Sevgilinizin ya da eşinizin geçmişi önemli mi

Bu konuyu kim actiysa suclu o..

Hırsızlık,arsızlık, gibi bişeyi yoksa geçmişinde kimle çıktığı ettiği beni ilgilendirmez,onu da benim ki ilgilendirmez ki hiç te sorgulamadım eşimde.O yüzden siz geçmişi geçinde bu ağızla konuşan birini nasıl kabul edebilirsiniz.Eski sevgilisini detayıyla anlatan ilerde sizlede yaşadığınıda anlatacaktır.çok gereksiz ve seviyesiz bir sohbet olmuş aranızda.

Ergenlik böyle bir şey. Büyünce unutacaksın dert etme. Birçok şey önemini yitirecek sen, o, diğer kız, ön sevişme, seks... Geçmişin tozlu raflarında kalacak bu konu sen mi daha çok saçmalıyorsun yoksa o mu? Unutacaksın. İnşallah biz de unutacağız bu konuyu.

Cinsellik yaşansa da yaşanmasa da bu konu çiftler arasında özeldir. Yeni sevgiliye veya eşe bunların detayını vermek kadar ayıp bir şey olamaz. Ilerde seninle yaşadığını da anlatacak o zaman, veya sende başka birine anlatacaksın, mahrem konuları iki kişiden fazlası bilmemeli. Ayıptır, etik değildir. Ve über gereksizdir.

Eski sevismeleri konusup birbirinizi tahrik mi ettiniz ne ettiniz anlamadim ben, amac neydi yani. O onu bozmamis,bu bununla sevismis. Muhabbete bak iyyk

Bu ne iğrençlik ya muhabbete bak sen de hassassın o neden hassas olmasın ayrıca ???

Kaldıramayacağınız bir geçmişi neden sorguluyorsunuz?
Muhabbetiniz çok iğrenç!!

Siz şaka mısınız? Yok yok kesin şakasınız !!!!
Yahu neden çiftler daha önce neler yaşadığını açık açık birbirine anlama gereği duyar? Zaten güvenmiyorsan başlamasın ya da sürdürmezsin ilişkiyi, tüm ayrıntıyı öğrenmeye ne gerek var.
Yok sizin bu ilişki biter ayrıca gelecekte sizlerle ilişki yaşayacak kişilere de Allah sabır versin...

Erkek arkadaşın iğrenç bir insan.. Hamile bırakmadım, kızlığını bozmadım yani aklınca vebaline girmed,m demek istiyor. Ya bu erkek neslinin sonu tükenmiyor tükenmiyor tükenmiyor

Seni biraz anlıyorum. Benim de erkek arkadaşım geçmişe çok takık biri. Bu konuda çok kavga ettik. Benim 4 tane falan sevgilim oldu onlarla her yakınlaşmamı bikmrk istedi anlatmadığımda krizlere girdi. Ben ise hiç sorma gereğinde bulunmadım çünkü aklına eski kız arkadaşı falan mı gelcek gibi özgüvensizlik yaşamadım. Zaten beni sevdiğini çok belli ediyo geçmişte sevişmişse napiyim. Ama malesef o çok takılıyor

Bu yuzyilda boyle konulari gundeme getiren biriyse, gitsin koyden kezban alsin. Sen de gencsin, karsina yeni ve medeni biri cikar ve de gonlunce yasarsin. Kadini boyle asagilayan erkekleri bogasim geliyor!
Kadını böyle aşağılayan erkekleri boğasıniz geliyor öyle mi? Ama gitsin köyden kezban alsın!
Güldürdünüz beni

Onemli olmamalı.
İlk erkek arkadaşımda eski sevgililerini sorgulamıştım, nasıl dank ettiyse kafama şimdiki erkek arkadaşıma geçmişiyle ilgili tek bir soru bile sormadım. Çünkü banane.

Ya ne sacma konular niye bozulcaksaniz kobusuyosunuz ki ?benim esimde bir suru kiz arkadasiyla beraber olmus ama benden once napiyim niye yaptin diyemem ben yoktum ozamanlar.sonucta onemli olan senden sonrasi

Kadını böyle aşağılayan erkekleri boğasıniz geliyor öyle mi? Ama gitsin köyden kezban alsın!
Güldürdünüz beni
O kezbanlar, maalesef kendi kucuk dunyalarinda kalarak otomatik olarak kendilerinin asagilanmalarina izin veriyorlar. Tabi ki kucuk bir cevrede yasamak zorunda kalinca bu duruma mecbur da kaliyor olabilirler. Bu zihniyetteki erkekler icin ideali bu tur kisiler. Konuyu acan genc bayan mentalite olarak farkli, ancak tabi cevre baskisi vs gibi faktorlerden dolayi kendini arafta hissesiyor.

Ey konu sahibi. Bu beden senin. Kimseye hesap vermeden, akilli hareket ederek bu hayati yasayacak olan da sensin. Onune gelenle yat kalk bosver asla demiyorum. Ancak Allahtan baska hickimseye hesap vermek zorunda olmadigini unutmayarak, cagdas medeni ve ozgur genc bir kadin olarak, uzerinde baski yapanlari silip yoluna devam et.

İkinizde hatalısınız ne sen ona ne o sana anlatacaktı
Sende biriyle cinsel birliktelik yaşamış dahi olsan senin geçmişindir aynısı onun için de geçerli
Birbirinize böyle sorular sormayın

Sende sevismissin ..birde hiç sevismemis gibi temiz erkek arıyorsun ..üstelik ilişkinizde saygı kalmamış muhabbet berbat

Benim anlamadığım anlatmasına nasıl izin veriyorsun bana sevgilim şöyle yaptım kıza böyle yaptım dese ağzının ortasına yapıştırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…