Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

amin canım eftenpüften...benim de dileğim bu yönde...a.s

o örnekleri renk olsun diye verdim zaten, bu örneklerden çeşitli kombinasyonlar oluşturmak size kalmış...
belirgin tipik erkek davranışları bunlar.

demem o ki, erkeklerin genelini tanımaya çözümlemeye çalışmak yerine, sevgiliye odaklanmak daha mantıklı. tüme varım sonuçlar, mutluluk getirmez insana.

sevgiliyi daha iyi tanımanın yolu da daha çok vakit geçirmek, çeşitli hususlarda tepkilerini gözlemleyebilmekten geçer. Bunun da en basit yolu birlikte kalmaktır. Cinsellik işin ayrı bir boyutudur. Seviştiğiniz kişi ile aynı evde kalmayabilirsiniz de. (alın farklı bir kombinasyon) Uyurken size sarılmak ihtiyacı duyuyor mu bilemezsiniz o zaman.

Öyle işte.
:hulya:

Kızlar zaten örnekler veriyoruz o kadar çeşitli insanlar var ki.. Yetişmeyle de çok alakalı..
Ben kendimi evleneceğim erkeğe saklarım zihniyetindeki kadınlara saygı duyuyorum ama onlar da içinde gruplara ayrılıyor; kötü örnekleri sayarsak bekaretim herşeyimdir deyip herşeyi buna endexleyip adamı sürüm sürüm süründürenleri var, herşeyi namusa bağlayıp erkeği canından bezdirenleri var, bekaretim dursun herşeyi yapayım diyenleri var.. Erkeklerin de; namus kavramı üzerine yoğunlaşıp evlenmeden önce herşeyi yaşarım ama hiçbirşey yaşamamış kızla evlenirim diyenleri var, ben bu kızla çıkayım gezip tozayım yatıp kalkayım sonra göndereyim diyenleri var, kadınlara müthiş saygı duyan daha önce yaşadığı herşeye de saygı duyanları var, sevdiğim insanla her şart altında herşeyi yaşamak isterim diyenler var, yani bu örnekler o kadar çoğaltılır ki.. İşte olay o kişilik ayrımını yapmakta zaten. Ben bu kızla bi gezip tozayım da sonra bakarız zihniyetindeki adamın karşısına saf bir kızcağız çıkarsa sürünür gider. Ne tarz insanlarla beraber olduğunla, seçiciliğinle ilgili olay, ama dediğiniz gibi sonuç; allah iyilerle karşılaştırsın..

kaldım evet :)
ama evi fareler basmıştı onlardan kaçmıştık, ev arkadaşlarıda evi bize bıraktı :))
sonra kavga ettiğimiz gecelerde kalmıştık :)
sonra projeleri yaparken :)
ben kalmaması için bahaneler bulurdum, ev sahibi aksiydi zatenv :)
kaldığımız zamanda ayrı yataklarda uyurduk :))
ne salakmışım :) adamı bulamıyoz zaten vakitleri hep kaçırmışım :)
şimdi benimde kocam oldu :)
kocam olanla bunu yaşamak daha güzel bencede tabiki ama
yaşanan yaşanmış kocan olmasada pişmanlığa gerek yok
ama biz evlendik şimdi
yine başka evlerdeyiz, yalnız yataklardayız :((
of allahım of nedir bizim bitmek bilmeyen çilemiz :)) :((((

bazıları ne hikmetse kişilerin fikrine bu fikir olamaz dusunce olamaz cart curt bişiler sayıklamış ...
umrumdada degil buraya ne yazıyosam bu beni baglar ve ben bunu boyle dusundugum için yazarım ...
kimsenin onaylamasını beklemem ...
nitekim bende kimseyi onaylama mecburiyetinde değilim ... yaptıgım şey sadece saygı duyp gecmektir o onun dusuncesidir ve benim buna mudahale hakkım yoktur ...
fikrimi soylerim tartışırım ama kendime cevirmeye çalışmam ...

maç izlemeyen futbol oynamayan erkek olumlu ılımlı erkek ise benim kocam bitaneeeeeeeeee opuyorumnanaktan

her erkek erkek arkadasları ile cinsellik veya futbol konusmuyor ...
bunu genellemek saçma ....

benim kocam evde kalma konusunda tutucu ...
asla bole bişeyi kabul etmez ...
etmesin sorun degil onun kabul etmeyecegi şeyi zaten ben yapmadım ...

eşimle sosyal hayatımız superdir ...
birbirimize anlayışımız olsun sevgimiz ve saygımız oldukça mukemmeldir ...
ve dısardaki çok kişinin ozenecegi bir evlilik ve ilişki içerisindeyiz ....
ki cogu kez bana arkadas gibisiniz karı koca gibi degilsiniz cok begeniyoruz sizi diyenler olmuştur ...

ha şimdi gelelim evde kalma konusunda tutucu olabilir ve oledirde mumkunatıda yoktur ...
sonucta beraber kalmamamıza ragmen cok super giden bir evlilik içerisindeyiz ...
oyle aynı evde kalıyım tanıyayım bilmem ne ...
kalmadıkta tanıyamadıkmı birbirimizi şimdi ...

bu konuda soyledigim gibi 12345678910 bu kadar kişi kal olmadı ayrıl - kal olmadı ayrıl ...
bu ne ciddi bi ilişkidir ne sevgidir nede başka bişey bana gore bu sadece gonlunu eglemektir ...
bu tarz yaşam biçimini kimse bana ciddi bi ilişki yada sevgi saygı veya evlilik oncesi hazırlık diye yutturamaz ...

bu şekil yapanlarda beni cok baglamaz acıkcası bana bi zararı yok isteyen istedigi sekli yasasın ...
bende cok mutluyum nedense sacma sapan dusuncelerle yaşayan insanlar real hayatımda karsıma cıkmıyolar ...
aynı dusunceleri paylaşmadıgımızdan olsa gerek ...

Ben, kendim gibi olanları hayatıma dahil ettiğim içindir ki, çevrem bana benzer, yabancılık çekmem...
Herkesle yakın arkadaş olmam...

Pek çok kişi için de bu geçerliymiş demek ki sevindim...

Sanalda da bari saygıyı yitirmesek ne iyi olurdu. ınsanlık namına. Görüşler ters olsa da.
'Ama işte her insan bir olmuyor' sonucuna çıkıveriyoruz şıp diye.

Aprilcım malesef normal hayatta saygı yokken insanlar arasında burda olmasını beklemek saçmalık olur çünkü burda saygısızlığı yapan kişiler normal hayattada zaten saygısızlık yapanlardır...
Burda yüzleri görünmediği için saygısızlık boyutunu büyütüyorlar o ayrı mesele... Ama tek ortak yanları reeldede sanaldada saygısız kişilik olmaları...

sahiden okudukça gülesim geliyor. dün yazdığım yarım sayfalık msj da ( ki yarım kelime anlaşılmamış onu anlıyorum) kadınların toplumda ezilmesinin sebebi yine kadınlardır demiştim.az demişim. hayretler içerisindeyim bu nasıl bir öfkedir hemcinslerine karşı inanılacak gibi değil.. kimse kimseye burada birşeyler yutturmak mecburiyetinde değil kullanılan her kelime mi bu kadar çirkin seviyesiz olabilir.. ayıp sahiden ayıp..

biri çok güzel konu aciyo 10 sayfa kadar herkes başlıkla alakalı konuşuyor snr o kdr alakasız yerlere geliniyo ki..saka gibi..
kaldım ama kocam
kaldım ama bı kişiyle
kalmadım basit olurum
kaldım ama 123458322 kişiyle değil
vs
soru çok kolay kaldın miiiii kalmadın miiii evet kaldım hyr kalmadım..ama si mama si yok..
o kaldı snr da kocası oldu adam mı oldu?
ben kaldım ama kocam olmadı ... mu oldum?
o 1 kişiyle kaldı namuslu mu oldu?
ben 1234953728 kişiyle kaldım namussuz mu oldum?
soruya baaaak icerige baaaak saygısızlığa baaak..o kadar derinden imalı laflar ediliyor ki o kdr çaktırmadan mesajlar veriliyor ki..komik arkadaslar komik..
simdi kötü konusucam olmicak..
bı bacak arasidir gidiyor..komik!!!!!

o kaldı snr da kocası oldu adam mı oldu?
ben kaldım ama kocam olmadı ... mu oldum?

muhtemelen kocasıyla kalanlar soruları agırlıkla yanıtlıyor,
yani ben kaldım dıyenlerın cogu zaten evlenıp ama öncesınde bırlıkte kalanlar,

evlenmeyıp eskı sevgılısıyle kalıp sımdı baskasıyla evlenıp cevaplayan daha gormedım ben bu baslıkta.

:utangac:

eski sevgilimle de kalmistim, bir sefer denk gelmisti.
simdiki sevgilimle 5 yildir cok kaldik beraber, asker ziyaretine gittim, yilbasini arkadaslarda kutlarken kaldik, vs. sorun edilecek birsey olmasa gerek. vakit darligi olmadan televizyonda bir film izlemek, playstation oynamak, arkadaslarla toplanip sabaha kadar muhabbet etmek, gunes dogarken uyumak... genclikte yasanmazsa ne zaman yasanacak?

Kızlar düşününki yanınızdaki sevdiğiniz insan. Türk filmlerine ya da repliklerine çok mu takılmışız?
Erkekler sadece yalnız kalınca ''o işi'' mi düşünür?
ılla duş almak ya da vs mi olması gerekir?
Bu kadar basit değil bence, eğer sizin kararlarınıza değer vermiyorsa hiç olmasın zaten öyle sevgili.
Kendinize değer veren biriyle olduktan sonra gerisi boş.
Bence, ''ateşle barut yanyana'' ya da sakıcalı bir an vs mantığı çok geri kalmış bir düşünce.
ınsanın iradesi olsun yeterli.

evet bekarken yani nişanlanmadan öncede kalıyorduk
hatta tatile bile gittik birkaç kere
nişanlandıkran sonrada kaldım

bence bu çok sorun değil
eşiyle bunu yaşamış olanlar bunu güzel diye algılıyolar
bende buna dahilim
çünkü hep ilk sevgilim eşim olsun isterdim olmadı
ilk elini tuttuğm kocam olmalı derdim olmadı
sonuçta namus iki bacak arası değil
aile tarzları farklı olduğundan bu belirtilmiş bence
bende kaldım pişmalığım yok
eşim olmak zorunda değil tabiki
ama olması bencede güzel
önemli olan bu görüşe saygı duyulması
yaşanmış yaşanmıştır
kocan olsada olmasada pişmanlığa gerek yok
pişman olunacaksa beraber kalmanında anlamı yok
sevgilisiyle kalıp başkasıyla evlenmiş olanlara damga vurmamak gerek öyle değilmi
naçizhane !!!

Kadınlar hep der ki,
'erkekler hep cinsellik düşünür, yalnız kalınca o işin peşine düşer', vıdı vıdı...
(ben böyle düşünmem ya neyse, genel görüş bu yönde ne yazık ki)

burada gördüm ki asıl kadınların aklı fikri cinsellikte...:kahve:

aa beraber mi yaşamış, birlikte mi uyumuş ?
tüketmiştir herşeyi artık o.
cinsellik te yaşamıştır, ne desen inandıramazsın.
masumiyet artık hak getire.

hele ki bunu 1den fazla kişiyle yaptıysa aman adını anmayalım...

ama unutulan önemli noktalar var ki, artık yazamayacağım, yıldım çünkü.
Bana mı düştü canım hemcinslerime ders vermek...:hulya:

o noktaları hatırlamak isteyenler, 'eşitliğe' dair bir iki sayfa karıştırsın google'dan. Kitap almaya da gerek yok. Elimizin altında en basiti Medeni Hukuk var...

Konuyu çok dağıttık el birliğiyle.

Ben tekrardan konuya döneyim.
Şimdiki canım sevgilimle (ama eşim olamadı daha, bu konuda bişeyler yapmalıyım-tatlicadiarzu- ) 3 sene kadar aralıklarla beraber yaşadık. Pişmanlıkla ilgili bir hissiyatım yok, aksine özlem duyuyorum o günlere, zira kendisi asker şimdi sevdalım..:asigim:.Bu günler de çabucak geçecek inşallah...
:gitme:

Evet kaldım..
Çok güzel bir histi sevdiğinin gecesine gündüzüne şahit olmak benim için
Aynı evde kalmakla,beraber uyumakla ilişki tükenecekse tükensin zaten
Öyle pamuk ipliğine bağlı ilişkiden bana hayır gelmez

Yaw kizlar konu nerlerden nereye gelmis, neyse uzuldum gercekten cunki cok masumca bi soruydu benimkisi, ta cinsellige kdr cekilmis.. Ha olanda vardir olmayanda.. Herkesin kendine gore dogrulari ve yanlislari vardir saygiyla karsilarim ama sirf karsimdakinin dusunceleri bnden farkli diye niye tartisma cikarayimki... Burda maalesef goruorum ki bu cok yapilio...

Kadınlar hep der ki,
'erkekler hep cinsellik düşünür, yalnız kalınca o işin peşine düşer', vıdı vıdı...
(ben böyle düşünmem ya neyse, genel görüş bu yönde ne yazık ki)

burada gördüm ki asıl kadınların aklı fikri cinsellikte...:kahve:

aa beraber mi yaşamış, birlikte mi uyumuş ?
tüketmiştir herşeyi artık o.
cinsellik te yaşamıştır, ne desen inandıramazsın.
masumiyet artık hak getire.

hele ki bunu 1den fazla kişiyle yaptıysa aman adını anmayalım...

ama unutulan önemli noktalar var ki, artık yazamayacağım, yıldım çünkü.
Bana mı düştü canım hemcinslerime ders vermek...:hulya:

o noktaları hatırlamak isteyenler, 'eşitliğe' dair bir iki sayfa karıştırsın google'dan. Kitap almaya da gerek yok. Elimizin altında en basiti Medeni Hukuk var...

Konuyu çok dağıttık el birliğiyle.

Ben tekrardan konuya döneyim.
Şimdiki canım sevgilimle (ama eşim olamadı daha, bu konuda bişeyler yapmalıyım-tatlicadiarzu- ) 3 sene kadar aralıklarla beraber yaşadık. Pişmanlıkla ilgili bir hissiyatım yok, aksine özlem duyuyorum o günlere, zira kendisi asker şimdi sevdalım..:asigim:.Bu günler de çabucak geçecek inşallah...
:gitme:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5 :lepi:

dünden beri o kdr zor tutuyorum ki kendimi!!
hala kaldım tabiiki kocam denmiyor mu hala kaldım ama kocam namusuma laf söylenmez mesajı verilmiyor mu deli olcam!!!

Amman haa kocan olduğunu belirt yoksa taslarlar haaaa ammmaaannn!!!!!

hey güzel Allahım ya sabiiiir

Back
X