- Konu Sahibi Mavissshhh
-
Gelir tabi gelmez mi opustukce aklina o kiz gelir. Sen baska bul hic opusmemis olsun..Ya ilerde evlensek o seviştiği kızı hatırlar mı diye aklıma geliyor bazen ilk kez yaşamış onla çünkü
Bu konuyu kim actiysa suclu o..İyi akşamlar hanımlar. Ben 24 erkek arkadaşım 26 yaşında. 6 aydır tanışıyoruz
Ben erkek arkadaşıma geçmişini sordum aynı şekilde o da bana sordu. Bana geçmişte bir yıllık kız arkadaşıyla bir sefer seviştiğini anlattı. Kızlığını bozmadım sadece sevişme oldu dedi. Ben ilişkinin en başında bu konuda hassas olduğumu söyledim bana cinsellik yaşamadım demişti. Ben eski erkek arkadaşımla yakınlaştım. Ona itiraf ettim dün ve bu sebeple Benimle dün geceden beri konuşmadı. Sanırım erkek yapabilir kız yapamaz diye düşünüyor. Geçen gün birlikte aramızda yakınlaşma oldu bana orada daha önceki sevgilisiyle evinde seviştiğini anlattı ama hamile bırakmadım kızlığını bozmadım hiç bi kızın dedi size sorum sevişmek cinsel ilişki değil mi ?
Ve o bi yakınlaşma yaşıyor da benim yakınlaşmam neden yanlış ilişkiye girmeden ?
Ben duyunca şaşırdım baya neler yaşadın anlat diye kızdım hepsini söyledi yazıklar olsun dedim ben de şunları yaşadım diyip anlattım hoşuna gitti mi dedim hayır dedi benim canımı acıttın seninki de acısın dedim
Bir daha da aramadı
Kaldıramayacağınız bir geçmişi neden sorguluyorsunuz?İyi akşamlar hanımlar. Ben 24 erkek arkadaşım 26 yaşında. 6 aydır tanışıyoruz
Ben erkek arkadaşıma geçmişini sordum aynı şekilde o da bana sordu. Bana geçmişte bir yıllık kız arkadaşıyla bir sefer seviştiğini anlattı. Kızlığını bozmadım sadece sevişme oldu dedi. Ben ilişkinin en başında bu konuda hassas olduğumu söyledim bana cinsellik yaşamadım demişti. Ben eski erkek arkadaşımla yakınlaştım. Ona itiraf ettim dün ve bu sebeple Benimle dün geceden beri konuşmadı. Sanırım erkek yapabilir kız yapamaz diye düşünüyor. Geçen gün birlikte aramızda yakınlaşma oldu bana orada daha önceki sevgilisiyle evinde seviştiğini anlattı ama hamile bırakmadım kızlığını bozmadım hiç bi kızın dedi size sorum sevişmek cinsel ilişki değil mi ?
Ve o bi yakınlaşma yaşıyor da benim yakınlaşmam neden yanlış ilişkiye girmeden ?
Ben duyunca şaşırdım baya neler yaşadın anlat diye kızdım hepsini söyledi yazıklar olsun dedim ben de şunları yaşadım diyip anlattım hoşuna gitti mi dedim hayır dedi benim canımı acıttın seninki de acısın dedim
Bir daha da aramadı
İyi akşamlar hanımlar. Ben 24 erkek arkadaşım 26 yaşında. 6 aydır tanışıyoruz
Bir daha da aramadı
Kadını böyle aşağılayan erkekleri boğasıniz geliyor öyle mi? Ama gitsin köyden kezban alsın!Bu yuzyilda boyle konulari gundeme getiren biriyse, gitsin koyden kezban alsin. Sen de gencsin, karsina yeni ve medeni biri cikar ve de gonlunce yasarsin. Kadini boyle asagilayan erkekleri bogasim geliyor!
O kezbanlar, maalesef kendi kucuk dunyalarinda kalarak otomatik olarak kendilerinin asagilanmalarina izin veriyorlar. Tabi ki kucuk bir cevrede yasamak zorunda kalinca bu duruma mecbur da kaliyor olabilirler. Bu zihniyetteki erkekler icin ideali bu tur kisiler. Konuyu acan genc bayan mentalite olarak farkli, ancak tabi cevre baskisi vs gibi faktorlerden dolayi kendini arafta hissesiyor.Kadını böyle aşağılayan erkekleri boğasıniz geliyor öyle mi? Ama gitsin köyden kezban alsın!
Güldürdünüz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?