Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

dokuuuuul:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hahahahah:roflol:
Yahu evli bi çifti düşünün onun gibi işte ama biz gece olunca evlerimize gideriz yani :)
He birde bizde yada onlarda olurduk uyurduk yatardık kalkardık yemek hazırlardık iş yapardık vs:)Ayrıntıları dökülmeyim :kedi: Onun için gibi gibi dedim :))) Beraber tatile çıkmayı düşünüyorduk bakalım kısmetse gidersek kalıcaz beraberde:)

Yok kalmadim, emme nisanlandigimiz da ayni evde kaldik, ama ayri odalardamafoldumben e tabi baba tetikde olunca akannehir

pıncırımla ck kaldım mirmirmirmir
tatılede gittim gamyoncuiremsu
3 defa guneye
tadı bambaska
battaniye altında film izlemek
kagıt oynamak
beraber uyumak
alıswerise cıkmak
kahwaltıyı beraber yapmak
baska biz zewk:delphin:

kaldım bi çok kez.
bence de beraber kalmak cinsellik değildir,
ki olsa da kimseyi ilgilendirmez:delphin:
ama o kalmanın tadı başkadır..
beraber uyumanında:asigim:
hatta ertesi gün evimde uyumak çok zor gelir yalnız yalnız:çok üzgünüm:

şu anda evliyim yazanlarında kötü bi niyetle yazdıklarını sanmıyorum sonuçta ewlenmeyebilirlerdi de.fazla yüklenmeyin :)

Son düzenleme:
anladımki kk kadınları pek üsturupluymuş aynı çatıda kalsalar bile el ele değmemişler.
tabi sürpriz oluyo evlenince sonra hayal kırıklığı oluyo.. -tatlicadiarzu-
sürprizleri sevmem :delphin:

kötü süprizlerden bende hoşlanmam... :delphin:

en ıyısı paket elıne ulasır ulasmaz acıp kontrol etmek... :1ninca:

arıza varsa aynı kargoyla gerı gondermek... :roflol:

yaşadım 1 yıl kadar aynı evde eşimle o zamanki sevgilimle yani

hatta ne nikah bağlar bizi ne mahkeme ayırır diyordum ama nikah bağladı umarım mahkeme ayırmaz:P

bence de tatil gibisi yok sevgiliyle:asigim:
evlendik çocuğa karıştık tatilden naber pehh-tatlicadiarzu-

oyle oluyor gercekten..evlenen cogu tanıdıgım cıkamıyor artık tatıle..
bız daha gecen haftasonu ıst a gıttık opuyorumnanaktan

bende kalmadım.. ama onunla 24 saat geçirmek çok isterim. birbirimize güvenimiz sonsuz..opuyorumnanaktanaslında yanlış ama gönül sevdiğini istiyo işte :kedi:

bende kalmadım.. ama onunla 24 saat geçirmek çok isterim. birbirimize güvenimiz sonsuz..opuyorumnanaktanaslında yanlış ama gönül sevdiğini istiyo işte :kedi:

istemek yanlis degil arkadasim... yapmak da yanlis degil.. sadece dogru zaman dogru mekan dogru insan onemli olan.. dogru zamani ise bunun dinen evkendkten sonradir o kadar.. dogru insanla dogru mekan artik sana kalmis:jeyyar::jeyyar:

neden yanlış olsun ki? yetişkin aklı başında insanlarsanız yaşadığınız şeye inanıyorsanız bi problem yok !!

Back
X