sevgilinizle aranızdakı boy farkı

ben 1.68 sevgilim 1.85 :) kaldırıma cıkıyorum bazen sorun olmuyo :D

Ben 1.65 sevgilim 1.90 canım bence hiç dert değil :1: Topuklu giydik mi tamamdır :82:

Son düzenleme:
Ben 1.68 ama sevgilimle ayrıldım gerçi şu ana kadar hep 1.80 1.85 arasıydılar.Biri 1.90dı akıllara zarar:D amannnn bişe olmaz topukluyla hallolur başbaşa olunca da kucağına alır seni ohh miss:D

ya evet takmıyorum artık topuklu ile cok hos gorunuyoruz bircok kişininde arasında boy farkı varmıs zaten .ben sadce ailesi sorun edermi diye korkuyodum fakat ablası ıle gecenlerde tanıstım ve benı cok sevmiş boyumuda hhıc sorun etmemıs duyduklarıma gore:8:

ya evet takmıyorum artık topuklu ile cok hos gorunuyoruz bircok kişininde arasında boy farkı varmıs zaten .ben sadce ailesi sorun edermi diye korkuyodum fakat ablası ıle gecenlerde tanıstım ve benı cok sevmiş boyumuda hhıc sorun etmemıs duyduklarıma gore:8:

ayyy çok sevindim canım hem ona ne siz sorun etmiyorsanız.. maşallah allah mutluluğunuzu artırsın boy farkı olması olmamasından daha iyi bir durum bence:D

sevgilin seni beğenmese sevgilin olmazdı sanırım değilmi ?ailesine ne ki ayrıca yani tipe değil insanlığa bakmayı ne zaman öğrenicek bu insanlar ?

sevgilin seni beğenmese sevgilin olmazdı sanırım değilmi ?ailesine ne ki ayrıca yani tipe değil insanlığa bakmayı ne zaman öğrenicek bu insanlar ?

yani haklısın kesinlikle ama işte bazı ınsanlar boyle oluyo gelınım manken gibi olsun falan dusuncesıne kapılıyolar.yoksa sevgilim kesinlikle sorun etmıyo.aileside etmedi .en azından ablası.belkı de ben takıntı halıne getrmişimdir:31:

ayyy çok sevindim canım hem ona ne siz sorun etmiyorsanız.. maşallah allah mutluluğunuzu artırsın boy farkı olması olmamasından daha iyi bir durum bence:D
kesinlikle canım onlarıın durumu daha vahim katılıyorum sana:31: ayrıca guzel duaların için tesekkur ederim canım aminn darısı hepimizin başına:38:

yok canım tanısmadım yanı erken daha uc yıldır cıkıyoruz .ablasıyla tastrcak gercı bayramdan sonra yemege gidelim diyo .topuklumu giysem sizce : \ ayrıca ablasından guzelim yanı yuz guzellime guvenıyorum sadece boy vermemıs rabbim napalım :D

ablasıyla mı kıyasladın kendini tövbe yaa
böyle komplekslere girme kısaysan kısasın düşünce tarzın çok çirkin

ailesine tip olarak kendini beğendirmeye çalışman neden süs bebeği gibi vitrine mi koycaklar seni
iş yap hamarat ol madem ailesine beğendirmeye çalışıyon asıl derdin onların gözüne girmek ayy anneciiiimmmm işin var mı yardım edeyimmmm falan de iyi göze girersin :ssz:merak etme kimse şuh dikkat çekici gelin istemez
sen ideal gelirsin onlara :1:

Son düzenleme:
Back
X