Sevgilinizin yada eşinizin çocuk ruhlu olması hoşunuza gider mi?

beraberken hoş oluyor ama bazı ağır insanların yanında yapınca sinir ediyor beni, bir cimcik atıyorum kendine geliyor aklinialirimsmile

yerli yerinde neden olmasin
sürekli ciddi durmanin bir anlami yok
arada sirada cocukluk iyidirr bence

sorumluklarının farkındaysa yerıne göre hareket edebılıyosa neden olmasın arada bı sımarmakta gerekır cok kasıntı erkekte hakkatten kasar benı.cıddıyette bı yere kadar..eşimle cocuklasıp sakalasmak hosuma gıder :)

bende dengede olmasını isterim ama pek mumkun değil genelde hep çocuk ruhludur ciddi bişey konuşamyız maddi hesaplar yapamz sonuçta hep bişey yapar ortamı bozar

evde başbaşayken bebek gibidir :))
ama dışarıda çok sert ve asabi görünür :)

aynısının tıpkısından bende de var çok tatlı benim aşkım dışarda acaip korkutucudur... zaten deli gibi kavgacıdır(dışardaki insanlardan hakedenlerle) ama benleyken bebek gibi oğlum diye seviyorum zaten insanlar bi ruhunu görse en fazla 3 yaşında yazık ama onakaydirigubbakcemile3

ben fazlasıyla çocuk ruhluyum o sebepten de evet hoşuma gider
eskiden ben çocuğum zaten bari hayatımdaki insan olgun olsun derdim
ama denedim yapamadım, birincisi sıkılıyorum
ikincisi ne ben olgun birini anlayabiliyorum ne de öyle birisi beni..
bu sebepten de çocukla çocuk olup hayatı neşeyle yaşamaktan mutluyum:)

benim eşim çevresi tarafından çok efendi esprili usturuplu bulunur,işinde de iyi bir konumda ama gelin görün ki biz bizeyken tam bir çocuk oluyor,espriler havada uçuşuyor gerçi onlar ailece öyleler
kayınpederim de bayılır insanları güldürmeye neşeli bi aileler allah bozmasın...
geçenlerde eşimin kuzeninin nikahındayız kadıköy de salon da bekliyoruz bu başladı yine zıpırlıklar yapmaya bana diyo ki"aşkım sana bi moonwalk yapiim mi":))sositososito
dedim sen manyak mısın olur olmadık yerlerde yaptığın hareketlere bak
"niye utanıyo musun benden"diyo bi de yaaa...alsanaalsanasmile

kısacası çok memnunum o halinden suratsız ağır abi olmasından iyidir diyorum

Benim babam öyle aksine annemde çok olgun çok zor babamı idare etmek her yerde yapmada iyi de ne damat dinler ne kayınpederİyi kötü yanları var yani hiç hasta olmaz babam içindekileri atar çünkü

bazen çok sevimli oluyor da bazen hiç çekilmiyor ki tatlım...
ne kadar pışpışlayabilirim bilmiyorum

tabi ki evet çünkü ben de öyleyim tabi yerine göre her yerde çocuk olmuyor,dışardayken falan yetişkinliğinden ödün vermez ki olması gerekende bu zati dimi

ayyy çok isterdimmm ama maalesef eşim dünya dışı varlık gibi davranıyor..
ben çocuk gibi davranınca moralimi bozmaz ama içinde ne çocuk var adamın nede olgunluk..dedim ya acayip bir tür..

giderdi. ben çok çocuk ruhluyum.
o da öyle olsun beraber çılgınlıklar yapalımmm
ama bazende olgun davranıp beni dizginlemesi lazım

bazen playstation ve pc oyunlarından gına geliyo valla
ama ben ona göre daha çocuk ruhluyum, bu onun çok hoşuna gidiyo mesela bana söylediği iltifatları tekrar etmemi istiyo, hani küçük çocuklar onlara söylenilenleri tekrar eder ya, hay allahım =) en sonunda diyorum yeter be ben senin sevgilinim, tekrarı bırak da ben de sana iltifat edeyim diyorum. yok sen benim minik kızımsın diyo jelibonlar topitoplar kinder süprizler de klasik hediyesidir.

Son düzenleme:

ay ne güzell
allah mutluluğunuzu bozmasın
bana da sizin ki gibi birini nasip etsin

dozunda olursa hoşuma gider... ben normalde dışarıdan hanım hanımcık denilenlerdenim ama bildiğin deliyimdir..
sadece onun yanında ve ailemin yanında çocuklaşırım o da sadece benim yanımda çocuklaşsın isterim ama dediğim gibi dozunda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…