sevgilinizle/eşinizle nerde,nasıl tanıştınız???

umarım söylediğin gibi olur.. ailem sevgilimide, benim kadar çoook sevsinler isterim her ne kadar şu aralar erkek arkadaşımla aramız limoni olsada, kedi gibir kendini zooorla sevdirir..

Son düzenleme:
Ben nette bile değil,telde tanıştım.Yanlış bi arama sonucu,,,önceleri arkadaşlık modundayken aşka dönüşüverdi yüz yüze görüşmenin akabinde...şimdilerde evli mutlu çocuklu takılıyoruz

Mc donald's
Hatta ilk drive'de konustuk
O müsteri ben calisan, gülüsüme vurulmus hatta beni ilk gördügünde donup kalmis

üniversite hazırlık için gittiğim dershanede tanıştık 7 yıl arkadaşlıktan sonra 3 ay önce evlendik. umarım hayat herkesin önüne layık olduğu insanı çıkarır..

bir arkadas vesilesi ile oldu ama tanısma sürecimiz önce msn'den sonra telefondan oldu uzakta oldugumuz için 4 ay sonra yüz yüze görüsebildik tabi bu 1,5 sene önceydi.. yakında da dügünmz var iyi ki tanıstık sevdik birbirimizi

ortak arkadaş sayesinde diyelim yani..ona arkadaşı kız ayarlamaya çalışıyordu numarasını bana vermişti işte sen ayarlarsın bi kız falan die... (ama onun öle bi düşncesi yoktu arkadaş çıkarı yüzünden kız ayarlayalm falan dedi ona )bende o gün arkadaşa ulaşamadım onu aradım falan öle tanışmıştık..1 sene arkadaş kaldık sonra ben hoşlanmaya başladım ondan..sonra buluştuk ve oldu :)

Son düzenleme:
Pastanede tanıstık ben çalışan o müşteri:)
Çayımı çok beğenmiş olsa gerek kendisi çok sever baska acıklaması olamaz
Yakında sözlenicez Allah'ım nasip ederse

lisede sınıf arkadaşımdı o zamanlar birbirimize öylesine takılır sohbet ederdik hatta lise balosunda elleriyle pasta yedirmişliği vardır ama inan öyle şaka muhabbetlerdi gel zaman git zaman yıllar sonra karşılaştık tesadüfen
iyi ki karşılaşmışız durum arkadaşlıktan başka bi hal aldı aşık olmanın tadını onunla çıkarıyorum
2 yıl olacak beraberiz şuan sözlüyüz yaza nişan planlıyoruz
ay nazar boncuğumu koyayım

Son düzenleme:

ayyy inanamıyorummm bende hemen wow oynayıp bi ingiliz bulayım muhteşem yaaa çok hoşuma gitti valla allah mutluluğunuzu daim etsin :)

senelerdır her yaz görüyordum onu dükkanlarında

beğenıyordum ama hıç pas vermıyordu bana uyuz ozamanlar sevgılısı varmış

bende o zamanlar yurtdışında yaşıyordum görüşme ımkanımız sadece yazları oluyordu

ama ben abartısız her gıttığımde ne hoş çocuk bu ya dıye ıç geçırıyordum

en son 2O1Oda baktım olmuyor, yıne her zaman kı gıbı bı bahaneyle dükkandayım pıercıng yapmıştı bana gıttım yanına canım acıyor yapamadın sen bunu dıye azarladım

aslında ağrı felan yoktu blöf yaptım

konuşmaya başladık, sevgılısınden de ayrılmış uzun zaman önce sonra numarasını aldım yanı onu ben tavladım sayılır

sonra bı ara pek sallamadım olmıcak galıba bu ış dedım baktım bana aşık olmuş açıldı beyfendı

ıyıkıde asılmışım ona

Aynı yerde çalışıyorduk.O 2 yıldır çalışıyordu ben yeni girmiştim işe ve birbirimize sinir oluyorduk.Ben ciddi bir ilişki falan istemeyen yalnız kalmayı tercih eden bir moddaydım.Çalıştığımız yerde 200 kişiye yakın çalışan vardır bütün teklifleri geri çeviriyordum.O da evlilerle dalga geçen asla evlenmem evlilik çekilirmi diyen bir moddaydı.Nasıl oldu bizde anlamadan o birbirimize sinir olma durumu aşka döndü.Şimdi evlenmek için can atıyor herkes onla dalga geçiyor haziranın sonunda da nişanımız var kısmetse

34 yaşındayım mühendisim uzaktan yakındanda evlenmeyi düşünmedim. bu dönemdeki ilşkilerin vıcık vıcık olmasından nefret ediyordum. o yüzden soğudum açıkcası. eşimle ailem aracılığıyla tanıştım.sakin evcimen hali hoşuma gitti tamam dedim. pek romantik sayılmayız ama iyi bir aileyiz. ikimizde birbirimizin işlerine saygı duyuyoruz.o doktor. tertipli çılgınca bir yaşamımız yok ama uyumluyuz birlikte tatil ayarlarız. birlikte misafir ağırlarız. ben işim için seyahat etmek zorundayım asla problem çıkartmaz.parayla ilgili koularda o benim mali bütçeme karışmaz ben onunkine. birlikte evdeyken bütün harcamaları o yapar. kayınvalide derdim yok görümce derdim yok.görümcem bizden uzaktav ve zaten görümcecilik yapacak durumda değil.

Annem kuzenimin toplantısına gitcekti bana da gel dedi bende yok ya yarın cumartesi ben uyucam dedim neyse sonra sabah oldu ve gitmeye karar werdim kuzenim ben annem kuzenimin okuluna gittik annem toplantıya girdi bizde kuzenimle bahçede otruyoduk sonra okulun bahcesne arabayı kaydırarak biri girdi baktım ve bu ne ya havalı diye düşünmüştüm. Tabi biz orda tanIşmadık. Ondan sonraki gün yani pazar günü kuzenim sevgilisyle profiloya gitcekti annem tek göndermiyo benle gelirmisin dedi bende tamam dedim gittik sonra kuzenimin sevgilisinin yanında bi çocuk da gelmiş yani benm aşkmm :)tam oturcaktım benim oturcam sandalyeyi çekti kendi oturdu bende sinir oldum sinirden kızarmıştım:d neyse sonra arkadaşına benim anlamıcam şeklide yani tersçe çıktığı varmıymış sorsana diyodu sonrada arkadaşıda bana nuray çıktığın var mı dedi bende yok dedim tabi aşkmda sevinmiş olmadığını duyunca bunu sonradan anlatmştı orda normal konuştuk falan tabi o sıra aklımdan bile geçmiyo sevgili olcağımz. Sonra bizi evin yakınına bıraktılar gelirkende ben msnini istemediğim halde kuzenim, emre nuray senin msnini istiyor dedi :d sonra oda werdi msnini ekledm konuştuk bnden hoşlandığını söledi ve çıkma teklifi etmişti. Bende blimiyorum düşünmem lazm dedim çaktrmayın bende biraz hoşlanmaya başlamıştım ama gıcıklık değilmi 21 gün bekletmiştm. Sonra bu 21 gün içinde bikaç kere arkadaş olarak buluşuyoduk.neyse buluştuğmuz günlerden bigün(yani 17 ocak 2009 cumartesi) ambiansa(nargile cafe) gitmiştik orda bana dedıkı cevabını ver artık sana süprizim var dedi bende hemen sazan gibi atlayıp evet dedim ne evet dedi kabl ediyorum dedim :) ve çkmya başladık. İyi ki tanımışm iyi ki var çk seviyorummm ASK'erimi o benim herşeyimmmmm♥

Onu ilk gordugum gun onunla aramda biseyler olabilecegini anlamistim ne yalan soyleyim. onu iki sene evvel okulda orientation da gormustum.
Sonra sinifta geldi benimle ayni masaya oturdu. Baska bi derste yine beraberdik. Ama tam olarak nasil tanistik, ben ona ne ara telefon numarami verdim vs hic hatirlamiyorum

Benim eşimle tanışmam çok enteresandı. Kimileri Türk filmi gibi kader işte der, kimileride kınayarak bakabilir:)
Ben eşimle barda tanıştım. Canlı grup çalıyordu, ağzına kadar doluydu bar. Herkes ayakta konseri dinliyordu. Benim o gün kafam çok bozuktu, kız arkadaşımla kafa dağıtmaya gitmiştik. Aslında başka bir mekanda oturuyorduk, eve gitmenden oraya gidip biraz dans edelim, sonra geçelim eve dedik. Sonra bara girdik, karanlık, full insan dolu. Ben gözümün önünü göremedim, basamaklarda oturanlardan biri ayağını uzatmış, bende o ayağa takılıp 1.80 yere çakıldım. O ayak eşimindi:)
Yanıma geldi, iyimisin dedi, kaldırdı, kız arkadaşım beni dışarı çıkardı, o da bana su alıp peşimizden geldi. Ondan sonra muhabbet ettik 1 saatten fazla. Bizi metroya yolculadı, numaramı istedi verdim ben:) Hiç tanımadığın insana numara verilmez, ama ben iyikide vermişim:)) Yoksa 8 yılım onsuz geçecekti ve şuanda onunla evli olmayacaktım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…