- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yaş büyük benden :) Ama erkeklerin yasının bayanlardan büyük olması gerektiğini düşünenlerdenim.. Erkekler geç olgunlasıyor çünkü :)
kızlar sevgiliniz, eşinizle yaş farkınız var mıdır? varsa kaçtır? erkeğin küçük ya da büyük olmasının size göre avantajları ve dezavantajları nelerdir? yorumlarınızı bekliyorum![]()
Bende kendimden 8 yas adamla birlikteyken hic naz niyaz yapamazdim. Hic nazlamaz pesimden gelmez kiskanmaz umursamazdi. Simdiki sevgilim 2,5 yas kucuk hepsini yapiom![]()
Tabiri caizse adamin basini yidim![]()
İdare ediyo nazliyo kusmuyo kin gutmuyor hemen farkina variyor falan. Bizim baska sorunlarimiz var ama, davranissal olarak acikcasi onun yaninda hissettim bayan oldugumu.
Bende kendimden 8 yas adamla birlikteyken hic naz niyaz yapamazdim. Hic nazlamaz pesimden gelmez kiskanmaz umursamazdi. Simdiki sevgilim 2,5 yas kucuk hepsini yapiom![]()
Tabiri caizse adamin basini yidim![]()
İdare ediyo nazliyo kusmuyo kin gutmuyor hemen farkina variyor falan. Bizim baska sorunlarimiz var ama, davranissal olarak acikcasi onun yaninda hissettim bayan oldugumu.
Henüz sevgili degiliz ama suan görüstügüm insan benden 7 yas büyük. Fazla naz niyaz cekebilecek birine benzemiyor hemen diyor nazlisin diye. Sakayla karisik daha büyümen lazim falan diyor, beni deli ediyor :) Bende tam aksine sevgilime naz yapmayi severim. Hadi bakalim hayirlisi :) Ya cekecek ya cekecek yada cekip gidecek.
8 yas buyuk benden. Ben citir, o moruk![]()