- Konu Sahibi Mavissshhh
-
Ne alaka şimdi
Cinsellik yaşayan bi erkek ilerde evlenince o anlar aklına gelmez mi beni öptüğü gibi onu da öpmemiş midir
Diyorum ki geçmiş ilişkilerdeki detayları atlamamışsınızdır inşallah. Tövbe tövbe.Nasıl yani
Evet son aşama olmamış
Ya ben anlatmazsam önceden yaşadıklarımı kendimi suçlu gibi hissetmek istemedim bi de ilerde eski sevgilimi görse başkasından duysa hoş olmaz dedimKonuşacak başka konunuz yokmuydu .Ne senin sorman gereken bir konu nede anlatman gereken bir konu.Eskileri kapatıp ilerleyın.
"Kızlığını bozmadım" cümlesini mi kullandı cidden
Ya bana dediki senle yakınlaştığım gibi o kızla yakınlaşmadık dedi ben de çok kıskanç olduğum için anlat ne yaptınız dedim sinirlenipDiyorum ki geçmiş ilişkilerdeki detayları atlamamışsınızdır inşallah. Tövbe tövbe.
Neden ki? Bi ben anlamadım bunuMide bulandırıcı gerçekten
Ne gelicek aklına.Eğer ilişki bitmişse dilmişse kafasından gelmez aklına.Hiç gerek yok bu tarz muhabbetlere.Birdaha hiç bir erkeğe ne sor nede anlat.Cinsellik yaşayan bi erkek ilerde evlenince o anlar aklına gelmez mi beni öptüğü gibi onu da öpmemiş midir
Sen fakemisin bizimle dalgamı geçiyosun mübarek gün.Neden ki? Bi ben anlamadım bunu
Bana cinsel ilişkiye girmedim dedi sonra benle yakınlaşıp eski sevgilisiyle bu tarz şeyler yaşadığını söyledi hani cinsellik yaşamamıştın dediğindeyse kızlığını bozmadım o son aşama olmadı regl di zaten bi defa oldu dedi benim de sorduğum şu o son aşama olmasa da bu cinsel ilişki değil miYa kabaca ilişkim oldu denir kapatılır. Bu kadar detayın kime ne faydası var
Ya bana cinsellik yaşamadım dedi sonra da seviştim dedi son aşama olmaması cinsellik olmadığı anlamına mı geliyorHem bu konularda hassasım diyorsunuz hem niye söylemedi diyorsunuz hem ben de yakinlasmistim eski erkek arkadaşımla diyorsunuz.bu ne saçma ne mide bulandırıcı bir konu
Yok değilim vallaSen fakemisin bizimle dalgamı geçiyosun mübarek gün.
Ne çirkin bi ilişkiniz var yaa. Hadi geçmişini sordunuz sizin de onunda var şu kadar sürdü anlaşmazlık nedenimiz şuydu bitti denir bu kadar detay vermek çok çirkin.İyi akşamlar hanımlar. Ben 24 erkek arkadaşım 26 yaşında. 6 aydır tanışıyoruz
Ben erkek arkadaşıma geçmişini sordum aynı şekilde o da bana sordu. Bana geçmişte bir yıllık kız arkadaşıyla bir sefer seviştiğini anlattı. Kızlığını bozmadım sadece sevişme oldu dedi. Ben ilişkinin en başında bu konuda hassas olduğumu söyledim bana cinsellik yaşamadım demişti. Ben eski erkek arkadaşımla yakınlaştım. Ona itiraf ettim dün ve bu sebeple Benimle dün geceden beri konuşmadı. Sanırım erkek yapabilir kız yapamaz diye düşünüyor. Geçen gün birlikte aramızda yakınlaşma oldu bana orada daha önceki sevgilisiyle evinde seviştiğini anlattı ama hamile bırakmadım kızlığını bozmadım hiç bi kızın dedi size sorum sevişmek cinsel ilişki değil mi ?
Ve o bi yakınlaşma yaşıyor da benim yakınlaşmam neden yanlış ilişkiye girmeden ?
Ben duyunca şaşırdım baya neler yaşadın anlat diye kızdım hepsini söyledi yazıklar olsun dedim ben de şunları yaşadım diyip anlattım hoşuna gitti mi dedim hayır dedi benim canımı acıttın seninki de acısın dedim
Bir daha da aramadı
Ya bana cinsellik yaşamadım dedi sonra da seviştim dedi son aşama olmaması cinsellik olmadığı anlamına mı geliyor
Ya ilerde evlensek o seviştiği kızı hatırlar mı diye aklıma geliyor bazen ilk kez yaşamış onla çünküBen anlamadım sen neyi mesele ediyorsun şimdi
Kendin yakınlaşmışsın birileriyle adama yakınlaştın mı diye olay çıkartıyorsun
Sevgilinin de zihniyeti belli "kızlığını bozmadım" gibi avam bi' cümle kuruyor
Ardından kendi bi' tarafını tatmin etmişken geçmişte senin birliktelik yaşamanı olay yapıyor
Gerçi böyle bakınca konudaki her şey mesele oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?