• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle/ Eşinizle Yapmak İstediğiniz 100 şey ~

Menfi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
88
0
36
Sivas
Evet kızlar burda liste yapıyoruz 100'e kadar :6:
Herkes bi madde yazsın ya da bi kaç tane.
Ben başlıyorum;

Herhangi bir koleksiyon yapmak (Çocuklarımza manevi bi hediye olurdu) :31:
Bi aşk filmi izleyip, ordaki sahneleri beraber yapmak asgfd
:1:

aynı iş yerinde çalışmak :D

Son düzenleme:
benımkı çok kişisel ;

nişanlımı öğrencılerımle tanıştırmak ve çocukları piknıkte mangal yapıp doyurmak..oynamak:emir_bebek:

diğer şey ıse; ışıkları kapatıp film ızlemek ve gecenın buyusune kapılmak:16:

denize karşı bir bankta veya yatta oturup birbirimize sevgiyle sarılıp güneşin batışını izlemek ve dudaklardan dökülen SENİ SEVİYORUM sözü ile bir kez daha birbirimize aşık olduğumuzu anlamak :16:

.....................

Son düzenleme:
Sadece gözlerimize bakarak sohbet etmeyi, mutlu olmayı ve anı hissetmemeyi istiyorum..Olunca..

Onunla dünyada yapabilecek herseyi yapmak yasamak istiyorum!!!

ben kocişimle sevgilimle yani hayatımın aşkıyla hiç kimsenin bizi bulamıyacağı teknolojiden herşeyden uzak bir yerde tatil yapmak istiyorum ( hoş bu sene yaptık ama çok kalabalık bir yerdeydik:1::1::1:)

Sadece yanında olmak,eylemsiz,kıpırdamadan saatlerde gogsunde yatmak,nefesine eşlik etmek:14:

minik kurbağamlaaaa yapmak istediğimmm sey birlikte tiyatro sahnesinde olmak az kaldı hayalıme erişcez :) :) ilk amatör reklamda bir araya geldik ama benim hayalım tiyatro

Birlikte bi enstrüman kursuna gitmek beraber öğrenmeye çalışmak çok eğlenceli olur :10:

1-evlendiğimizde ağaç dikmek.sonra ki doğan her çocuğumuz
için ağaç dikmek..
2-market alış verişi yapmak en büyük hayallerim arasında..:31:
basit ama ben merakla o günü bekliyorummmm:26:

ben kocişimle sevgilimle yani hayatımın aşkıyla hiç kimsenin bizi bulamıyacağı teknolojiden herşeyden uzak bir yerde tatil yapmak istiyorum ( hoş bu sene yaptık ama çok kalabalık bir yerdeydik:1::1::1:)

Club Amazon

Tam tarif ettiğin gibi bi yer. Biz her sene 2-3 gün kaçarız buraya. Özellikle vardolar ve yıldız pikniği çoook romantik. ;)

Back
X