• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle/ Eşinizle Yapmak İstediğiniz 100 şey ~

Uuu neler yazılmıııışşş :1:

Su tabancasıyla savaş yapmak oyşş sonra böyle sarılırız falan ıslak ıslak sonra da devamı gelir zaten ♥
:9:

Su an sevgilim ama evlenmeyi o kadar Cok istiyorum kiiiii ilk istedigim bu sanırım:))
Onunla evlenip catlayana kadar uyumayı hafta sonlari kalkmak zorunda olduğumuz bisey olmadan bi sürü uyumayı:))
Ona sevdiği pastalar tatlılar yapmayi(zaten yapıyorum ama imkan ve zaman kisitli malesef)
Deniz kenarında gezmek yaşama su sicratmak kahkaha atmak yemek yemek:))
Onu ölene kadar mutlu etmek yaptığım herşeyin hoşuna gitmesi
Biri gorecek derdi olmadan el ele gezip insanların karşısina güzel guzel cikmak(memlekette üniversite okumak zor kızlar)
Sorunsuz bi skilde ailemle tanistjrip onay almak
Ölene kadar Cok Cok sevmek
Ona bakım maskeleri yapıp gülmek:))
Kumandayi elinden almak:))
Kurslara gitmek
Pazarlara gitmek ikindi güneşinde
Falan dolu dolu herşeyi istiyorum:))

Bugün farkettim de; Onunla kavga ettikten sonra barışmak kadar güzel bir şey yok .. :127:
Kavga da olmasa noluyorsa sanki
:14:

artık ne yazıkki türk erkeklerı evlenırken hıç bır seyın sonunu tam olarak dusunmuyorlar .ve ne yazıkki zora erkek dustuğunde ilk işi bu zorluktan kurtulmak oluyor .bunun başındada evlılığı sonlandırmak gelıyor her zaman olduğu gıbı erkeğe bırsey olmuyor kadın ise dul beya boşanmış oluyor.eğer elınde mesleğı yoksa o zaman durumu vahim oluyor .artık bekarlar evlenırken veya kız verırken ılk hadefımız kızımızın bır meslek sahıbı olmasına dıkkat etmemız evlenen kadın erkeğın elıne baktığı surece erkek tarafından 5 çocuk bıle baksa bır hiçten ote gecmeyecektır.cevrenıze bakın veya arastırın kadının evlılıklerde erkekten fazla maaş alması erkeğın her zaman elını kolunu bağlıyor yapıcağı seylerı bıle yapamıyor hele aldatmak aklından bıle gecmıyor resmen karısının ...ği oluyor ..ıyı dusunun ıyı taşının mesleksın eğıtımsız asla evlenmeyın sonra hersey değışıyor .bunları yazarken çevremde çok guzel orneklerı olduğundan yazıyorum kızlar umarım herkez bu yazdıklarımı takar

Bungee jumping yapmak. Ahanda böyleee e:52::52::31:

$227695_159920664047970_139295592777144_304702_2053219_n.webp

çok güzel bi adada ahşap bi evimiz olsun her sabah güneşin doğuşunu izleyip ikizlerimizle çok güzel vakit geçirelim istiyorum (ikizim olsun isterim de hep :1: ) hımmh sanırım hayallerde geziyorum ama şu an en çok yanımda olmasından başka bişey istemiyorum :14:

bu hafta sonu yaşadıklarımı tekrar yaşamak isterdim... Yani: çocuklar gibi gezip eğlenmek, kahkaha atmak, deli gibi alışveriş yapmak, kabine girip çıkıp ona defile yapmak, go kart yapmak, 6D sinema keyfi yaşamak, kollarıma alıp uyutmak, göğsünde uyumak, kalp atışını duymak, nefes alış verişini dinlemek, bir saniye bile susmadan konuşmak, deli gibi saçmalamak.... Bu iki gün boyunca yaşadığımız herşeyi ömrümün her günü tekrar tekrar yaşamak istiyorum!

yagmurda sırılsıklam ıslanmak

asansörde mahsur kalmak

tehlıkelı olmayan bır ormanda yada dag basında kaybolmak (günes batana kadar sürsün bu macera :D )

luna parkta gondola bınmek de ıstıyorum.. sonra yüksek korkumdan dolayı sımsıkı ona sarılmak..kendımı güvende hıssetmek.. :31:

Ellerini tuttuğumda,ellerinden ellerime ellerimden yüreğime kadar yayılan ısıyı hissetmek istiyorum...
Yok böyle bir şey..:16:

Back
X