• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin Yanında Ağlamak ???

Bu birazda neden ağLadığına bağLı bence ama
SevgiLin değiL mi sonuçta hem ağLarsın, hem güLersin..
GüLmek kadar ağLamakta bir ihtiyaç sonuçta.

beni farkli gorsun diye asla kasmam kendimi..aglarimm herseye degil aglanacak bir durumum varsa ama esimde asla bunu yanlis algilamaz dogal oldugum icin daha cok sever..
ama bazi insanlar aglamayi gucsuzluk gorebiliyor benim umrumda olmaz..
kisinin bozuk dusuncesi..
oyle dusunen biriyle asla yapamam cunku hep temkinli olmam lazim o zamanda benim samimiyetim olmaz..

her konuda içimden geldiği gibi davranmayı tercih ediyorum.
ağlamak konusunda da aynı şey geçerli benim için.
eşim defalarca ağladığımı görmüştür
ama ağlayışlarım hep özlemden kaynaklanıyordu.
askerlik meselesi çıktığında bol bol ağlamıştım.
artık o günler geride kaldı ama
bu yüzden hayatımın en mutlu günlerini ağlayarak geçirmiş oldum

o benim yarım ... onun yanında her halimle rahatım.. asla kendimi engellememişimdir... aynı şeklde o da...

ben ağlarım sevgilimin yanında...
çok dolmuşsam ya da sıkılmışsam ya da bunalmışsam ve ya herhangi bir sebeple.....
eskiden bende bir erkeğin yanında ağlamam derdim sizin gibi...
ama şimdi içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum...
asıl güç duygularını ve kendini olduğu gibi ortaya koyabilmektir bence...
o da bunu görebilir hiç bir mahsuru yok...

eğer neden ne olursa olsun ağladığında başını sevdiğinin omuzuna yaslayabiliyorsan
hiç korkmadan,çekinmeden bundan daha güzel birşey yok bence..

askerden izine geldiginde aglatmıştı beni
işte ordayken neler yaptıgını çok özledigini düşündügünü sölemişti
öyle içten anlattı ki dayanamadım..
gözlermden yaşlar süzüldü gizlemeye çalıştım
birden gördü yüzümü kendine çevirmeye çalıştı
onun da gözleri doldu
sinirlendim hemen yüzümü yıkadım delikafadulden
beni aglarken kimse görmemeli..

2 senenin sonunda ilk kez bugün sevdiğimin yanında ağladım o da ne yapıcanı şaşırdı hep güçlü olurdum o yokken çok ağlamışımdır ama o hiç görmemişti senağlama

sizde içinizden geldiğinde boşaltırmısınız yanında yoksa görmesini istemediğinizden güçlü mü olmaya çalışırsınız .. :uhm:

ağladım ağlarımda pek bunu saklayabilen bir insan değilim ne yazıkki:çok üzgünüm:

ben genelde eğer ondan bağımsız bir konuysa rahat ağlıyorum fakat o beni üzdüyse onun yüzünden ağloyorsam telefonda falansa kapatırım hemen başka konularda gurur yapmam ama o beni üzdü diye ağladığımı görsün istemiyorum

Bende ağlamam kolay kolay,benı güçsüz hassas sulugözlü bılmesın dıye.

Ama bıkaç kez ağladım yanında malesef,ayrılmak ıstedıgmı söylerken hemde benneyaptımki

walla tatlım bende senın gıbıydım normlade hıc gucsuz gorunmeyı sevmem ama bır kere bı agladım sımdı hep aglıyorum aslındna gercekde de guclu bır kızım partnerımde oyle oldugumu dusunuyor ama gecenlerde bır sorun yasadık ve ondan korktugumu soyledıımde cok sasırdıgını soyledı senı cok guclu bılıyodum cok sasırdım uzuldum dedı ben ne yapım sımdı :( sen sen ol sakın bır daha yanında aglama cok sıkısırsan yapcakda bısıı yok ..

walla tatlım bende senın gıbıydım normlade hıc gucsuz gorunmeyı sevmem ama bır kere bı agladım sımdı hep aglıyorum aslındna gercekde de guclu bır kızım partnerımde oyle oldugumu dusunuyor ama gecenlerde bır sorun yasadık ve ondan korktugumu soyledıımde cok sasırdıgını soyledı senı cok guclu bılıyodum cok sasırdım uzuldum dedı ben ne yapım sımdı :( sen sen ol sakın bır daha yanında aglama cok sıkısırsan yapcakda bısıı yok ..

Allah ağlatmasın kimseyi canım o da çok üzülüyo bende zaten onun karşısında üzgün göstermek istemem kendimi çok inatçıyımdır kaç kere denedi şakasınada olsa hadi bi ağla diye diye sonunda oldu lülülülülülü bide şöle bi yapım var sevdiğim ne yaparsa yapsın ister sinir etsin kötü bişi yada söz çok şükür şimdiye kdr söylemedi üzecek bi olay geçsin yanımda ya hiç ağlamak gelmio içimden askere gönderioduk insan hiç mi ağlamaz kötü oldum tabikide ne biliim o anda yanımdaydı ya ben nasıl ağlardım evde cebine ablası karşılık verince onsuz olacağımın farkına vardım hüngür hüngür ağlamıştım mafoldumben işte benim yapımda bu :kedi:

Back
X