• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle buluşurken heyecanlanıyor musunuz?

Birkucaksevgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
295
0
66
Az önce bir arkadaşın konusunu okudum ve bu konuyu açmak istedim.

Kısa süreli beraberliklerde buluşmalar daha heyecanlı olabilir ama yılları devirmenize rağmen buluşmadan önce hala o ilk günki heyecanı hissediyor musunuz?

Benim resmen midem bulanıyor
2rh4cc0_th.jpg.gif
heyecandan bayılcak gibi hissediyorum kendimi ellerim titriyor görüşene kadar. Daha sonrasında ise rahatlıyorum normale dönüyorum ama o bekleme anı çok heyecanlı oluyor. 2 yıl öncesine kadar çok sık görüşürdük bu kadar heyecan olmazdı. 2 yıldır benim okulum nedeniyle farklı şehirlerdeyiz ve eskisi gibi sık sık görüşme imkanı olmuyo haliyle ve daha heyecanlı oluyo sanırım bir şeyler.
nazar.png

Peki sizler nasılsınız?

Benim ilişkim 4 yıllık. İlk zamanlardaki yoğunlukta olmasa da hala heyecanlanıyorum. Önceden aynı üni'de olduğumuzdan her gün görüşürdük şimdi ise daha az yani haftada 2 kez falan görüşebiliyoruz ve buluşmadan önce karnım kasılıyor, güzel görünüp görünmediğime bakıyorum sürekli ufak bi cep aynasından ve uzaktan bana doğru geldiğini gördüğüm anda yüzüme engel olamadığım kocaman bi gülümseme yerleşiyo :) Böyle devam eder umarım çok güzel bi duygu.

Valla nişanlım olduğu halde evimize rahat girip çıktığı halde,elim ayağım birbirine dolanır..terlerim,kalbim güm güm atar,gelir 1 saatte ısınma evrem vardır benim,sonra buzum çözülür..ki biz senelerdir tanırız birbirimizi öyle yeni bişide değil..

inşallah evlenincede heycanla beklerim,kocasını görünce heycanlanan var mı aramızda :)) bide böyle bi başlık aç arkadaşım..bende heycanlanmak istiyorum çünkü,o heycan kaybolmasın ya çok tatlı bir his..

ha bide o aynalara bakıp güzelmiyim duygusu..Allahım akıllara zararız biz :)))

Son düzenleme:
Valla nişanlım olduğu halde evimize rahat girip çıktığı halde,elim ayağım birbirine dolanır..terlerim,kalbim güm güm atar,gelir 1 saatte ısınma evrem vardır benim,sonra buzum çözülür..ki biz senelerdir tanırız birbirimizi öyle yeni bişide değil..

inşallah evlenincede heycanla beklerim,kocasını görünce heycanlanan var mı aramızda :)) bide böyle bi başlık aç arkadaşım..bende heycanlanmak istiyorum çünkü,o heycan kaybolmasın ya çok tatlı bir his..

ha bide o aynalara bakıp güzelmiyim duygusu..Allahım akıllara zararız biz :)))
o zaman bu sayfaya evliler de yazsın bizde öğrenmiş olalım... ömür boyu bu heyecanı yaşamak, aynı aşkla bağlı kalmak güzel olsa gerek. Rabbim kısmet eder inşallah diyelim :nazar:
ben eşimle aynı şirkette çalışıyorum akşam olup da otoparkın kapısında onu beklerken bile heyecanlanıyorum :)
buyrun evli ve heyecanlı bir bayan :nazar: :1:

6 yıldır birlikteyiz. Her akşam işten eve koşarak geliyorum onu biran önce görebilmek için. Onu her gördüğümde kalbim heyecandan mı bilmem ama mutluluktan pır pır, ağzım kulaklarımda.... Resmen şapşallaşıyorum her kavuşma anımızda :3:

Son düzenleme:
2,5 yıl oldu.
Haftada 1 buluşabiliyoruz, bazen dahada uzuyo bu süreç :26:
Çok heyecanlanıyorum, kalbim durcakmış gibi sanki.
Sanki ilk buluşmamız gibi hissediyorum:16::17:

9 aydır beraberiz. Mutlaka oluyor heyecan. Çok sık görüşemiyoruz zaten.
Olacağı günde sabahtan karnıma ağrılar giriyor. Midem bulanıyor filan. :1:
Yanına gidince bir müddet sürüyor,sonra azalıyor.. :16:

Back
X