Sevgilinizin ya da eşinizin sizin hayatınıza karışma hakkı var mıdır?

normal bir arkadaşlık ve saygı çerçevesindeyse bu kişiyle ilişkiniz, bence karışamaz. Karışmamalı. Şahsen ben erkek arkadaşımın karşı cinse normal hal hatır sormasını, sohbet etmesini, mıç mıç olmadığı müddetçe normal buluyorum. Siz dengeyi buluyorsanız sıkıntı yok bence.
Fikrini söyleyebilir ama illa konuşmayacaksın sileceksin diye baskı uygulamamalı.

Kiskanilmayi severim ayni zamanda ozgurlugumede duskunum.. bugune kadar esim hic kisitlama yapmadi, cunku o guveni verdim. Onca erkegin arasinda calistim ve calisiyorum yillardir. Su erkegi sil dese silerim, ne fark ederki?

Ben esimin kiz arkadasindan rahatsiz olurum acikcasi. Ailece gorusebilecegimiz bir arkadassa amenna. Dogal olarak onun karismasida beni rahatsiz etmez. Ama sizin durumunuz bunu kaldirmiyor. Ben size "ne var canim bunda" dersem bunu normal mi kabul edeceksiniz? Fikriniz degismeyecek. Boyke yasayabilirseniz ayrilma sebebi degil. Ama 5 sene sonra bile bu sorun oluyorsa ayrilma sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…