sevgilinizle, eşinizle yaş farkı

limon1988

yeni başlangıçlara!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
8.570
1.271
163
Diğer
kızlar sevgiliniz, eşinizle yaş farkınız var mıdır? varsa kaçtır? erkeğin küçük ya da büyük olmasının size göre avantajları ve dezavantajları nelerdir? yorumlarınızı bekliyorum :D

Bizim 2 yaş var...
Daha bir dezavantaj görmedim
Ya da bir avantaj da görmedim..
Erkek işte her yaşta odun :27:

eşimle aramızda 4 yaş var, erkeğin büyük olmasının avantajlarını bilemiyorum çünkü eşim benden küçük...böyle çok mutluyuz...

yaş farkı 15:

Avantajı :Vallaha avantajı hala yaşını yaşamaması benım yanımda. Çok şey yaşamış görmüş olgun. Beni tamamlıyor. Bende onun içndekiçocugu dışarı vuruyorum ben olmasam yaşını yaşan normal bi çapkın karı kzı adamı olurdu Ben onu toparladım oyle toparladımki 1 yıl evden çıkmadı vallaha:53: Sonra Bana çok şey öğetiyor bende ona çoook kaliteli ve güzel özel zaman geçiriyoruz.

Dezavantaj: Allahım bazen kaç yaşında olduğumu unutuyor yaşımdan fazla şeyler istyor üstüme geliyor söyleniyor. Bazen hala birşeyler bilmediğimi düşünüyor sonra anlayınca sen çok çakal oldunnnnnnn diyor :27:

Ama 3 .yılımzıa girdik 1 gun değişme yok aşk sözlerimizde sevgimizde sarılmamızda bakışlarımzda 3 kere çook buyuk kavga ettikk onun dışınd a tartışsak bile hemen o yada ben toparlıyoruz çünkü biz birbirimizi kırarak şu kısa ömrümüzü harcamak istemiyoruz. Biz birbirimizi aldatmayız çünkü birbirimizin gözlerine HUZURLA güvenle bakarsak aşk Gerçek aşk oluyor :69: Çok seviyorum Çok seviliyorum:103::103:

şunu da merak ediyorum erkeğin büyük ya da küçük olması ya da yaş farkının çok olması ilişkide evlilikte sorun mudur? Mesela benden bi 10 yaş büyük birini ya da 3-4 yaş küçük birini aileme kabullandirmekte sorun yaşayacağımı düşünürüm. fikirlerinizi merak ediyorum evlilikte yaş önemli bir değişken midir?

Benim nişanlım benden küçük :D
1 yaş var aramızda. Ailesine aynı yaştayız dedi ama bozuntuya vermiyorum :)
Erkekler geç olgunlaşır derler ama çocukluğundan beri çalışmış etmiş görmüş geçirmiş biri olduğu için benden çok çok daha olgun..

şunu da merak ediyorum erkeğin büyük ya da küçük olması ya da yaş farkının çok olması ilişkide evlilikte sorun mudur? Mesela benden bi 10 yaş büyük birini ya da 3-4 yaş küçük birini aileme kabullandirmekte sorun yaşayacağımı düşünürüm. fikirlerinizi merak ediyorum evlilikte yaş önemli bir değişken midir?
evet aileye kabullendirmek biraz zor oluyor ama sen sevdikten soran 2 söylenip seni düşündükleri için sonra razı geliyorla. Meşaketli ama Çoook mutlu bir yol. Seviyorsam kımseyı takmam :6::6:

12 yaş var...

keşke benden az buyuk veya yaşıtlarıma aşık olabılseydım ama malesef hep olgun erkeklere aşık olabılıyorum yaşı kucuk erkeklere saygı duyamıyorum:(( hiç bi zaman yaşıtlarımdan hoşlanmadım.
hal böyle olunca dezavantajlarına da katlanmak durumunda kalıyorum..:ssz:

çok tecrubelı ve felegın cemberınden gecmıs oluyorlar ve senı parmagında oynatıyorlar malesef avuc ıcıne almak cok zor yası olgun erkegı Allah kolaylık versın yas farkı olanlara...:1:

ben 6 ay büyüğüm nişanlımdan :1:
nişanlım ben den daha büyük ve olgun gösteriyor. kişilik olarakta öğle.
insanın kendini geliştirmesi ile alakalı.
ama 5-6 yaş ideal.
9-10 şiddetle karşıyım.
arada kuşak farkı var çok olgun senin yaşamak istediğin çocukça ya da gereksiz görüp herşeyi kursağında bıraktırır veya zoraki yapar sen mutlu olmazsın.
bir yandan seni çok iyi çekip çevirir. ama yinede bana abim yaşındaki biri ile evlenmek gibi geliyor.

Eski sevgilim 10 yaş büyüktü.

Dezavantajı; senden daha fazla hayat tecrübesi oluyor sen yolun başındayken o bir şeyleri yaşamış bitirmiş oluyor. Ve onunla evlenerek sen zaten yeni atılmakta olduğun hayatının bundan sonrasını ona adıyorsun o ise senden baya bir farkla gezmiş tozmuş canının isteğini yapmış oluyor pek adil bulmuyorum. Ayrıca tecrübe sebebiyle daha çakal oluyorlar, kadınlara yaklaşmasını bilir, seni nasıl etkileyeceğini bilir, seni nasıl kadıracağını da bilir çok şeyi bilir ama bence fazla tecrübe duygusallıgı biraz törpülüyor.

Avantajı; erkekler genelde genç kadınları daha çekici bulur, gözünde cazibenizi korumanız daha kolaydır ve bence itiraf etmeseler de kadınlar daha çok bu yüzden olgun erkekleri tercih ederler.

benim nişanlımla aramda 1yaş var o büyük..
çok yaş farkı olsaydı yada ben ondan büyük olsaydımda sanıyorum aynı şekilde bi hayatımız olacaktı
çünkü onu ilk tanıdığım gün olgun olduğunu görmem hoşuma gitmişti sağolsn benle tanıştıktan sonrada çok sorumluluk sahibi oldu
aslında o ruh hep vardı onda..ikimizde bu yaşımıza rağmen olgunuz epey yaşlar 21 ve 22..arada çocukluğumuza kısa bi dönüş yapıp ana dönüyoruz tabi:1: hoş oluyo bu
ama şu düşüncedeyim insanın yaşı değil karakteri önemli hayatı nasıl yaşamış nasıl alışmış görmüşse ööle gider bence 50yaşındaki bi adamda çocuk çocuk davranır bazen yada olaylara tepkisi farklı olur şaşırırsınız..olay yaş değil yaşlanmakta değil olay yaşantı bence..herkese sevdiğiyle biirrr ömür mutluluklar aşk sevgi herşeyin önüne geçiyo bence.:16:

mutluluğunuz her daim sürer inş :d
çok saol amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar:
Eski sevgilim 10 yaş büyüktü.

Dezavantajı; senden daha fazla hayat tecrübesi oluyor sen yolun başındayken o bir şeyleri yaşamış bitirmiş oluyor. Ve onunla evlenerek sen zaten yeni atılmakta olduğun hayatının bundan sonrasını ona adıyorsun o ise senden baya bir farkla gezmiş tozmuş canının isteğini yapmış oluyor pek adil bulmuyorum. Ayrıca tecrübe sebebiyle daha çakal oluyorlar, kadınlara yaklaşmasını bilir, seni nasıl etkileyeceğini bilir, seni nasıl kadıracağını da bilir çok şeyi bilir ama bence fazla tecrübe duygusallıgı biraz törpülüyor.

Avantajı; erkekler genelde genç kadınları daha çekici bulur, gözünde cazibenizi korumanız daha kolaydır ve bence itiraf etmeseler de kadınlar daha çok bu yüzden olgun erkekleri tercih ederler.
valah dez avantajlardada avantajdada katılmıyorum sana bu çok yelpazeli bir konu benımki 15 yaş buyuk ama 3 sene Sanki herşeyi baştan benimle yaşıyor benimle sanki yeniden öğreniyor. Bu adamına bağlı Modern olcam diye Kro olan var hat hut olan avr benim gayatte modern bilgili herşeyi yerini zamanını bile Ve çooook çooookk akıllı tam bir akrep zaten akrep burcu :51:

tabiki ilişkide çok değişken vardır teşekkürler kızlar yorumlarınız için

Back
X