Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimle aramızda 4 yaş var, erkeğin büyük olmasının avantajlarını bilemiyorum çünkü eşim benden küçük...böyle çok mutluyuz...
13
avantajı : olgun
dezavantajı : dertlerini basit görüyor.
evet aileye kabullendirmek biraz zor oluyor ama sen sevdikten soran 2 söylenip seni düşündükleri için sonra razı geliyorla. Meşaketli ama Çoook mutlu bir yol. Seviyorsam kımseyı takmamşunu da merak ediyorum erkeğin büyük ya da küçük olması ya da yaş farkının çok olması ilişkide evlilikte sorun mudur? Mesela benden bi 10 yaş büyük birini ya da 3-4 yaş küçük birini aileme kabullandirmekte sorun yaşayacağımı düşünürüm. fikirlerinizi merak ediyorum evlilikte yaş önemli bir değişken midir?
evet aileye kabullendirmek biraz zor oluyor ama sen sevdikten soran 2 söylenip seni düşündükleri için sonra razı geliyorla. Meşaketli ama Çoook mutlu bir yol. Seviyorsam kımseyı takmam![]()
çok saol amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnmutluluğunuz her daim sürer inş :d
valah dez avantajlardada avantajdada katılmıyorum sana bu çok yelpazeli bir konu benımki 15 yaş buyuk ama 3 sene Sanki herşeyi baştan benimle yaşıyor benimle sanki yeniden öğreniyor. Bu adamına bağlı Modern olcam diye Kro olan var hat hut olan avr benim gayatte modern bilgili herşeyi yerini zamanını bile Ve çooook çooookk akıllı tam bir akrep zaten akrep burcuEski sevgilim 10 yaş büyüktü.
Dezavantajı; senden daha fazla hayat tecrübesi oluyor sen yolun başındayken o bir şeyleri yaşamış bitirmiş oluyor. Ve onunla evlenerek sen zaten yeni atılmakta olduğun hayatının bundan sonrasını ona adıyorsun o ise senden baya bir farkla gezmiş tozmuş canının isteğini yapmış oluyor pek adil bulmuyorum. Ayrıca tecrübe sebebiyle daha çakal oluyorlar, kadınlara yaklaşmasını bilir, seni nasıl etkileyeceğini bilir, seni nasıl kadıracağını da bilir çok şeyi bilir ama bence fazla tecrübe duygusallıgı biraz törpülüyor.
Avantajı; erkekler genelde genç kadınları daha çekici bulur, gözünde cazibenizi korumanız daha kolaydır ve bence itiraf etmeseler de kadınlar daha çok bu yüzden olgun erkekleri tercih ederler.