Sevgilinizle, esinizle nerde tanistiniz?

üniversitede tanıştık..
iki yıllıktı bölümüm ve iki yıl boyunca peşimdeydi..
o kadar kovdum, aşağıladım, istemedim alsanaalsanasmile ama bırakmadı beni..
okul bitti herkes kendi memleketine.. 2 ay sonunda yaz tatilinde yeni başladığım işime giderken bir sabah karşıma dikildi..
tabi ben şook..
yinemi sen?
bekledi beni sabırla, sevdi..
inandım sevgisine, dayanamıycakmış bensizliğe
bu yüzden geldi uzaklardan yanıma hiç bilmediği bi şehre..
zamanla girdi kalbime, beni bu kadar karşılıksız sevmesini sevdim
sonrada kendisini sevdim delii gibi
iyiki deya pışmış yakama kene gibi Şeniz
canım sevgilim benim
:asigim:

kaydirigubbakcemile3 bizde arkadaşımın doğumgünü partisinde tanışmıştık.çok garipti ya.pek gitmek istememiştim o an ama bir şekilde gittim ordaydım.
canım sevgilimde o gün hep demiş hayatımda güzel bir aşk istiyorum diye.
:) sonra 6 ay sonra falan buluştuk ve o gün bugündür birlkteyiz 3 yıl oldu..inşallah hep böyle devam eder..

ben de mavişmle arkadaşlarım sayesinde tanıştım yüzünü görmeden 1 hafta telde konuştuk

sonrada pazarda buluştuk ama elimi bile tutamadı karşı karşııya görüştük annem vardı yanımda malesef
bir pazartesiydi ilk buluşmamız sevgililer günüydü hediye almıştı ama veremedi
sonra 1hafta sonra pazartesi eşimle kaçtık yani 20 gün sürdü sonra evlendik
6cı senemize girdik çok şükür ilk günki gibi mutluyuz onu görünce içim titrer hala
onu çooooooookkk seviyorum

bizim hikayemizde böyle hiç ellerimizi tutmadan evlendik :asigim:

Güzel hikayeler vardı yerimseniben Bende anlatayım bari :utangac: Ben sevgilimi çocukluktan beri tanıyordum. Küçükken evlerine falan giderdim aslında çocukluk aşkımdı delikafadulden Adı üstünde çocukluk aşkı.. Bi kaç hafta geçince unuttum tabi kaydirigubbakcemile3 Daha sonra arada sırada yolda,dersanede falan görmeye başladım. ıçten içe aaa çocukluk aşkımmm falan derdim sempatiksalakcinni 6 ay önce facebook'ta arkadaşlık daveti gönderdi ve tanıştık yani tanışıyorduk ama daha derin bir tanışma oldu. Ben Eskişehir'de o da ıstanbul da üniv.de okuyor. Tanıştıktan 1 hafta sonra yanıma geldi ve aşkımız başladı :lepi: O günden bugüne gayet iyiyiz çok şükür. Okul bittikten sonrada evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse :kedi: Bu arada çocukluk aşkım olduğunu bilmiyor. Bazen dalga geçer gibi söylüyorum ama şaka yaptığımı sanıyor tabiki delikafadulden Aman kızlar aramızda kalsııınnnn :roflol: :nazar:

bende anlatim bari

ben erkek meslek lisesi bilgisayar bölümüne gidiyordum .sınıfım erkek doluydu 3 kızdık dersler bilgisayar başında geçiyordu ve benim 4 yıllık bi sevgilim vardı bigün sınıftaki erkekler travian die bi köy geliştirme strateji oyununu oynadıklarını banada msnden davet gönderip oyuna başlarsam onlara oyun içinde davet gönderdiği için altın kazandıracağını sölediler(bu altın oyun içinde altın gerçek değil ) ben istemiyordum ama onlar bana davet gönderdiler bende kabul ettim onların hesaplarına altın yattı ve ben oyun hesabımı kapatırken bi anda oyuna karışmış buldum kendimi cumhurbaşkanı yaptılar işte savaş çıktı falan oyun zevki olmaya başladı .karşı köylerden tahıl tuğla falan alıyordum gönderiyordum... bigün savaş çıkınca birlik kurduk ve savaşmaya başladık haritada hemen yanımda bi köy vardı oda benim birliğimdendi. onla tahıl alıp gönderiyorduk birbirimize hızlı haberleşmek için msn lerimizi verdik o bayandı 27 yaşındaydı istanbulda oturuyordu abla die konuşmaya başladım onla oyun hakkında ....neyse 4 yıllık bi ilişkim vardı ve aslında içten içe mutsuzdum ama bunu itiraf bile edemiyordum 4 yıl sonunda zaman geçsin die itelenen bi ilişkiydi ( o ilişkimi anlatmak bile istemiyorum facia gözyaşı dram dolu ) işte o ablayla derteşirken sevgilimle kavga etmiştik ve lise bitiminde kep törenime gelmemiş beni yüz üstü bırakmıştı aslına ipler ogün kopmuş ve ben kendimle yüzleşmiştim bitmiş bi ilişki ilerlemek için çabalıyordu o akşam msn de abla ile dertleşmeye başladık avatarında bi erkek gördüm ve ona abla nişanlınmı dedim hayır o benim dedi sen bayan değilmisn dedim sen bayanmısın die sormadın bile dedi ben erkeğim bana abla deme dedi komikti :):)::) konu konuyu açtı bana şirkette oldunu ve kapatması gerektini yoksa alarm kapanıp içerde kalcanı söledi ama konu konuyu açarken kapatmak mümkün değildi nitekim alarm kapandı ve içerde kaldı.... bana sabaha kadar benlesin ozamn dedi ve evde kimse yoktu sabaha kadar dertleştik aslında oda mutsuz süren bi ilişkisi vardı ve bu oyunu oda iş yerinde çalışan bi abinin sayesinde açtını söledi bende anlattım derken birbirimize kapıldık sabaha kadar konuştuk aslında hiç yapmıycağım bişi netten bi erkekle konuşmaktı fakat ikimizde sabah kapatırken birdaha görüşmeyi ummuyorduk ben sevgilimle o sevgilisi ile devam edecekti muhtemelen ama kapattık öğlene kadar uyudum öğlen uyandığımda msn açtım ve orda açıktı konuştuk o gün 4 yıllık çocukluk aşkım bitmişti gittim bittiğini söledim oda o gün hayatındaki kızı bitirmişti ve hayatımızdan kocaman bi yük kalkmıştı o gece konuştuğumuzda numaramı almamıştı hayatında devgilisi olan bir bayana numara sormanın saçma oldunu sölemişti ama aramasını istedim ve ben ona numaramı verdim aradı konuştuk 10 gün sonra bursaya ablamın evini toplamaya gittim ablam zonguldağa taşınıyordu ona bursaya gideceğimi söledim gelim mi dedi gel dedim bursa da sabah 5 te evden çıktım ve yol iz bilmeden terminali buldum hatta giderken bilet nerden bulabilirim die bi simit sarayına sordum oda ben bulurum sana dükkanda dur dedi simit bile sattım sabah sabah neyseki 50 dk süren yoldan sonra terminali buldum bana 92. peronda oldunu şarjının bittiğini telefonun kapancağını söledi biri bana şaka yapıor yada çok pis bi oyun oynanıyor sandım 92 perona gittim ve bankta uyuyan bi ayyaş vardı şok olmuştum korktum telefonum çaldı 92 deyim dedi o an kaynar dular kafamdan döküldü am meğerse belediyelerin bulunduğu 92 numaralı belediyenin peronundaymış oraya yaklaşırken telefonum çaldı ve karşımda elinde telefon bana gelen yemyeşil gözlü yakışıklı biri vardı ogün tanıştık ve sonrasında ben üniversiye için balıkesire gittim çoğu kez geldi buluştuk çok güzel günler yaşadık kaç kez evimi güllerle donattığını hatırlamıyorum bile sayısız mutluluk hattı hayatıma hastayken km lerce yoldan gelip bana çorba yapıp ilaçlarımı verdiğini ve istanbula onun için giderken kalbimin nasıl çarptını anlatamam bu şekilde 3 yıl bitti bana dolu dolu 3 yıl yaşattı ve şimdi düğünüme 2 ay kaldı 4 temmuz 2010 da evleniyoruz onun için yaşamanın ne demek olldunu anlatamıyorum kızlar çok seviyorum onu allahım benden almasın onu kaybetmekten çok korkuyorum çookkkkk eyvahedigeldismile 1 dakika bile onsuz olamam nefessiz kalmak gibi bişi hayatıma girdiği gün ben doğmuşum sizinle daha çok paylaşmak isterdim belkide başınızı ağrıttım ama aşığımm kızlar aşıkk benim hikayem de böle kızlar ogün karşıma başka biride çıkabilirdi şaka olabilirdi yalan olabilirdi kısmet miş ki allah onu napptıı etti bana yazdı güvenmek böle bişi sanırsam onunla hayat bambaşkaa size anlatamam çok mutluyumm allah herkese böle mutluluk versin aşkıma yazdığım bi şiiri paylaşmak istiyorum

içinde binlerce tür yaprağı barındıran yeşil bi orman gözlerin adeta küçücük yemyeşil bir dünya yaşamam için bir tek gözlerin yeter sevgilim büyüsü kül eder yüreğimi bir terminalde gördüm gözlerini kollarımı açtım sana istanbulu kucakladım bir yanım fatih oldu fethetti bir yanımdan da feth edildim ..... toz duman karıştı içimde bakınca yeditepe gözlerine.bayanssulusmile

benim doğum hikayemi okuyupta tanışma hikayemi okuyanlar bende gariplik olduğunu anlayacaklar :) bundan dört yıl evvel bir arkadaşım doğumgününe çağırdı. Çok ısrar etti mecburen gittim. Benim panik,şaşkın eşim de orda. Tabi ben o zamanlar yoğun aşk acısı çekiyorum partiye en pespaye halimle gittim. Aynada kendime baksam yuhh derim o denli kötüyüm anlayın. Benim şaşkınyanımda oturuyor habire bişeyler sorup duruyo konuşacak ya,benim cevaplar evet-hayır-bilmemden öteye geçmiyo. O gün ne kızdım ona be adam bir sürü bayan var,şıkır şıkır giyinmişler (arkadaşım amatör mankenlik yaptığı için düşünün gelen bayanları) git onlarla sohbet et dimi ama,yapıştın bana. Neyse gün bitti kurtuldum dedim,bir hafta sonra telefon benim bey illa buluşalım,ısrar ısrar baktım kurtuluş yok peki dedim. Benbuluşmaya yırtık kot,eski bir tsört ve at kuyruğu saçlar,sıfır makyaj gittim. Beyimiz takım elbiseli. Beni görünce kalktu yerinden garsona bir çarp sen tepsi hoooooppp yerde,yardım edeyim derken kafasını çarptı masaya ben gülmekten yerlerde :) neyse oturabildik yarım saat sonunda. Konuştuk ettik,daha doğrusu o konuşuyo ben habire tersliyorum. Sonunda açıldı,ısrar kıyamet dedim kurtuluşum yok mecburen deniycez, nede olsa ben bunu bıktırır kaçırırım böylelikle kurtulurum. Adama neler ettim neler. Buluşmaya gitmedim arayıp haber vermeyi geçin tlf larını açmadım. Gece aaaaa buluşacakmıydık unutmuşum arkadaşlarla sinenata gittim gibş acaiplikler,yok kurtulamıyorum adamdan. Neyse bu böyle devam etti. Baktım atışıyoruz,tartışıyoruz ama eğleniyoruz,farkında olmadan kendime özen göstermeye,aramasınıbeklemeye başlamışım. Veeesonuç uzun süren mutlu bir ilişki sonunda evlilik ve oğlum kucağımda. Bu arada ilişkimizin yedinci ayında ortaya çıkan bir gerçek koparttı beni. Ben aşk acısı çekerken nete takılmaya başladım genelde forumlara giriyorum tartışma konularına bakıyorum,yazıyorum felan. Forumlardan birinde biri var ama nasıl kıl,gıcık,ukala anlatamam. Biz sürekli didişiyoruz mesajlar aracılığı ile. Hatta bi gün öyle dellenmişim ki pm attım seni yakalarsam bi kaşık suda boğacağım diye. O ukala,gıcık şahıs eşimmiş :):):) iştee böyleeee. Bende bi gariplik var acaip olayları mıknatıs gibi çekiyorum sanırım. Acaip tanışma,arabada doğum :):)

ben sefgilimle üniverstenn dans kursnda tanştm. ders saatini bekliodm sonra yanıma geldi ders bu katta mı olck dedi, sanırım dedm sonra ders başlayana kadar muhabbt ettk:) ders başlaynca birlkte dans ettk hep beni inceledi ama ben göslerine bakamadm utandm çünkü hoşlanmştm :utangac: aynı gün numaramı aldı beni dans gecesi vardı okuln düzenlediği oraya davet etti.4 gün sonraydı dans gecesi, birlkte gittk eğlnceli bigündü, ardndan evime kadr bıraktı. sonra ben akıllm bunu hiç arayp sormadm sonraki dans dersine de gitmedm bu bendn ümidi kesmş sefgilisi var herlde die düşünmş sositososito .ben de ondan msj bekliorm oysaki çocuk zatn yapmş yapcağını daa napsn.ben buna msj attm 10 gün sonra dans kursuna gittn mi fln die bu hafta.o da gitmş hatta sonrdn öğrndm beni orda göremeynce de iice ümidi kesmş benden fisfisfis .o gün 2 msjlştk ertesi gün görşelm şuraya gidelm hava çok gzl fln die msj attı görştk.öle başladı ilşkmzz, böle anlttğma bakmayn daa 2 aylığz bakalım hihoyyyt

Son düzenleme:
iş dolayısı ile internetten tanıştık hatta onunla beraber aynı işyerinde çalışan dört kişiye mesaj atmıştım kızlı erkekli kım önce cevap verirse diye, sonra o da cevapladı bi 10 gün çok normal konuştuk, sonra döküldü ankaraya geldi birbirimizi gördük sonra yavaştan başladık

bizimkisi galatasaray muhabbetiyle başlamıştı:)) arkadaşlarla derin bi futbol muhabbeti yapıyoruz, benim yakışıklım da grubun içinde ama tanımıyorum daha, neyse arada göz ucuyla kesiyorum falan, gözgöze geliyoruz kafamı çeviriyorum, futboldan da iyi anlarım övünmek gibi olmasın, en çok konuşanlardan biriyim, nese derken derken muhabbet ikimizin arasında geçmeye başladı, benim de o sıralar moralim çok bozuk her gün ağlıyorum falan, bizim muhabbet futboldan çıktı, benden konuşmaya başladık falan derken derken iyice ilgisini belli etmeye başladı, ben de terslemeye başladım, iki ay boyunca o konuşmaya çalıştı ben de kaçmaya:))en sonunda pes ettim çünkü aşktan kaçılmıyor anladımki...:asigim:

3 yıl önce 10. sınıfta aynı sınıfa düşmemizle başladı herşey.ilk başta kavga ederek tanşmıştık.Kavga sebebimiz de benim defterimden bir sayfa koparmasıydı sonra bana defter alıp içine not yazmıştı"bir yaprak için kalp kırmaya değmez diye" tabi ondan sonra çok yakın arkadaş olduk,benim en yakın arkadaşımla çıkıyodu.Bende başkasıyla tabi.
Aradan 1 buçuk yıl geçti çok iyi anlaşıyoduk ama aramızda sorun yaşandı ve küstük 7 ay konuşmadık.7 ay sonunda bana mesaj attı pişman olduğunu söyledi ve barıştık.bizde son sınıfa geçmiştik aynı sınıf ve aynı dersaneydik 7 gün görüşüyoduk sabahtan akşama kadar.
ıkimizde birbirimizi seviyoduk ama bir türlü itiraf edemiyoduk ve herkese kankam diye tanıtıyodum tabi buda geç başlamamıza neden oldu.Soğuk bir kış gecesi(4 aralık) herşeyi birbimize itiraf ettik . ıyki de bunu yapmışız onu çok seviyorum.
1 yıl öncesine kadar asla onla sevgili olacagım aklıma gelmezdi çünkü konuşmuyoduk.Ama allah herkesin nasibini karşısına bi şekilde çıkarıyo.

bizim tanışmamız bundan 8 yıl önce ben orta sondayken oldu bi arkadaş beni ararken bi num yanlış cevirmiş ve özür dileyip kapatmış ertesi gün okulda bana anlattı işte çok tatlı ses tonu vardı dedi bende o zamanlar feminist gibiyim çıkmaymış sevgiliymiş çok tuhaf gelirdi neyse o zamanlarda ben telefonu yeni aldım şu yılan oyununu oynamak için arkadaşların elinde gezerdi:) sonra bu arkadaş istedi telefonu oynamak için oda aslında o sesini beğendiği çocuğu yani şuanki aşkımı aramak içinmiş çağrı atmış kapatmış sonra gece beni biri arıyo ama aynı benim num şaşkınlıkla açtım sonra aklıma geldi özür diledim falan buda bi sert ki bidaha olmasın falan dedi sonra aylar geçti bi özel num arıyo açtım yiine bu bu sefer ben terledim falan kapattım ama hergün aramaya başladı bu seferde hep ben tersledim çünkü tlfondu msn di hep saçma gelmiştir ki hala öyle sonra konuştuk falan konyaya geldi yüzyüze geldiğimde anladımki telefondayken bile sevmişim ben onu iyiki o yanlış num çevirmiş arkadaş iyiki ben aşkımı tanımışım iyiki sadık kalmışız birbirimize o benim ilkim bende onun ilki oldum onu çok seviyorum şuan babamdan onay bekliyoruz nişanlanıcaz:dance:

Ben eşimle dans okulunda tanıştım.Dans etmesini çok severim.Kursa gidiyordum bana şu hareketi gösterirsmisin gel beraber yapalım dedi ben pek tınlamadım.Ama sonra arkadaş olduk.1 sene arkadaşlıkla geçti.Sonra bana çıkma teklif etti kabul etmedim ama yinede arkadaşlığımıza mesafeli devam ettik.Bir kaç ay sonra bir dans gecesinde yapıştı koluma gelsene sen benle dışarı dedi.Kızdı bana neden teklifine hayır diyormuşum onu geri çeviren ilk kızmışım. Arkadaşta olduğumuz için telf.daha önce sildigi için tekrar istedi msn adreslerimizi verdik.Böylelikle başladı.İlk başlarda sürekli kavga ederdik o sürekli ayrılır ayrılma msj çeker bende ok kendin blirsin derdim msj atarak.Tekrar telf açıp kızardı neden öyle kötü msj çekiyormuşum.Arayıp sormadığım için kızardı.Bende önceleri konuşamama gibi problem vardı.arkadaşken konuştuum kişiyle sevgili oldummu dilim tutulurdu..Aşkım benim için çok çabaladı sevgimi göstermem gerektiğini anlattı ugraştı ve başardı.8 aylık evliyiz. 3 sene çıktık 1 sene nişanlılık evresi sonucu mutlu son.Eşimle aramız çok iyi kavgamız tartışmamız bile hiç olmadıı ...:)

Back
X