Sevgilinizin ya da eşinizin geçmişi önemli mi

kızlar, ben 40 yaş üstü bir bayan olarak şöyle anlatayım...eskiden benim dönemimde kız yada erkeğin 1, bilemedin 2 kişi olurdu evlenmeden önce sevdiği ve bunu ne aile, ne mahalle, nede diğer arkadaşları bilmezdi...belki en yakın arkadaşı bilirdi sadece...hatta nişan atmış kız bile nerdeyse dul muamelesi görür, nişan atmış kızın talipleri bile azalırdı...hele bugünkü gibi onlarca erkek le arkadaşlık söz konusu bile değildi...hiç bir kız, evlenirken eskiden sevdiği olduğunu, asla evleneceği erkeğe söylemezdi...erkeklerde böyle bir soruyu gurur meselesi yapar, sormazlardı...heleki ki kız bir şekilde bakire değilse, asla evlenilmez, ya yaşlı adama verilir yada dul bir beyle evlenebilirdi...
gelelim günümüze,
şimdi ise gençler tanışır tanışmaz, kaç kişiyle çıktığını, neler yaşadığını, nerdeyse övünç olarak anlatıyorlar...erkeklerde gayet rahat dinliyorlar, sanırım bunu dürüstlük adına yapıyorlar, şahsen ben yanlış olduğunu düşünüyorum...anlatılabilir
ama çok detaya girmeden, belki üstün körü bir iki kelime olabilir...aslında belkide hiç anlatılmamalı, çünkü geçmiş geçmişte kaldı ve değiştirmek imkansız...anlatılanlar ilerde başa kakılıyor, güvensizlikler oluşuyor...yada bazı kızlar vicdan azabı çekiyor...
benim tavsiyem, gerçekten çok sevmedikten sonra, her önüne gelenle çıkmamalı, her önüne gelenle, özgürlük adına birşeyler yaşamamalı...önce tanımalı, dürüstlüğünden emin olmalı, yaşanacaklar bundan sonra yaşanmalı...

Görüştüğünüz kişinin ya da eşinizin sizden önce cinsellik yaşaması önemli değil mi sizin için

Geçmişte cinsellik yaşayıp yaşamaması sorun değil mi sizin için
Geçmişi benim için bitmiş kapanmış bir olaydır. Ben varsan konu sadece bizizdir. Erkekler kadınlar gibi değil. Eşsem Allah bilir neler öğrenirim. Ama gerek var mı? Mantıklı olarak düşün.. şu an sevgilinin neler yaptığını biliyorsun. Sence ilişkiniz sağlıklı şekilde sürer mi?

Şimdi birbirinizin geçmişini öğrenince ne oldu
17-18 yaşındayken konuşursunuz tamam da 24 yaşındayken ergen gibi davranmak neden
Mutluluklar dileyeyim size

Konunuz gerçekse iğrenç bir muhabbet aranızdaki. şunu yaptım da bunu yapmadım bilmem ne saçma sapan...

Sevgilimle ben 8 saat uzaklıktayız, o yakınlaştığı kız bi saat uzaklıkta kıskançlık krizim tuttu dün ve anlat her şeyi dedim o an

Geçmişini sormam umrumda olmaz. Bunların konuşulmasını doğru bulmuyorum. Bir kişi eğer karşısındakinin hiç cinsel birliktelik yaşamamış olmasını istiyorsa kendisi de aynı olucak yok öyle ben istediğimi yaparım ama el değmemiş olsun karşımdaki. Sizin bu konulara girmeniz baştan yanlış. Konuşma tarzınız da aynı şekilde çirkin ne demek kızlığını bozmadım, hamile bırakmadım. İnsan olan zaten geçmiş ilişkisiyle özelini kalkıpta başka birine anlatmaz o başkası kim olursa olsun

Sanmıyorum bence o sizin yaşadığınız yerdedir
30 sene öncesi- 90lardan bahsediyordu yengem (hemşire)
Kızlık zarı dikimi yapıyorlarmış her gün
Yani kadın ve erkeğin olduğu yerde seks olur, tarihin başından beri böyle bu

Sevgilimle ben 8 saat uzaklıktayız, o yakınlaştığı kız bi saat uzaklıkta kıskançlık krizim tuttu dün ve anlat her şeyi dedim o an
Hata yapmışsın cancan. İnan bana o erkek kişi bu senin olayı bir gün senin karşına çıkaracak. Kendisininkini yok sayacak. Bazı şeyler bilinmemesi gereken seylerdir

pff sizin de her konuda bilir kişi edasıyla yazmanız....
40 yaş üstüyüm nasıl bir çevrede yetiştiniz bilmiyorum ama şu yazdıklarınızı ne duydum ne yaşadım..

Ya ilerde evlensek o seviştiği kızı hatırlar mı diye aklıma geliyor bazen ilk kez yaşamış onla çünkü

Bu tür düşünceler ruhsal bozukluk, tedavi olun, ciddiyim bu düşüncemde. Diğer yandan ilişkinizin seviyesi cidden düşük devam etmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…