- 3 Nisan 2014
- 36.479
- 149.199
- 798
- Konu Sahibi Mavissshhh
-
yokmu bana katılan bir kişi bile, hayret yani...şimdiki flörtler nerdeeee, o zamankiler nerde...elele bir erkekle gez mahallende bakalım neler olurdu....
benim bildiğim genel yazılır, istisnalar her zaman vardır...asıl saçma olan istisnaları yazmaktır bence...geziyorduk diyorum .
sizin dediğiniz şimdi de vardır elbet.
bizim dediğimiz öyle şey olmaz yada yok değil. sizin genelleme yapmanız..
Arkadaşım şaka gibisiniz gercekten.Ya ilerde evlensek o seviştiği kızı hatırlar mı diye aklıma geliyor bazen ilk kez yaşamış onla çünkü
Doğru aslında, şimdi okudum, konu sahibi de, yok onu öptüğü aklına gelmez mi falan muhabbetine girmiş.Her iki tarafın düşüncesi aynı olduktan sonra uslubun pek önemi kalmıyor
benim bildiğim genel yazılır, istisnalar her zaman vardır...asıl saçma olan istisnaları yazmaktır bence...
sizede:)ay yoruldum
iyi forumlar size..
Savasma sevis derler zatentartışasım yok:)
Ouuuuu neler neler olurdu tahmin bile etmek zorO aganigi naganigiler her ilişkinin taşıyıcı kolonu aslında. Kimse bilmiyormuş, habersizmiş gibi davranıyor. Şurda 3 5 kişi kaldık gerçeklerden kaçmayan ve yüzleşenAmaann olmazsa çay demleriz diyen çıkmaz her türlü isim farklılıkları adı altında yapılır lakin sağlam bırakmak önemli. Amaa dikkat su kaçırmamak lazım. Şu bekaret kendini yenileyen bişey olaydı ne olurdu ortalık karışırmıydı
Ay 74 lu olacaktıOhoo benim annem 68li babam 60lı, batılılar ama doğuda flört ediyorlarmış çalışırken, aynı evde yemek bile yapmışlar başka bişey yapmışlar mıdır bilemeyeceğim hiç sormadım:))
Var yani oluyor, kadın-erkeğin doğası nasıl engel olacak ki insanlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?