Sevgilinizle arkadasinizi tanstirdiniz

arkadaşın kötü kızmış hiç sevmedim dese: sevgilim çok kibirli benim arkadaşlarımı beğenmiyor,
arkadaşın normal biri, iyi ya da kötü bişey hissetmedim dese: sevgilim arkadaşlarımı önemsemiyor bana değer vermiyor,
arkadaşın iyi kızmış sevdim dese: bu çocuk bu kızdan mı hoşlanıyo :S

Sevgilinizle arkadasinizi tanstirdiniz. Ve çok sevdim iyi kiz dedi yanlis anlar misiniz? Ama mesela ben ondan bikere ayrılmıştım o kiza elifi cok seviyorum konus barissin benimle dedi' demis. Ve hediye alirken ona danismis. Sizce o kiza karsi bisey hissetse elifi seviyorum der miydi. Kafayi yicem ya. Bazen de telde konuşurken arkadaslarimi da soruyor kizlarla konusiyo musunuz onlar ne yapıyor falan. Ama isyerindeki kizi da gördük bikere onun icinde iyi kiz seviyorum demsiti bana. Tek kisiye özel değil gibi
Bir kere gördüğü kızı iyi kız seviyorum demesi biraz saçma olmuş. Ne ara tanıyıpta sevdi. Sizde aynısını onun arkadaşları için yapın, bakalım rahatsızlık duyacak mı?

arkadaşın kötü kızmış hiç sevmedim dese: sevgilim çok kibirli benim arkadaşlarımı beğenmiyor,
arkadaşın normal biri, iyi ya da kötü bişey hissetmedim dese: sevgilim arkadaşlarımı önemsemiyor bana değer vermiyor,
arkadaşın iyi kızmış sevdim dese: bu çocuk bu kızdan mı hoşlanıyo :S
Bu iyiydi🤣🤣🤣 aklima takilan arada sormasi normal mi

Bence gayet normal bir şey değer verdiğim insanlar birbirleri hakkında iyi şeyler düşünüyor demekki ben de doğru karar vermişim bu insanları hayatıma alarak, ben böyle düşünüyorum açıkçası:ıslık:
Orda sıkıntı yol ama arada sormasi napiyo falaj diye normal mi hatta ben yanlis anladim bikere sacmalamaaaaa falan dedi yani kizin da sevgilisi var biliyo düğün ne zaman faan diyodu hatta bana dediki sacmalayip kiza söyleme sorduğumu yanlis anlar dedi boyle diyosa yanlis düşünmediği icin midir

Sevgilin senle konusunca arkadadin elif napiyo dese sanane demez misin arada sorsa
Yok, niye diyeyim?
Sosyal canlılar değil miyiz biz, tanıştığımız ve özellikle sevgilimizin hayatındaki insanların iyi kötü durumları merak etmek, bu konuda bilgi akışına sahip olmak normal değil mi?
Sırf karşı cins diye sorduğu kişi, saçmasapan dürtülerin esiri mi olayım?

Yok, niye diyeyim?
Sosyal canlılar değil miyiz biz, tanıştığımız ve özellikle sevgilimizin hayatındaki insanların iyi kötü durumları merak etmek, bu konuda bilgi akışına sahip olmak normal değil mi?
Ne bilim ben sinir oldum hatta sacmalama dedi yanlis anlama sorduğumu da söyleme yanlis anlaşılır dedi boyle diyorsa yanlis düşünmediği icin mıdır

Yok, niye diyeyim?
Bir kere gördüğü kızı iyi kız seviyorum demesi biraz saçma olmuş. Ne ara tanıyıpta sevdi. Sizde aynısını onun arkadaşları için yapın, bakalım rahatsızlık duyacak mı?
Yanlis anlama dedi ama

Eğer karşısınızdaki kişiye tamamen güveniyorsanız bence bunlar sorun olmamalı
Ama bu ve benzeri olaylar çok oluyorsa , ya da güveninizi tam kazanamadıysa ve siz karşınızdakine tamamen güvenemiyorsanız sorun olabilir
Aslında işin özeti sizin karşınızdakine duyduğunuz güvenin seviyesiyle alakalı
Nedem güven problemi yaşıyorsunuz mesela?

Back
X