Çok şükür yalnız değilmişim

sonra bi ara ofisten başka bir kızdan suphelendim o daha fenaydı.
Ayrılmıştık, kızın telefonuna sevgilimin numarasını kaydedip profil fotoğrafına baktık beni silip silmedigini anlamak için. Kız da oradaki fotoğrafını gördü, çok yakışıkliiiı diye gözlerini açtı, kız da Türk değil zaten rahat bir tip. Sonra ben buna sil numarasını dedim. Bi kaç gün sonra benimki bi ses kaydı atmış onun yanında dinledim, kız demesin mi yine sesi çok iyi ama nasıl gözlerini açıyor var ya. Benimki istesin orada çıkarıp verecek tövbe tövbe.

Dedim öyledir evet.
Sonra başka bir şey oldu kendi eski sevgilisiyle kiyasladi, mesela x gibi olsa neyse o çok iyi dedi yine gözleri açarak. Bana ufak ufak gelmeye başladılar tabi. Sonra biz benimkiyle Bi posta daha kavga edip yine ayrıldık. O günlerde de kız sürekli elinde telefonla yazisiyor, sen hayırdır diyorum bıyıkalti gülüyor, biri mi var diyorum anlatırım sonra diyor ki her haltini bana anlatan biri bu Ay çıldırmak üzereyim artık bu ikisi kesinlikle konuşuyor ben nasıl öğrenirim yollarını arıyorum. Kız sürekli gizli gizli konuşuyor, yazisiyor inanılmaz mutlu. Arada benimkini soruyor sana yazdı mı aradı mı? Tepkisini ölçmek için diyorum evet yazdi seni cok seviyorum demiş ama cevap vermedim yüzü değişiyor falan. Artık o kadar eminim ki, kız çünkü aşırı rahat bir tip bir bahaneyle mesaj atıp kesin tanıştı diyorum, Türkçe konuşmamistir benimki de hiç şüphelenmeden atlamıştir diyorum. Çaktırmadan kızın telefon şifresini öğrenip sonra birlikte havuza gidip telefonunu karıştırma planları yapıyorum deli deli
Artık dayanamayıp ofisteki yakın diger arkadaşıma durumu anlattım Ay o da demesin mi vallahi yapar ben ondan beklerim. Havuz planımı anlattım evet dedi çok mantıklı, mantık mı

ben aşktan kafayı yemişim hadi, sana noluyor dimi? Desene kızım sen manyak mısın ne alaka falan. Yok atesliyor beni bi güzel.
Neyse ben kızı takip planları yaparken bir gün patron bizi odasına çağırdı bu diğer beni gazlayan kızla. şüphelendigim kız konusunda bizi uyardı. Yabancı çalışan bu kız ve onun koordinatöru ayrıydı, o adam da şirketi dolandırıp işten atılmıştı. O adamla görüşmek yasaktı içerden bilgi sizdirmasin diye. Bu kızı da takip ettirmiş patron, ikisini birlikte otele girerken forograflatmis. Adam evli çoluk çocuk sahibi. Bize dedi bu kız bu adamla hem yatağa giriyor hem de içerden ona bilgi götürüyor. İşten çıkarıyoruz siz de görüşmeyin dikkat edin çok başka şeylerini öğrendik diye. Meğer gizli gizli eski koordinatörlw ask yaşıyormuş onu sakliyormus. Önce bi rahatladım benimki değilmiş diye, sonra da patrona, başkasının özel hayatı bizi ilgilendirmez ki is dışında kiminle beraber olursa olsun takip ettirmeniz etik mi diye sordum yarım saat önce takip planları yapan ben değilmişim gibi