Sevgilinizin ya da eşinizin geçmişi önemli mi

yokmu bana katılan bir kişi bile, hayret yani...şimdiki flörtler nerdeeee, o zamankiler nerde...elele bir erkekle gez mahallende bakalım neler olurdu....

geziyorduk diyorum .
sizin dediğiniz şimdi de vardır elbet.
bizim dediğimiz öyle şey olmaz yada yok değil. sizin genelleme yapmanız..

geziyorduk diyorum .
sizin dediğiniz şimdi de vardır elbet.
bizim dediğimiz öyle şey olmaz yada yok değil. sizin genelleme yapmanız..
benim bildiğim genel yazılır, istisnalar her zaman vardır...asıl saçma olan istisnaları yazmaktır bence...

Ya ilerde evlensek o seviştiği kızı hatırlar mı diye aklıma geliyor bazen ilk kez yaşamış onla çünkü
Arkadaşım şaka gibisiniz gercekten.
Kusura bakma da, yaşlar 24 26 değilde, 14 16 gibi.
Yani kimse ilk sevgilisini yada sondan bir öncekini hatirlamiyordur karısıyla kocasiyla, sevgilisiyle öpüşürken, sevişirken.
Çok değişik düşünceleriniz var gerçekten.
Ayrıca kimden nerden duyacak eski sevgilinizi.
Hoş duysa da ne olacak,eski sevgilin gidip ben senin sevgilinle birlikte oldum mu diyecek..
Değişik kafalardasiniz..

Kızlığını bozmamış, içimiz rahatladı, hele ki namuslular...

Öyle soruya böyle cevap demiş sevgilin ne saçma hayatlar yaşıyorsunuz hayret ediyorum. Ne diye adamın geçmişteki seks hayatını irdeliyorsun. Öğrenince ne geçti eline çok mu mutlu oluyorsunuz böyle şeylerden.

aranızdakı bu konusmalar hıc normal degıl
gecmısı soyle onemlı daha once suc ıslememıs olmalı sevılen saygı goren bırı olmalıydı buna bakılır bır ınsanın gecmısıne

Güya birbirinizi seviyosunuz sevgilisiniz ve geçmişi sorguluyosunuz bunu yüzyüze anlatırken zaten bilmeliydin senden nefret edeceğini her kadarda geçmiste kalmışsa kalsin yine canınızı yaktı oda anlatırken senin çok zoruna gitmiş bunu nasıl ondan dinleyebildin ve sen ona anlattin anlayışla karşılamasınimi bekledin böyle tuhaf muhabbetmi olur... Benim için geçmiş geçmişte kalmıştır ne gerek var böyle lüzumsuz şeylere bak bitirdi sizi

Konu sahibi, siz ileride evlenince eski ilişkileriniz, öpüşmeleriniz gelecek mi aklınıza?
Geleceğini düşündüğünüz için mi erkek arkadaşınızı suçluyorsunuz?
Eğer aklınıza gelecekse ve bu sizi rahatsız edecekse ne diye evlenmeden önce öpüşüp yakınlaşıyorsunuz peki?

Bence siz de ben istediğimi yapayım ama karşı taraf el değmemiş olsun demek istiyorsunuz ama öyle bir dünya yok

Ouuuuu neler neler olurdu tahmin bile etmek zor çok iğrenç gelecek belki ama insanlar başka türlü haltlar yiyip yiyip bakireyim diye gezinip başkalarını karalıyor çoğu zaman.. olay kafada bitiyor.. bu olaylar gerçek ve insnalar var oldukça da olacak olaylar... Biz bu şekilde pis kaka dedikçe herşey gizliden yürütülecek ve gizli yapmayana denmedik laf bırakılmayacak..

Ay 74 lu olacaktı yanlış yazmışım... Aynen öyle. O zamanlar yoktu şimdi pis olduk demek mantıklı değil vay be ama o zamanda flört etmekte başka türlü güzeldir kesin.. telefon yok internet yok herşey doğal şanslilarmis sanırım

Geçmiş tabi ki önemlidir. Kadın olsun erkek olsun ilişki/flört/evlilik yaşama biçimi karakteriyle ilgili çok fikir verir. Kimlerle hangi amaçla ilişki yaşamış önemli bence. Mesela karşıma cinsel yaşamını böyle ortalığa saçan biri çıksa demek ki güvenilir ve hayatındaki insana değer veren biri değil, ahlaka değil zara kafayı takmış, e biraz da özgüvensiz biri derim. Biz ayrılsak bir sonrakine benle ilgili neler neler yumurtlayacak acaba diye de homurdanırım

Iyi de sen yasamissin ona da yasadigi icin kiziyorsun? Insan bazi seylere kendisi de sahipse istemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…