Sevgilinizin yada eşinizin çocuk ruhlu olması hoşunuza gider mi?

hayir gitmez. bundan onceki sevgililerimden ayrilmama, suanki sevgilime de tutulup kalmamda bunun cok etkisi var. ucuk kacik, cocuksu, agir olmayan, lakayt kisiler suanda ilgi alanim disinda. ben kendi cool adamimi seviyorum

hayir gitmez. bundan onceki sevgililerimden ayrilmama, suanki sevgilime de tutulup kalmamda bunun cok etkisi var. ucuk kacik, cocuksu, agir olmayan, lakayt kisiler suanda ilgi alanim disinda. ben kendi cool adamimi seviyorum

en çok istediğim şey...
Çocuk ruhlu olsun,ailecek mahallede ortadasıçan oynayalım,kahkahalarla...işte benim hayalim

Hayır hiç hoşuma gitmez çocuk ruhlu olması.
Benim sevgilimde ağır başlı takılanlardan. Böyle olmasından çok memnunum.

Yalnızken öyledir. Türlü türlü şebeklikler yapar. panduflarda moonwalk yapmaya çalışır mesela

Ama dışarda olgundur. Yaşının insanıdır.

Ben hiç istemezdim. Erkek dediğin ağır başlı olgun olur. Eğer çocuklaşacaksakta birlikte yalnız iken olmalı, oda bi sınırı olmalı tabi ki.
En basiti bi örnek vereyim, geçtiğimiz cumartesi günü kardeşim gibi sevdiğim erkek bi arkadaşımla kadıköye gittim.Yemin ediyorum utancımdan yerin dibine girdim, okumuş kültürlü biri bide ama olgunluk 0 yemin ederim. Yan yana yürürken saklanmalar mı dersin, kadıköyün göbeğinde bağıra bağıra şarkılar mı dersin vs vs vs valla bi daha tövbe ettim ne bu böyle ya arkadaşım bile olsa ayar oldum yeminle. Herkezin karakteri farklı işte, düşünce de öyle .. şahsen benim hiç hoşlanmadığım şeydir hoppidi erkek tarzı, cumartesi günüde buna kesin kanaat getirdim :))

Cıvıl cıvıl, sağlıklı bir iç çocuğu varsa candır.
Ama çocuk ruhlu olmak, çocuk karakterli olmaksa eğer hiçkimse istemez. Sürekli bilgisayarda oyun başında olan ve doğru düzgün tartışmayı bile beceremediğiniz birini düşünün. Çocuk mantıklı biriyle nereye kadar uzlaşabilirsin ki? Feci...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…