- 3 Nisan 2014
- 36.482
- 149.209
- 798
- Konu Sahibi Mavissshhh
-
Ben yakınlaştım diye de bana beni hayal kırıklığına uğrattın dedi sen de yaşadın yakınlaşma dedim benim farklı filan dedi
Allah aşkına cinsellik yaşamayan(ya da yakınlaşmayan,çeşitli türlerde) çift var mı? Amacı ne olabilir bunu sormanın? Sürtünmüş olması, tenine değmiş olması, öpüşmesi ve ya çok sevmesi değil, tam anlamıyla birlikte olmuş olması mı ya da olmaması mı kriteriniz? İnsan olmalı öncelikle, geçmiş kimseyi ilgilendirmez. Kafanıza uyar anlaşırsınız ya da uymaz ayrılırsınız. Siz de sevdiğiniz bu adamla birşeyler yaşamanız durumunda , sonra ki ilişkiniz için olmazlardan mı olacaksınız yani....Görüştüğünüz kişinin ya da eşinizin sizden önce cinsellik yaşaması önemli değil mi sizin için
Napsinlar kanlari kaynamis canlari istemis sen yokmussun daha piyasada aldatmis gibi karalar baglama eziyet etme kendineöpüşmemiş sevişmişler yatakta
sizin çevreyide sen anlat, bizimki böyleydi...ne güzel bilirkişi gibi yazmışım demekki.)pff sizin de her konuda bilir kişi edasıyla yazmanız....
40 yaş üstüyüm nasıl bir çevrede yetiştiniz bilmiyorum ama şu yazdıklarınızı ne duydum ne yaşadım..
Afsgsg ama kimse bilmezSanmıyorum bence o sizin yaşadığınız yerdedir
30 sene önce 90lardan bahsediyordu yengem (hemşire)
Kızlık zarı dikimi yapıyorlarmış her gün
Yani kadın ve erkeğin olduğu yerde seks olur, tarihin başından beri böyle bu
İstiyordum siz evlenmez miydiniz ve neden?
Bi tane oldu dedi gerçi yaptıktan sonra ha bir ha onYav nerden gelecek aklina kim bilir kac kisiyle sevismistir o, sen sert tepki vermeseydin de tum her seyi ogrenseydin ahh ahh
30 sene önce o dediğiniz olay yoktu bence...Sanmıyorum bence o sizin yaşadığınız yerdedir
30 sene öncesi- 90lardan bahsediyordu yengem (hemşire)
Kızlık zarı dikimi yapıyorlarmış her gün
Yani kadın ve erkeğin olduğu yerde seks olur, tarihin başından beri böyle bu
30 sene once dinazorlar vardi cunku!!30 sene önce o dediğiniz olay yoktu bence...
Bak buna katılıyorum. Başkasına Seni anlatırken de seviştim ama "bozmadim" diyecek belki de... ÖööhğğğğkkkkkBu nasıl itici ve aşağılayıcı bir üslup böyle. Koşarak uzaklaş o insan müsveddesinden. Eskiden cinsellik yaşaması umrumda olmazdı ama eskiden sevdiği birinden böyle iğrenç şekilde bahsetmesi beni çok ilgilendirir. Çünkü birgün bende eski sevgilisi veya eski eşi olabilirim.
Adamı eleştiren arkadaşlar, konu sahibi çok mu farklı? Önemseyen önemseyenlerle, önemsemeyen önemsemeyenlerle birlikte olsa ülke huzuru 2 ye katlanırBi tane oldu dedi gerçi yaptıktan sonra ha bir ha on
tartışasım yok:)30 sene once dinazorlar vardi cunku!!
Pardon da kacinci yuzyildayiz ve hala bu muhabbetlere mi giriyorsunuz? 2 resit birbirini seven insanin sevismesinin neresi garip? Ayrica onun gecmisinden sana ne, senin gecmisinden ona ne!İyi akşamlar hanımlar. Ben 24 erkek arkadaşım 26 yaşında. 6 aydır tanışıyoruz
Ben erkek arkadaşıma geçmişini sordum aynı şekilde o da bana sordu. Bana geçmişte bir yıllık kız arkadaşıyla bir sefer seviştiğini anlattı. Kızlığını bozmadım sadece sevişme oldu dedi. Ben ilişkinin en başında bu konuda hassas olduğumu söyledim bana cinsellik yaşamadım demişti. Ben eski erkek arkadaşımla yakınlaştım. Ona itiraf ettim dün ve bu sebeple Benimle dün geceden beri konuşmadı. Sanırım erkek yapabilir kız yapamaz diye düşünüyor. Geçen gün birlikte aramızda yakınlaşma oldu bana orada daha önceki sevgilisiyle evinde seviştiğini anlattı ama hamile bırakmadım kızlığını bozmadım hiç bi kızın dedi size sorum sevişmek cinsel ilişki değil mi ?
Ve o bi yakınlaşma yaşıyor da benim yakınlaşmam neden yanlış ilişkiye girmeden ?
Ben duyunca şaşırdım baya neler yaşadın anlat diye kızdım hepsini söyledi yazıklar olsun dedim ben de şunları yaşadım diyip anlattım hoşuna gitti mi dedim hayır dedi benim canımı acıttın seninki de acısın dedim
Bir daha da aramadı
Tamam da ben yaşadım deyince hayal kırıklıklarına uğradım şu an dedi ayrılır gibi konuştuNapsinlar kanlari kaynamis canlari istemis sen yokmussun daha piyasada aldatmis gibi karalar baglama eziyet etme kendine
30 sene önce o dediğiniz olay yoktu bence...
Afsgsg ama kimse bilmezaynı eskiden daha az hiriszlik kötülük vardı demek gibi birşey bu. İnsanlar hep aynıydı ama haberleşme vs as olduğu için yayılmiyordu. Bizim oralarda kırk elli yıl önceden kalma ne olaylar anlatılır hala.. insanın ağzı açık kalıyor
belki tuhaf geliyor anlattıklarım ama nişanlılar bile evlenmeden önce cinsellik yaşamadan evleniyorlardı...bir yere giderken nişanlılar yanına mutlaka aileden biri olurdu:)90larda evlenen erkeklere kötü bi' haberim var, valla her gün yeni biri geliyor diyordu yengem
Bence de, biz marjinaldik hani oluyor insan
Çünkü hayatta kalmaktan sonraki en temel içgüdümüz, hep bir yol buluyoruz yani onu yaşayabilmek için ister 1300lü yıllar olsun ister 2000ler :)
Dünyayı yöneten konuların başında bu geliyor zaten. İnsanlar aşkından neler yapmış diyoruz da aşka dahil olan sevişmeyi es geçiyoruz90larda evlenen erkeklere kötü bi' haberim var, valla her gün yeni biri geliyor diyordu yengem
Bence de, biz marjinaldik hani oluyor insan
Çünkü hayatta kalmaktan sonraki en temel içgüdümüz, hep bir yol buluyoruz yani onu yaşayabilmek için ister 1300lü yıllar olsun ister 2000ler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?