Sevgilinizin ya da eşinizin geçmişi önemli mi

Birbirinizin geçmişini bilmek ne işinize yarıyor? Hadi sordunuz diyelim bi şey yaşadın mı diye, ayrıntısını, nasıl olduğunu anlatmak nedir? Ben tiksinirdim, kaldıramazdım. Zaten bunların paylaşılması ilişki için hiç sağlıklı değil. Düşünsene adam xle şurda seviştim diyecek, sen sevişirken onu düşüneceksin vs. Kaldı ki ben kimdi neydi gibi genel sor(g)ulara bile karşıyım. Biz eşimle en baştan geçmişi konuşmak yok dedik, bu çapkınlıkla alakalı değildi. Ne kadar bilirsen o kadar merak edersin, o kadar karşılaştırırsın ve bi süre sonra sizin geldiğiniz konuma gelinir. Ben istemediğim halde eşimin bir eskisini bana söylediler, kadını hala stalkluyorum lanet olsun, hiç gereği yok.

İlişkiniz laçka olmuş, ve ben şunu yaşadım al ben de bunu yaşadım diye anlatmak -Can acıtmak için- saygısızlık, saygı kalmamış aranızda. Ve aranızdaki yakınlaşma sırasında eski sevgilisiyle sevişmesini anlatan bir insandan ne bekliyorsunuz? Adam sizle sevişirken başkasını düşünmüş. Net. Hazır aramıyorken siz de kurtulun, bir dahaki ilişkinizde de böyle muhabbetlere girmeyin, ruh sağlığınıza yazık.

Siz yaşamamışsınız.
O da yaşamış.
Siz hassasmışsınız,o da hassasmış.
Ne var bunda?
Siz yaptınız o yapamaz mı?
Ayrıca "kızlığını bozmadım" tabiri rezalet bir tabir.
Böyle bir adamla zaten beraber olmanız hata.
Zar kafalı,cahil birine benziyor.

Ben bu kadar DETAYINI bilmek istemezdim.. bilsem de bir daha yakınlasamam ona..

ben iğrencsin vs vs diye yorum yapmicam :) belli ki fikir danışmak istemişsin. canım henüz yaşın çok genç ve biseyler yaşamak için 6 ay çok erken önce kalben gerçekten sev. artık o heriften bir hayır gelmez gitsin zaten bırak. kimseyle bu tarz muhabbetlere girme hiç bir erkeğin sana geçmişini sorma hakkı yok. aynı şekilde sende kurcalama geçmişi. kimsenin senden önce ne yasadigi önemli değıl önemli olan seninle ne yasadigi sana ne kadar saygı duyup değer verdiği sana nasıl hissettirdiği umarım seni çok seven bir adam olur geçmişini sormak yerine gelicek hayalleri kurar :)

Bunları konuşmayı mideniz nasıl kaldırdı ?
Bu kadar ayrıntılı konuşmaya ne gerek var ,en fazla ilişkim vardı ayrıldım dersin olur biter .Neymiş hamile bırakmamış vs.Hamile bırakmak yada bırakmamak ne farkedecek ki ?
Biraz daha olgunlaşıp öyle ilişki yaşamanız gerektiği kanaatindeyim.

Şimdi sen onun 1 kere demesine inandın mı ?

Eşimin benden öncesini hiç merak etmedim sadece kaç koz arkadaşı olduğunu sordum o kadar ne yaptın demedim yani merak da etmiyorum.
Birincisi sevgilinin üslubu çok iğrenç ikincisi de önceki kız arkadaşıyla yaşadıklarını anlatması çok iğrenç demek ki ayrılsanız senle yaşadıklarını da anlatacak

yokmu bana katılan bir kişi bile, hayret yani...şimdiki flörtler nerdeeee, o zamankiler nerde...elele bir erkekle gez mahallende bakalım neler olurdu....
Haklı olduğunuz noktalar var ama inanın flört etme meselesi ilçeden ilçeye hatta mahalleden mahalleye bile değişkenlik gösteriyor, çevreye rağmen aileler bakımından da farklılıklar olabiliyor, 47 yaşındayım, 30 yıl önce tanıştım eşimle, ki herşeye ayıp gözüyle bakan, kız kısmı erkeklerle gezerse adı çıkar denilen bir muhitte büyüdüm, buna rağmen eşimle el ele de gezdim, denize de gittim, ailemin yan masasında oturduğumuz eğlencelere de katıldık, 30 yıl evvelde kızların erkek arkadaşı oluyordu, lisede okurken kaç tane kürtaj olan, okul tuvaletinde bebek düşüren kız biliyorum, kimi alenen kimi gizli ama flört etmek birlikte olmak vardı, 30 yıl evvelini geçtim, anne babam, kayınvalide ve kayınpederim aynı yaşlardalar, onlar bile flört edip evlenmişler, ki annemin babası rahmetli dedem annemin yanında babamı görecek hem de erkek arkadaşı olarak vuuuuu bacaklarını kırardı ikisininde, eşimde ben de flört etmiş çiftlerin ilk aşk çocuklarıyız.

Eski iliskilerinin tum detaylarini anlatan adam evlenince esinin de herseyini herkese anlatir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…