sevgilinizle aynı şehirdesiniz, ne sıklıkta telefonla görüşürsünüz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Ben sevgilimle pek sık görüşmüyorum o açıdan soruyorum.
Siz her gün mıncık mıncık telefonla görüüşüyor musunuz nereye gittiğinizi her dakika biliyor mu? Yoksa genel olarak bilgi mahiyetinde mi söylüyorsunuz ara sıra konuştuğunuzda?
Veya ne sıklıkta konuşuyorsunuz neler konuşuyorsunuz?
:kedi:

onemli bi durum olmadikca telefonda konusmayiz biz.
ben evde oldugumdan annemler yasadigimdan dolayi onlari rahatsiz etmek istemeyiz.
ama sk sk mesajlasiriz.
calistigi icin onu da azalttik.. aksamlari ve sabahlari mesajlasiyoruz.
fazlasina da cok gerek yok ya..
senelerdir konus konus hala konusuroyuz :)

benımkı sureklı konusmak ıster ama ben sevmıorum ya herdakıka konusmasakda sureklı msj attırrır

benim sevgilim telefonla pek haşır neşir değildir.
sıradan bir günümüzde muhtemelen ben uyandığımda ararım, ya da o aramış olur dönerim,
ilk o zaman konuşuruz.
sonra gün boyu ne yapacağımızı anlatırız,
sonra gün arasında tekrar araşırız bir iki kere daha..
en son da gece ya telefonda görüşürüz ya da msnde..

yani günde beş kere kısa konuşmaları geçmez konuşmalarımız.
sms de atmayız hiç.

günde 5-6 kere ama kısa kısa konuşuruz.nereye gittiğimizi söyleriz ama haberin olsun şeklinde.

Şuan asker orda bıle her fırsatı degerlendırıoruz napalım ÇÜnkÜ ayrı Şehırız bız cnmm

Aynı şehirde olduğum sevgilimle sürekli mesajlaşırdık
zaten hergün okulda görüşürdük okul çıkışı falan
nerdeyse hergün birlikteydik ama yinede msjlaşırdık
bazende konuşurduk

ya belli olmuyo bazen çok sık konuşuyrz bazende hiç sadece naptık nereye gidiyoz falann kısa kısa bazende saatlercee konuşuyoruz sabahlara kadarrrr off nefret ediyorum o durumdan ama çünkü belli bir süre sonra olayy ee eee durumuna dönüyooo kısa ve öz konuşulmasından yanayım

evettt, eeee durumuna dönunce tum konusma çöpe atılmış gibi oluyor.

hergün konuşuyoruz msjlaşıyoruz sürekli ve görüşüyoruz en fazla 2 günde 1
bıkmadım bıkmamda :)

klava: bu eeee nin arkasından bide tartışma gelir hatta hiç sebep yokken bi bakarsınız tartışmanın tam ortasındasın ne zaman başladı nasıl oldu hiç anlamazsınız bilee offff offfff:CüvCüv:

O ee duruma getirmeden kapamak lazım telefonu,
o zaman da az görüşmüş konuşmuş olunuyor. :umursamaz:
bugün ne yaptın hiç, sen? hiç. eee ...

değişiyo haftasonu görüştüysek günde 1 defa konuşuruz mutlaka (çok yorulduğunda akşamları hemen uyuyo aramadığıda oluo) gün içinde arada msjlaşırız msn de konuşuruz o kdr 2 haftadır görüşemiyoruz çok sık arıo bugünlerde msn de görüşmek istio..ben ise aramıyorum sormuyorum çünkü kırgınım

ben evlendim ama evlenmeden önce sık sık konusurduk ama keske daha az konussaydım diyorum şimdi o günlerin heyecanını bitirmemek lazım uzun muhabbetlere ne gerek varmıs diyorsun ama o günlerdede aramadı mı kızıyorsun ,üzülüyorsun :bbo:

gözümü açtğım andan kapattığım ana kadar msjlaşırız ama şunu yaptım bunu yedim diye değil biz aynı kitapları okuruz mesela düşüncelerimizi söyleriz birbirmize bir de en yakınım olarak onu görürüm o da beni o yüzden hiç sıkılmayız

sık mesajlaşırız sayılır..ilk yılarda çok sık telefonla konuşurduk. şimdi neredeyse hiç konuşmuyoruz. mesajlarımızda günden güne azalıyor:bbo:

eşimle ayrı şehirlerdeydik ve çıkıyorduk ama çok fazla konuşmazdık mesaj hiç olmazdı..sabah günyadın 2dakika...öğlen 2dakika nasılsın ne yedin?akşam 20 dakika gün içinden özetler....
herkes sevmiyor telde konuşmayı bu seni sevip sevmemesinin ölçütü değil ve inan evlenince geçiyor hiç takmıyorsun...şu an da günde 2kez konnuşuyoruz eşimle nasılsa akşam kollarıma gelecek:))

biz her gün görüşüyoruz normalde o zaman akşamları on dakika kadar konuşuruz veya kont ollamdığında mesaj atarız şu an tatildeyiz o beni her akşam arar bugün ne yaptın günün nasıl geçti gibi konuşuruz bir 15 dakika yani o kadar gereğinden fazla sık değildir ama haberleşiriz tabii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…