Sevgilinizin Yanında Ağlamak ???

Ben genelde guclu olmaya calisirim.

Bazende aglarim tabi, oda benimle oturur aglar a.s.

ben de aşırı duygusalım.ağlarım bebişimin yanındaa.bazen üzülmesin diye ''gözüme toz kaçtı. yok bişey derim''.ama yutmaz tabiiikaydirigubbakcemile3

ben bir erkeğin karşısında asLa ağLamam...büyük konuşmayım tabi de...
ne babamın,ne erkek kuzenLerimin,ne sewgiLimin,cinsiyeti erkek oLan hiç bir şeyin... delikafadulden

sadece ama sadece sewgiLimden ayrıLdığım gün çok kötüydüm beraber ağLamıştık zaten önce o başLamıştı.... :bbo:

ağlamak gucsuzluk değil aksine nasıl gulup şakalışıyorsak ağlamakta bir paylaşımdır.
aşkım yanında çok ağladım beraberde çok ağladık :asigim: aşkım bir baskasının yanında veya tek basıma ağlamamı istemez,eger kotuysen tel ara benı ağla ,o an bile yanında olmak istiyorum der :asigim:
arkadasın yerı ayrıdır elbet ama benımkısı , ben senın herseyınım oyuzden bişey olunca arkadaşınmla değil benımle paylaş der :asigim: :asigim:

ağlamak bazıları içinacizlik ifade ediyor galiba gayet olağan bişey valla ben bikez bi ağlamıştım hemde otobuste sacım basım yapılı duğune gıtcektık bişey oldu valla oyle bi ağladım oyle bi ağladım ki hıçkırıklarımı durduramadım tabi çok kalabalık ortamda ağlamak istemem ama elimde değil çok duygusalım ağlamaktanda utanmam

Bundan 2 ay önce.
Hemenher gün tartışmamız olurdu.(Ailemlede cok kötüydü aram)
Acayip bunalmıştım.
İştende erken cıkmıştım. Onla görüşcektik. Onun işi oldugundan görüşemeyip üstüne bi güzelde tartışmıştıkşakkıdı
Tartışmanın sonunda hüngür hüngür aglamaya başladım telefonda.
Gittim bi parka oturdum. Ağladıgımı duyunca nerde oldugumu sorup yanıma geldi.
o gelene kadar bagıra bagıra agladım parkta senağlama Öyleki dolmuştum.
Hafiften yagmur yagıor üşüyorum ama kimin umrumdaki..

Geldi aldı beni. Yüzüm gözüm kıpkırmızı aglamaktan-tatlicadiarzu-
Gectik odasına. Acı daha tartıştık. Sonra o dayanamadı yanıma oturdu.
Ağlancak naptım sana dedi. Tam susmuşken bi kez daha başladım ağlamaya.
Kim tutarki beni. Ona sımsıkı sarıldım başladım yine aglamaya:bbo:

Caresizliğimden yorgunlugumdan ağladım o gün.
Hiç kendimi bu kadar aglamak için bitap hissetmemiştim...
İlk defa ağlamıştım ogün-tatlicadiarzu-

hüngür hüngür ağlarım hemde saatlercesenağlama
sonunda o da çok üzülür kıyamaz bana aşkım:asigim:

yaptığı herşey son zmnlarda çok batar oldu.. ilgisiz olduğunu düşünüodum bana karşı hiç konuşmadım dün buluştumuzda.. zaten buluşmucaktımda zorla kaç kere aradı.. 2 haftadır ii dolmuştum bende.. bi yerde oturalım dio hayır, şuraya gidelim dio hayır, bunu yapalım dio yine hayır ee napalım söle onu yapalım dio bende bişi yapmak istedimi kim söledi senle bişi yapmak istemiyorum die yolda tartışarak gidiorus(sessizce) sonunda bi yere oturduk beni konuşturmaya çok çalıştı bende tık yok suratına bile bakmıyorum sonra teli aldı ark larını arıo onlarla konuşuo neden çünkü ben konuşmuomuşum tamam akşama yanına gelirim filan dio arkadaşına ilgisizdi bide öle olunca birden içimdekini durduramadım ve dökülmeye başladı gözyaşlarım yüzümü kapattım görmesin die ilk önce şaka sandı hiç görmemişti çünkü bide ağlasaydın dierek halbuki ağlıodum gerçekten sonra ağladımı anladı fatoş diebildi sadece sustu ama bana gözünü diktiğini hissedebiliodum ve hiç bişi yapamadı kaldı öle lavaboya gittim geldiğimde karşısına oturtmadı masayla kapattı orayı yanıma otur bi gel dedi istemiyorum filan sonra oturdum nie böle yapıon filan ama o da çok kötü olmuştu acayip morali bozulmuştu gözleri sulanmıştı ama bana polenlere alerjim var ondan öle dedi benneyaptımki..

hala inadım devam etti bazı konuşmalar geçti aramızda geçmişe dair o iice moralmi bozdu kalkmak istedimi söledim baya ısrar etti ama benim ısrarım karşısında pes etmek zorunda kaldı hava soğuktu akşama ark larıyla buluşcaktı gel üstüme bişiler alalım üşüdüm filan dedi kendisinin almasını benim gitcemi söledim yapma işte filan yemek yicez daha dedi ben evde yerim hadi ayrılalım burdan deyince tamam dedi üst geçittten geçerken bi baktım karşıya çoktan geçmiş aşşada beni beklio ya sen işine bak git ben giderim dedim yok ben göndermeden gitmem seni dedi baktım hala gelio sonra ark ı aradı köşede konuştular filan arkadaşlarınamı gitcen dedim evet dedi hımm filan (iice sinirlenmiştimm benle buluştunda arkadaşlarıda aklına gelio kötükedihüso) ya git gelme yüzünü görmek istemiyorum deyince o zmn çok kötü oldu tamam dedi ve gitti bende hiç arkama bakmadan durağa gittimbakıorum etrafa buralardamı die bi tarafım naptın sen dio bi tarafım ii oldu filan sonunda diğer tarafıma yenildim aradım onu nerdesin die metrodayım eve gidiorum nolduki deyince yok merak ettim tamam neyse dedim kapattık tekrar o aradı nie aradın ne dicektin metroda deilim içiyorum deyince üzüldüm nerdesin geliorum ben dierek gittim yanına o içki içilen yerlerin olduğu yere gelmemi istemedi sen şurda bekle geliorum dedi gerçekten çok kötüydü hali :çok üzgünüm: sonunda dayanamadım :teselli: beraber bi yerde oturduk o yüzündeki mutluluğu görmeniz lazımdı çok mutlu olmuştu kuzuumnmm :delphin: sarılıp durdu :1hug:ben onu üzmeyi istemiyorum ama bazen çok canımı acıtıo belki ondan çok şey beklediğimden ama napayım elimde deil:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ben aglarım oda hep sarılır bana canım benım ya...tesellı eder benı... aglarım hec cekınmem baskasının yanında aglamam aglayamam ama onunlayken aglıyorum...

canım sende yani bu ne naz böyleekaydirigubbakcemile
biraz mutlu olmayı denesene yanında yoksa soğudunmu sen bu çocuktan CADIARZU

azıcık sesi yükselsin ben bişiy söyleyince dinlemesin. yada bana hayır desin hemen ağlarım... napiym.. ben böyle alışmışım...

asla ağlamak hoşuma gitmez. ne o nun ne başkasının yanında. hoşlanmam. patlayana kadar sıkarım kendimi. herşeye ağlanmasından hoşlanmam.

ne herşeye ağlarım ne de kendimi çok kasarım.Herşeyimi doğal yaşarım,gerçekten çok üzülmüşsem onun yanında bunun yanında diye ayrım yapacak değilim ya yahu..

Ben ağlarım wala tutmam kendimi
o ağlamama hiç kıyamaz öpe öpe kurutur gözyaşlarımı
ama gereksşz gözyaşı görürsede kızar

bende ağlarım aşkımın yanında :) dışarıya güçlü dururum........ ben aşkım ve ben biziz zaten ona güçlü gözükmeye

çalışmam her yönümü bilir ağlarım valla:)

yooo imkansız onsuz olamam ama bazen ilgisizliği çıldırtacak derecede oluo kötükedihüso
al benden de o kadar..hep daha fazla ilgi bekliyorum ama göstermiyor.ben onunla evlenmek istiyorumm ama anam izin vermiyokötükedihüso

2 senenin sonunda ilk kez bugün sevdiğimin yanında ağladım o da ne yapıcanı şaşırdı hep güçlü olurdum o yokken çok ağlamışımdır ama o hiç görmemişti senağlama

sizde içinizden geldiğinde boşaltırmısınız yanında yoksa görmesini istemediğinizden güçlü mü olmaya çalışırsınız .. :uhm:
valla cnm ben cok sulu gözlüyümdür.hemen acarım cesmeleri.oda beni teselli eder bu durum beni mutlu ediyor.erkeklerin dayanamadıgı birseydir kadınların gözyasları.ne yapacaklarını sasırırlar.elleri ayaklarına dolasır

Aslında doğru olan erkeklere gözyaşını göstermemek,erkekler ağlayan kızlardan hoşlanmazlarmış,önce ağlamanıza dayanamasalar bile,biraz zaman geçince gözyaşlarına inanmıyorum bunlar timsah gözyaşları deyip çıkıyorlar,bunları ne yapmalı bilmiyorum,benimde canım çık sıkkın...

Back
X