sutlamisti:27:

spor yapsinlar elleme yaa hem sporcular iyi olur sters atarlar

isterim tabi ya benim popişimden ter akıyo fit olucam fit kalıcam diye, o da sağlıklı olsun sporunu yapsın stresini atsın tabi ki :27::27:

Olmaz hatta stres dağıtır.
Keşke benim erkek arkadaşımda herhangi bir sporla ilgilense bizzat ben desteklerim.

benim sevgilim yakınlarda kickboks yapmaya başladı. çokta nazik birisidir. ama acaba ilişkimiz üzerine kötü bir etkisi olurmu???

Yok canım benimki milli boksör :62:
Üstelik çokta sakin ve naziktir. Olmaz bişeycikler. Tam tersi siniri orda boşalttığı için daha bile iyi :54:

ne gibi etkisi olabilir ki ogrendiklerini kalkip senin uzerinde deneyecek degil ya:1:

benim sevgilimde hep futbol oynar bi etkisi olsaydi beni coktan sutlamisti:27:

spor yapsinlar elleme yaa hem sporcular iyi olur sters atarlar

süpersin yaaa gece gece çok güldüm doğrusu :52::52:

Nerede yaptığına bağlı.

Fıstık gibi kızların/kadınların takıldığı ve bir club/ spor salonu vs. ise lüzum yok ben onu göbeğiyle seviyorum.

Bak her türlü uzak doğu sporu olur, halı sahada kalecilik olur (koşmasını yasakladım; tehlikeli Allah muhafaza sakatlanır makatlanır), basketbol olur, vs. vs. bunlara sözüm yok.

Ben sporu severim.:49:

nişanlım boks anstrenörlüğü yapıyordu ilk tanıştığımız zamanlarda sonra gitmemeye başladı valla zorla gönderiyordum.
ben severim spor ile uğraşanıda uğraşmayıda.

hmm bide kaslı kollarına hiç dayanamam :78::78:

bu sadece savunma sanatı ve bvir spor . ordaki öğrendiklerini tabikide sende uygulamayacak. böyle düşünme canım. bizimkide fitnesse yazıldı bende hatta gitmiştim ne yani benim üstümde mi kosacak yada beni havaya kaldırıp kasmı yapacak :D puhahahah :64::52::52::52:

Futbol oynayan erkeğe bayılırım.. Acayip seksi gelir,ama bu karşımdakiyle değil benimle alakalı bir durum.:69:
Ama şart değil yani hiç bir şey yapmasa da olur.
Öyle bakımlı,fit erkek takıntılarım yoktur.:56:

bencede.. zaten erkekler spor yaptıklarında psikolojik olarak da çok iyi hissediyor. gerçi bu kadınlar içinde geçerli.

Valla 6 aydir spor salonuna gidip geliyor erkek arkadasim, hatta bazi günler 2 defa gidiyor.. Cooooook gicik oluyorum, bende yazildim.. Gidip onu gözetliyorum :-D heheheh.. Ama memnunum, senin icin yapiyorum diyor, dügüne hazirlik diyor :69::17:

hiç hoşlanmıyorummm sonra eve bı gelıo yok belim ağrıoo yok gıcım ağrıooo diye baslıo nazlanmaya..spora felan gitmesin kerdesım otursun evınde

Back
X