- 22 Mart 2020
- 357
- 76
- 18
- 28
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Ne alakası var kime sorsam hayirdir niye soruyor dedi ilk dega normal karsiyalan sen oldun. Benimle konuşurken arkadasimi niye soruyor ki hatriniBence senin ağır psikolojik problemlerin var kendine güvenin mi yoktur kişiliğin mi gelişmemiştir anlam veremedim
Ahahaha ilk defa ben mi karşıladımNe alakası var kime sorsam hayirdir niye soruyor dedi ilk dega normal karsiyalan sen oldun. Benimle konuşurken arkadasimi niye soruyor ki hatrini
Bak bu arkadaşta anormal karşılamış.ya kusura bakma ama çocuk musun diycemhayır iş yeri falan dediğine göre küçük de değilsiniz.böyle saçma sapan şeyleri takarsan daha çok ayrılırsınız hiçbir kimseyle dikiş tutturamazsın.
Aynısı bizde de geçerli. Hala ısrarla fikrini savunuyor konu sahibiNişanlım arkadaşlarımı sorar (sevgiliyken de sorardı) nasıllar diye arkadaşlarım da onu sorar hatta birbirlerine selam gönderirler hiç aklıma öyle bir şey gelmedi çünkü sevdiğime ve arkadaş dediğim insanlara güveniyorum.
Bence gayet normal bir şey değer verdiğim insanlar birbirleri hakkında iyi şeyler düşünüyor demekki ben de doğru karar vermişim bu insanları hayatıma alarak, ben böyle düşünüyorum açıkçasıAynısı bizde de geçerli. Hala ısrarla fikrini savunuyor konu sahibi
Rahatsız olacaktıysan niye tanıştırdın kiSevgilinizle arkadasinizi tanstirdiniz. Ve çok sevdim iyi kiz dedi yanlis anlar misiniz? Ama mesela ben ondan bikere ayrılmıştım o kiza elifi cok seviyorum konus barissin benimle dedi' demis. Ve hediye alirken ona danismis. Sizce o kiza karsi bisey hissetse elifi seviyorum der miydi. Kafayi yicem ya. Bazen de telde konuşurken arkadaslarimi da soruyor kizlarla konusiyo musunuz onlar ne yapıyor falan. Ama isyerindeki kizi da gördük bikere onun icinde iyi kiz seviyorum demsiti bana. Tek kisiye özel değil gibi
Kesinlikle öyle bencede hoşuna gidiyor insanınBence gayet normal bir şey değer verdiğim insanlar birbirleri hakkında iyi şeyler düşünüyor demekki ben de doğru karar vermişim bu insanları hayatıma alarak, ben böyle düşünüyorum açıkçası
Başkaları napsin diyosun ama soran kendisi benim arkadaşlarımıRahatsız olacaktıysan niye tanıştırdın ki
Bu kadar üzerine düşmek adamı bunaltmaktan kendinden uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz canım .
Müge Anlının sözü geliyor aklıma : kim ne yapsın senin kocanı be işi yok gücü yok kimse bayılmıyor senin kocana
Şaka bir yana canım adam seni seviyor ki seninle birlikte öyle şeyleri kendine dert etme böylece ilişkiniz işkence olur birbirinize
Senin düşüncene göre sevgilin bir sapık.Senide maşa niyetine kullanıyorSevgilinizle arkadasinizi tanstirdiniz. Ve çok sevdim iyi kiz dedi yanlis anlar misiniz? Ama mesela ben ondan bikere ayrılmıştım o kiza elifi cok seviyorum konus barissin benimle dedi' demis. Ve hediye alirken ona danismis. Sizce o kiza karsi bisey hissetse elifi seviyorum der miydi. Kafayi yicem ya. Bazen de telde konuşurken arkadaslarimi da soruyor kizlarla konusiyo musunuz onlar ne yapıyor falan. Ama isyerindeki kizi da gördük bikere onun icinde iyi kiz seviyorum demsiti bana. Tek kisiye özel değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?