Sevgilinizle arkadasinizi tanstirdiniz

Meralmeryemm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
357
76
18
28
Sevgilinizle arkadasinizi tanstirdiniz. Ve çok sevdim iyi kiz dedi yanlis anlar misiniz? Ama mesela ben ondan bikere ayrılmıştım o kiza elifi cok seviyorum konus barissin benimle dedi' demis. Ve hediye alirken ona danismis. Sizce o kiza karsi bisey hissetse elifi seviyorum der miydi. Kafayi yicem ya. Bazen de telde konuşurken arkadaslarimi da soruyor kizlarla konusiyo musunuz onlar ne yapıyor falan. Ama isyerindeki kizi da gördük bikere onun icinde iyi kiz seviyorum demsiti bana. Tek kisiye özel değil gibi

Ama düşün senin sevgilin konuşurken tanıştırdıgin arkadasini da soruyor o napiyo falan rahatsız olmaz misin ama bisey de olsa yan göz flaab bir seneye çıkardı diyorum

Ne alakası var kime sorsam hayirdir niye soruyor dedi ilk dega normal karsiyalan sen oldun. Benimle konuşurken arkadasimi niye soruyor ki hatrini
Ahahaha ilk defa ben mi karşıladım üstte yazan arkadaşı görmedin sanırım ben sana göstereyim
ya kusura bakma ama çocuk musun diycem hayır iş yeri falan dediğine göre küçük de değilsiniz.böyle saçma sapan şeyleri takarsan daha çok ayrılırsınız hiçbir kimseyle dikiş tutturamazsın.
Bak bu arkadaşta anormal karşılamış.
Arkadaşlarını kiskanacaksan tanıştırma o zaman. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Arkadaşlarınla iyi anlaşmasına, onları normal bir şekilde onemsemesine kendi kendine triplere girmişsin. Ağır özgüven eksikliğin var böyle bir kıskançlık olamaz. Yada hadi kıskanıyorsun diyelim ne diye tanistiriyosun kendini bilmiyor musun ?

Tanistirim da senin sevgilin senle konuşunca elif napiyo eliflerle görüşüyo musun diye sorsa sende hayırdır demez misin ne soruyosun falan. Bikere yanlis anladigimi anladi sacmalamaaaa ynalis anlama dedi o napiyo falan diyo bazen sanane ki ysniiiiii

Nişanlım arkadaşlarımı sorar (sevgiliyken de sorardı) nasıllar diye arkadaşlarım da onu sorar hatta birbirlerine selam gönderirler hiç aklıma öyle bir şey gelmedi çünkü sevdiğime ve arkadaş dediğim insanlara güveniyorum.

Aynısı bizde de geçerli. Hala ısrarla fikrini savunuyor konu sahibi

Rahatsız olacaktıysan niye tanıştırdın ki
Bu kadar üzerine düşmek adamı bunaltmaktan kendinden uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz canım .
Müge Anlının sözü geliyor aklıma : kim ne yapsın senin kocanı be işi yok gücü yok kimse bayılmıyor senin kocana
Şaka bir yana canım adam seni seviyor ki seninle birlikte öyle şeyleri kendine dert etme böylece ilişkiniz işkence olur birbirinize

Öküz altında buzağı aramayın bence hele de eşşeğin aklına karpuz kabuğunu hiç sokmayın benim evli arkadaşımın eşide hediye alacağı zaman yazar ama arkadaşım eşine güvenir hadi güvenmese bana güvenir. Siz ikisine de güvenmiyorsunuz sanırım..

Başkaları napsin diyosun ama soran kendisi benim arkadaşlarımı tamam canim ben yansitmadim zaten. Ama olmadi derimki sorma hoşlanmıyorum falan. Düşünsene ben onunla konuşurken bazen ahmet napiyo diyorum adam demez mi sanane ama samimiyete de bagli tabi. Yanlis anlama sacmalama diyosa bisey yok mudur. Bikere uyardi dediki kızlara söyleme sorduğumu yanlis anlarlar dedi. Ama ben sinir oldum bence kim olsa rahatsız olur. Bide diyorum ki ole olsa benimle ciddi düşünmez. Karantina da napiyolar canlari sıkılıyor mu diyo sanane beeee bes kere ararsa bikere sorar ama öyle kizlarinda sevgilisi var biliyor

Senin düşüncene göre sevgilin bir sapık.Senide maşa niyetine kullanıyor Sen bence kiz arkadas yerine erkek arkadaş edin bakalim onlari da soracak mi?Niyeti muhabbet olsun diye sormak mi senin düşündüğün niyetli mi anlarsın

Ahaha benim arkadaşlarımdan biri apaçık sevgilime yürümüştü  ama bununla ilgili ne sevgilime bir şey dedim ne de kıza üstünde bile durmadım. Çünkü benden iyisini bulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…