- 5 Mayıs 2019
- 23
- -4
- 1
- 31
- Konu Sahibi Mavissshhh
-
Geçmişte cinsellik yaşayıp yaşamaması sorun değil mi sizin içinBunu neden kendinize yaşatıyorsunuz. Zaten merak etme kesinlikle ilerisi için olurunuz yok o belli. Bir insan sevgilisiyle bunları niye konuşur birader?
kızlar, ben 40 yaş üstü bir bayan olarak şöyle anlatayım...eskiden benim dönemimde kız yada erkeğin 1, bilemedin 2 kişi olurdu evlenmeden önce sevdiği ve bunu ne aile, ne mahalle, nede diğer arkadaşları bilmezdi...belki en yakın arkadaşı bilirdi sadece...hatta nişan atmış kız bile nerdeyse dul muamelesi görür, nişan atmış kızın talipleri bile azalırdı...hele bugünkü gibi onlarca erkek le arkadaşlık söz konusu bile değildi...hiç bir kız, evlenirken eskiden sevdiği olduğunu, asla evleneceği erkeğe söylemezdi...erkeklerde böyle bir soruyu gurur meselesi yapar, sormazlardı...heleki ki kız bir şekilde bakire değilse, asla evlenilmez, ya yaşlı adama verilir yada dul bir beyle evlenebilirdi...İyi akşamlar hanımlar. Ben 24 erkek arkadaşım 26 yaşında. 6 aydır tanışıyoruz
Ben erkek arkadaşıma geçmişini sordum aynı şekilde o da bana sordu. Bana geçmişte bir yıllık kız arkadaşıyla bir sefer seviştiğini anlattı. Kızlığını bozmadım sadece sevişme oldu dedi. Ben ilişkinin en başında bu konuda hassas olduğumu söyledim bana cinsellik yaşamadım demişti. Ben eski erkek arkadaşımla yakınlaştım. Ona itiraf ettim dün ve bu sebeple Benimle dün geceden beri konuşmadı. Sanırım erkek yapabilir kız yapamaz diye düşünüyor. Geçen gün birlikte aramızda yakınlaşma oldu bana orada daha önceki sevgilisiyle evinde seviştiğini anlattı ama hamile bırakmadım kızlığını bozmadım hiç bi kızın dedi size sorum sevişmek cinsel ilişki değil mi ?
Ve o bi yakınlaşma yaşıyor da benim yakınlaşmam neden yanlış ilişkiye girmeden ?
Ben duyunca şaşırdım baya neler yaşadın anlat diye kızdım hepsini söyledi yazıklar olsun dedim ben de şunları yaşadım diyip anlattım hoşuna gitti mi dedim hayır dedi benim canımı acıttın seninki de acısın dedim
Bir daha da aramadı
Görüştüğünüz kişinin ya da eşinizin sizden önce cinsellik yaşaması önemli değil mi sizin için24 ve üzeri yaşlar da ergenlik sınırına dahil edilmeli bence. Akıl yaşta değil baştadır sözü çok kıymetliymiş. Bu konular nasıl konuşulur aklım almıyor. Sen de ne var ben sadece.... yaptım, yok ben sadece.... yaptım. Cidden böyle mi ilişkiler
Ya ilerde evlensek o seviştiği kızı hatırlar mı diye aklıma geliyor bazen ilk kez yaşamış onla çünkü
Ben yakınlaştım diye de bana beni hayal kırıklığına uğrattın dedi sen de yaşadın yakınlaşma dedim benim farklı filan dedibozmadım
ve sen aramadı diye mi üzülüyorsun cidden?
ne yapıcan bu leş zihniyeti?
Geçmişi benim için bitmiş kapanmış bir olaydır. Ben varsan konu sadece bizizdir. Erkekler kadınlar gibi değil. Eşsem Allah bilir neler öğrenirim. Ama gerek var mı?Geçmişte cinsellik yaşayıp yaşamaması sorun değil mi sizin için
İstiyordum siz evlenmez miydiniz ve neden?evlenmek mi istiyorsun bu tiple
Yav nerden gelecek aklina kim bilir kac kisiyle sevismistir o, sen sert tepki vermeseydin de tum her seyi ogrenseydin ahh ahhYa ilerde evlensek o seviştiği kızı hatırlar mı diye aklıma geliyor bazen ilk kez yaşamış onla çünkü
Ya ilerde evlensek o seviştiği kızı hatırlar mı diye aklıma geliyor bazen ilk kez yaşamış onla çünkü
Sevgilimle ben 8 saat uzaklıktayız, o yakınlaştığı kız bi saat uzaklıkta kıskançlık krizim tuttu dün ve anlat her şeyi dedim o anGeçmişi benim için bitmiş kapanmış bir olaydır. Ben varsan konu sadece bizizdir. Erkekler kadınlar gibi değil. Eşsem Allah bilir neler öğrenirim. Ama gerek var mı?Mantıklı olarak düşün.. şu an sevgilinin neler yaptığını biliyorsun. Sence ilişkiniz sağlıklı şekilde sürer mi?
kızlar, ben 40 yaş üstü bir bayan olarak şöyle anlatayım...eskiden benim dönemimde kız yada erkeğin 1, bilemedin 2 kişi olurdu evlenmeden önce sevdiği ve bunu ne aile, ne mahalle, nede diğer arkadaşları bilmezdi...belki en yakın arkadaşı bilirdi sadece...hatta nişan atmış kız bile nerdeyse dul muamelesi görür, nişan atmış kızın talipleri bile azalırdı...hele bugünkü gibi onlarca erkek le arkadaşlık söz konusu bile değildi...hiç bir kız, evlenirken eskiden sevdiği olduğunu, asla evleneceği erkeğe söylemezdi...erkeklerde böyle bir soruyu gurur meselesi yapar, sormazlardı...heleki ki kız bir şekilde bakire değilse, asla evlenilmez, ya yaşlı adama verilir yada dul bir beyle evlenebilirdi...
gelelim günümüze,
şimdi ise gençler tanışır tanışmaz, kaç kişiyle çıktığını, neler yaşadığını, nerdeyse övünç olarak anlatıyorlar...erkeklerde gayet rahat dinliyorlar, sanırım bunu dürüstlük adına yapıyorlar, şahsen ben yanlış olduğunu düşünüyorum...anlatılabilir
ama çok detaya girmeden, belki üstün körü bir iki kelime olabilir...aslında belkide hiç anlatılmamalı, çünkü geçmiş geçmişte kaldı ve değiştirmek imkansız...anlatılanlar ilerde başa kakılıyor, güvensizlikler oluşuyor...yada bazı kızlar vicdan azabı çekiyor...
benim tavsiyem, gerçekten çok sevmedikten sonra, her önüne gelenle çıkmamalı, her önüne gelenle, özgürlük adına birşeyler yaşamamalı...önce tanımalı, dürüstlüğünden emin olmalı, yaşanacaklar bundan sonra yaşanmalı...
E sen seviştiğin adamı hatırlarsan nolacak
İkiniz de bir değişiksiniz ya evlenin bence
öpüşmemiş sevişmişler yataktaHerkes ilk öpüştügüyle evlenmiyor anacim yüreğin kaldirmayacaksa sormayacaktin..
Hata yapmışsın cancan. İnan bana o erkek kişi bu senin olayı bir gün senin karşına çıkaracak. Kendisininkini yok sayacak. Bazı şeyler bilinmemesi gereken seylerdirSevgilimle ben 8 saat uzaklıktayız, o yakınlaştığı kız bi saat uzaklıkta kıskançlık krizim tuttu dün ve anlat her şeyi dedim o an
kızlar, ben 40 yaş üstü bir bayan olarak şöyle anlatayım...eskiden benim dönemimde kız yada erkeğin 1, bilemedin 2 kişi olurdu evlenmeden önce sevdiği ve bunu ne aile, ne mahalle, nede diğer arkadaşları bilmezdi...belki en yakın arkadaşı bilirdi sadece...hatta nişan atmış kız bile nerdeyse dul muamelesi görür, nişan atmış kızın talipleri bile azalırdı...hele bugünkü gibi onlarca erkek le arkadaşlık söz konusu bile değildi...hiç bir kız, evlenirken eskiden sevdiği olduğunu, asla evleneceği erkeğe söylemezdi...erkeklerde böyle bir soruyu gurur meselesi yapar, sormazlardı...heleki ki kız bir şekilde bakire değilse, asla evlenilmez, ya yaşlı adama verilir yada dul bir beyle evlenebilirdi...
gelelim günümüze,
şimdi ise gençler tanışır tanışmaz, kaç kişiyle çıktığını, neler yaşadığını, nerdeyse övünç olarak anlatıyorlar...erkeklerde gayet rahat dinliyorlar, sanırım bunu dürüstlük adına yapıyorlar, şahsen ben yanlış olduğunu düşünüyorum...anlatılabilir
ama çok detaya girmeden, belki üstün körü bir iki kelime olabilir...aslında belkide hiç anlatılmamalı, çünkü geçmiş geçmişte kaldı ve değiştirmek imkansız...anlatılanlar ilerde başa kakılıyor, güvensizlikler oluşuyor...yada bazı kızlar vicdan azabı çekiyor...
benim tavsiyem, gerçekten çok sevmedikten sonra, her önüne gelenle çıkmamalı, her önüne gelenle, özgürlük adına birşeyler yaşamamalı...önce tanımalı, dürüstlüğünden emin olmalı, yaşanacaklar bundan sonra yaşanmalı...
Cıks merak etme hücreler yenilendiğinden her sevgiliye farklı hisli öpücük oluyor.Cinsellik yaşayan bi erkek ilerde evlenince o anlar aklına gelmez mi beni öptüğü gibi onu da öpmemiş midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?