Sevgilinizin ya da eşinizin geçmişi önemli mi

Konuşacak başka konunuz yokmuydu .Ne senin sorman gereken bir konu nede anlatman gereken bir konu.Eskileri kapatıp ilerleyın.
Ya ben anlatmazsam önceden yaşadıklarımı kendimi suçlu gibi hissetmek istemedim bi de ilerde eski sevgilimi görse başkasından duysa hoş olmaz dedim

Hem bu konularda hassasım diyorsunuz hem niye söylemedi diyorsunuz hem ben de yakinlasmistim eski erkek arkadaşımla diyorsunuz.bu ne saçma ne mide bulandırıcı bir konu

Cinsellik yaşayan bi erkek ilerde evlenince o anlar aklına gelmez mi beni öptüğü gibi onu da öpmemiş midir
Ne gelicek aklına.Eğer ilişki bitmişse dilmişse kafasından gelmez aklına.Hiç gerek yok bu tarz muhabbetlere.Birdaha hiç bir erkeğe ne sor nede anlat.

Ya kabaca ilişkim oldu denir kapatılır. Bu kadar detayın kime ne faydası var
Bana cinsel ilişkiye girmedim dedi sonra benle yakınlaşıp eski sevgilisiyle bu tarz şeyler yaşadığını söyledi hani cinsellik yaşamamıştın dediğindeyse kızlığını bozmadım o son aşama olmadı regl di zaten bi defa oldu dedi benim de sorduğum şu o son aşama olmasa da bu cinsel ilişki değil mi

Hem bu konularda hassasım diyorsunuz hem niye söylemedi diyorsunuz hem ben de yakinlasmistim eski erkek arkadaşımla diyorsunuz.bu ne saçma ne mide bulandırıcı bir konu
Ya bana cinsellik yaşamadım dedi sonra da seviştim dedi son aşama olmaması cinsellik olmadığı anlamına mı geliyor

Ne çirkin bi ilişkiniz var yaa. Hadi geçmişini sordunuz sizin de onunda var şu kadar sürdü anlaşmazlık nedenimiz şuydu bitti denir bu kadar detay vermek çok çirkin.
Benim ahlaki degerlerimi yakınımda çevremde olan herkes bilir . Eşim de hayatıma girince sadece bilmem gereken birşey var mı diye sordum bu sadece geçmişi değil hayatındaki her şey olabilir. Eşim de hayır dedi sonra bu ima edecek en ufak bir şey sormadım kafama da takilmadi. İlişkilerin tamamının temeli guvendir.

Ya bana cinsellik yaşamadım dedi sonra da seviştim dedi son aşama olmaması cinsellik olmadığı anlamına mı geliyor

Ben anlamadım sen neyi mesele ediyorsun şimdi
Kendin yakınlaşmışsın birileriyle adama yakınlaştın mı diye olay çıkartıyorsun
Sevgilinin de zihniyeti belli "kızlığını bozmadım" gibi avam bi' cümle kuruyor
Ardından kendi bi' tarafını tatmin etmişken geçmişte senin birliktelik yaşamanı olay yapıyor
Gerçi böyle bakınca konudaki her şey mesele oldu

Bunu neden kendinize yaşatıyorsunuz. Zaten merak etme kesinlikle ilerisi için olurunuz yok o belli. Bir insan sevgilisiyle bunları niye konuşur birader?

Ya ilerde evlensek o seviştiği kızı hatırlar mı diye aklıma geliyor bazen ilk kez yaşamış onla çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…