Sevgilinizle, esinizle nerde tanistiniz?

BSariPapatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
974
2
116
Diğer
Merhaba kizlar böyle bi konu açildi mi bilmiyorum.

Oldum olasi çok severim ask hikayeleri dinlemeye siz nerde nasil tanistiniz sevgilinizle, nisanlinizla, esinizle?

lk yorum benden olsun
beni arkadaşım tanıştırmıştı msnden tanıştık ve konuşmaya başladık 1 ay sonra da askere gitti
şimdi ayrılmak üzereyiz:gitme
:

arkadaşımın nişanlısı tanıştırdı. sonra onlar ayrıldılar, şimdi biz nişanlıyız. bin türlü bahane buluyordum konuşabilmek görüşebilmek için. meğer o da bunları planlıyormuş kaydirigubbakcemile3 tanıştıktan 1,5 ay sonra başladı ilişkimiz.

Bende şimdi böyle bi konu açmayı düşünüyodum şaşırdım konuyu görünce kaydirigubbakcemile3
Benimki şöyle oldu çok yakın bi arkadaşımın abisiydi doğal olarak onlara gide gele muhabbetimiz oldu
Onun çıktığı bi kız vardı o sıralar da çalkantılıydı ilişkisi hiç konuşmuyolardı nerdeyse
Biz muhabbeti koyulaştırınca o kıza karşı kötü hissettim kendimi ileri gitmeden yaptığımız doğru değil
Bu şekilde konuşamayız dedim ve bi daha konuşmadım, onu çok sevmeme rağmen..
Sonra ayrıldı o kızdan en kısa zamanda hemen itiraf etti bni sevdiğini tabiki bndee :asigim:

Son düzenleme:
Daha tanışmadık sempatiksalakcinni ben de merak ediyorum nerede tanışacağız nasıl olcak die ama hayırlısı olur inşallah...

arkadaşım ın akrabası idi .tanıştık aşıkolduk 7.gün evlenme teklifi etti 15 .gün aileler tanıştı şimsi söze 1 hafta var .24.gün.ama bana 24 yıl gibi geldi .çok mutluyuz

7 yıl önce ortaokul sıralarında =)
1.5 yıl önce de yine ortaokul arkadaşımız sayesinde sevgili olduk =)

eşimle markette tanıştık.ben ablamlarım marketinde çalışıyodum eşimde askerdi beni önce bikaç defa yolda görmüş hoşuna gitmişim hemen takip etmiş.sonra eşim askerde yemek hanedeydi.gıda ihalesini hemen bizim marketede getirdi bende ilk orda gördüm.en indirimli bizim marketi yazıp ihaleyi bizim markette bırakmıstı hergün en az beş defa geliyodu.açılamadı çok utangaçtı ben sonraları anlamıştım 6 ay görüştük askerliğine bitmesine iki hafta kala ailesiyle istemeye geldiler saolsun askeriyenin hepsi biliyodu beni üstleride eşimin akşam beni istemeye gelmesine izin vermişlerdi hatta eşimi süsleyip çikolota ve çiçeği dahi arkadaşları hazırlatmıs.iyikide eşimle tanısıp evlenmişi obenim ömrüm oldu.

eşimle markette tanıştık.ben ablamlarım marketinde çalışıyodum eşimde askerdi beni önce bikaç defa yolda görmüş hoşuna gitmişim hemen takip etmiş.sonra eşim askerde yemek hanedeydi.gıda ihalesini hemen bizim marketede getirdi bende ilk orda gördüm.en indirimli bizim marketi yazıp ihaleyi bizim markette bırakmıstı hergün en az beş defa geliyodu.açılamadı çok utangaçtı ben sonraları anlamıştım 6 ay görüştük askerliğine bitmesine iki hafta kala ailesiyle istemeye geldiler saolsun askeriyenin hepsi biliyodu beni üstleride eşimin akşam beni istemeye gelmesine izin vermişlerdi hatta eşimi süsleyip çikolota ve çiçeği dahi arkadaşları hazırlatmıs.iyikide eşimle tanısıp evlenmişi obenim ömrüm oldu.

boshayallersmile

Biz internette tanistik hemde ayni okul ve ayni bolumdeyken :roflol: ben sira hastaydim okula gidemiyordum 1 hafta fln nette gorustuk sonra bulustuk cikmaya basladik 1 sene sonra da evlendikkk :teytey:

Biz internette tanistik hemde ayni okul ve ayni bolumdeyken :roflol: ben sira hastaydim okula gidemiyordum 1 hafta fln nette gorustuk sonra bulustuk cikmaya basladik 1 sene sonra da evlendikkk :teytey:

bizde nette tanıştık aynı okuldaydık lisedede.şimdi ünideyiz yine aynı okuldayız) bizde evleniriz inşallah :emir_bebek:

aa benimki tam hikaye olcak o zaman anlatiim :)=)
sevgilim bayadır beni beğeniyormuş hatta itiraf etmiyor ama benim 8 aylık bi ilişkim olmuştu o zamanlardan da önce aklındaydım sanırım
neyse bana ortak bi arkadaşımız onun hoşlandığını söyledi ben kabul etmedim sevmiyorum hiç öyle şeyleri
baya da terslemiştim
sonra ben kütüphanede fln ders çalışırken gelip benle tanıştı normalde öyle tanışmayı da sevmem ama heycandan dudakları titriyordu konuşurken çok safça geldi bu bana ve oracıkta aşık olduuumm :))) 2 yıl olduuu inş biz de evleniriiiiiiiiiiiiiiz :asigim: :nazar:

bizi kuzenim tanıstrdı o zmanlar o lise sondaydı bn de lis bitmiş dersaneye gidiyrdm fotomu görmş fln..önce msnden konustuk ilk konusmamızda sanki yıllardır tanısıyr gibiydik ilk görüste asık olmutum sanki cok garipti.hatta öyle tesadüfler oluyodki sasırıyrdm bi sarkı vardı içimden bunu ona dinleteyim diyordm tam o da sarının ismine üç nokta koynmus bk bunu dinle dedi bnde ona bnde sana birsey göndercem demiştim megerse aynı sarkıyı göndermişiz birbirimze.ama yasının bnden küçük oldugunu ögrenince uzaklastım 2ay falan kostu peşimden sonra sevgili olduk iste 3yıl önce:))

garip ama biz yolda tanıştık:utangac: ben ders çalışmak için merkez kampüsteki kütüphaneye yürürken beni durdurdu ve 'merkez kampüsün içinde kırtasiye varmı acaba?' diye sordu.bende evet var dedim ve yürümeye devam etim ama benim geveze aşkım durumu hçdelikafadulden bu seferde 'bende bu ünideyim ama uluslar arası ilişkiler mezunuyum'dedi ki bende o fakültedeydim derken sohbet ileredi bi de bakmışızki kütüphanede beraber oturmuş çaışyoruz:roflol: ve aynı gün çıkmaya başladık:asigim: şimdi 6 ay oldu.ve sonra itiraf ettiki aslında kampüste kırtasiye olduğunu biliyomuş ama benle tanışabilmek için yalan söylemiş kereta:oklava: sositososito kaydirigubbakcemile2 :kedi: Şeniz

Back
X