• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle/ Eşinizle Yapmak İstediğiniz 100 şey ~

disarda kar yagarken, sominenin basinda, ickilerimizi ictikten sonra, gece boyunca ......... :17:

ahh yakalarsam tik tik :37:

Eğitimli iki köpeği gezdirmeye elele çıkıp bi yandan da sohbet etmek olabiliir :))

herhangi bir sahilde, zaman-mekan sorunu olmadan ve kimsenin rahatsız edemeyeceği şekilde bir gün geçirmek.. :31:

dunya turu yapalim isterim el ele kol kola dudak dudaga :1::9:yanak yanaga :16: ilk sayfada bir arkadasimizda ayni bu cevabi yazmis...o cevap benim cevabim dusuncemi calmis :D ilk ben soledim bunu oke:27:

sorunumuz olduğunda ikimizden biri sinirlenip arıza çıkartmadan insan gibi konuşabilmek...

baş başa uzaklara gidip anı fotoğraflamak ve evimden hiç çıkmadan onunla sarılıp uyumak isterdim:)

- Trenle(yataklı) bir kaç gün sürecek yolculuğa çıkmak baş başa bunu yapacağım en sonunda.:31:
- Birlikte balık tutmak
- Kışın sessiz sakin bir yerde tatil ve yürüyüş yapmak
- Uzanıp hem film hem onu izlemek:31:
- Gece dışarıya çıkıp plansız gezmek belki sabaha kadar..
- Çocuk yapmak:49:

Bir çok şey sayılabilir aslında şuan bunları düşündüm en çok uzun yolculuk yapmak istiyorum onunla:16:

canım süpersın ya:)) benımde aklımdan geçen ilk şeydi bu:))) hatta belkıde en mantıklısı..
gecenin favori şarkısıda:
SENİ GİDİ FINDIK KIRAN:))))

:d ahaha baktim kimse soylememis ben soyleyim dedim. Sevgilinizle yapmak istediginiz sey ne? sorusuna walla hic oyle ilk beraber oturup yildizlari seyretmek, yok efendim, film izlemek gibi seylerle cevap veremeyecegim :D ilk aklima gelen tabii ki de "o" oldu :1: digerleri herturlu yapilir :37:

eşimle 100 şey değil tek birşey yapmak istiyorum..onunla ve çocuklarımızla birlikte yaşlanmak..sadece bu kadar..

İnşallah..

Back
X