- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Ee ayrıl o zaman :)Bir de kova burcunun. Özgürlüğüme düşkünüm karışılmasını hiiç istemiyorum
Ben de onu düşünüyorum ama ortada 5 yıl söz konusu. İlişkinin başlarında yapmıştı ayrılınca da bi erkek için mi beni terk ediyorsun gibi şeyler dedi. O çocuk benden daha mı değerli falan demeye başladı.Ee ayrıl o zaman :)
Malesef ortak arkadaş değil. İkimizin de bölümleri farklı. Benim sınıf arkadaşımdı o erkek. Bir keresinde moralim çok bozuktu mesaj atmıştı gel kafa dağıtırız gibisinden ama grup olarak tabi. O zamanlar 6 kişilik gruptuk. Tek erkek oydu. Çok samimi olduğumu ve o kişiyle bir daha görüşüp konuşmanı istemiyorum dedi okul bitinceYani tabiki fikrini söylemeye hakkı var bence. Ama çok ileri gidip kısıtlamaya girmemeli bu. Hoşuma gitmiyor diyebilir, sen de onun fikrine saygı duyarak daha anlayışlı davranırsın ama zorlamaya şöyle yapcaksın böyle yapcaksın a girdi mi kötü. Öyle ilişki sağlıklı değil
Tabi ona karşı senin tavrın nasıl? Bu da önemli.
Bizim ilişkimizde mesela farklı cins arkadaşlarımız var ama kuralımız biraz şöyle, ortak arkadaş oluyor. Ayrı ayrı değil yani. Konuşmadık bunu ama böyle devam ediyoruz böylesi bana da ona da doğru geliyor. Ben ortak olan arkadaşlarımızla özelden mesajlaşırım da bazen buluşurum da buna kızmaz tanıdığı için. Ama tek benim arkadaşım onun tanımadığı bilmediği biri olsa rahatsız olurdu. Ben de aynı şekilde. Tabi ortamlarımızın aynı olması ile de alakalı bu durum, farklı ortamlarımız olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum
Bir erkek icin degil , ozgurlugumu kisitladigin icin , beni salak yerine koydugun icin , krndi kararlarimi kendi alabilecek kapasitede gormedigin icin ayriliyorum diyemediniz mi?Ben de onu düşünüyorum ama ortada 5 yıl söz konusu. İlişkinin başlarında yapmıştı ayrılınca da bi erkek için mi beni terk ediyorsun gibi şeyler dedi. O çocuk benden daha mı değerli falan demeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?