sevgilinizle, eşinizle yaş farkı

2 yaş büyük benden :) Ama erkeklerin yasının bayanlardan büyük olması gerektiğini düşünenlerdenim.. Erkekler geç olgunlasıyor çünkü :)

2 yaş benden büyük ,
bu arada 2 çocuğumuz var ama biz onlardan daha çocuğuz :)
allah kimsenin mutluluğunu bozmasın...

bir kaç yaş büyük olmasını isterdim
ama aynı yaştayız sadece benden bir ay büyük :16:

2 yaş büyük benden :) Ama erkeklerin yasının bayanlardan büyük olması gerektiğini düşünenlerdenim.. Erkekler geç olgunlasıyor çünkü :)

şu da bir gerçek ki kişilik olarak ya da görüntü olarak bazı bayanlar geç olgunlaşıyor ben 26 yaşındayım ama görenler 19-20 den yukarı söylemiyor tip ve kişilik olarak. ama bazı yaşıtşarımı ve ya küçükleri görüyorum 30 yaşında gibiler

kızlar sevgiliniz, eşinizle yaş farkınız var mıdır? varsa kaçtır? erkeğin küçük ya da büyük olmasının size göre avantajları ve dezavantajları nelerdir? yorumlarınızı bekliyorum :D

eşim benden 1yaş büyük.
yaş farkı durumu kişiden kişiye değişir, bence erkek biraz büyük olmalı, mesela en az 4-5yaş.
çünkü bencede erkekler geç olgunlaşıyor kadınlara göre.
çok büyük olmasıda belki sorun oluşturabilir.

Bende kendimden 8 yas adamla birlikteyken hic naz niyaz yapamazdim. Hic nazlamaz pesimden gelmez kiskanmaz umursamazdi. Simdiki sevgilim 2,5 yas kucuk hepsini yapiom :D
Tabiri caizse adamin basini yidim :D
İdare ediyo nazliyo kusmuyo kin gutmuyor hemen farkina variyor falan. Bizim baska sorunlarimiz var ama, davranissal olarak acikcasi onun yaninda hissettim bayan oldugumu.

Henüz sevgili degiliz ama suan görüstügüm insan benden 7 yas büyük. Fazla naz niyaz cekebilecek birine benzemiyor hemen diyor nazlisin diye. Sakayla karisik daha büyümen lazim falan diyor, beni deli ediyor :) Bende tam aksine sevgilime naz yapmayi severim. Hadi bakalim hayirlisi :) Ya cekecek ya cekecek yada cekip gidecek.

Bende kendimden 8 yas adamla birlikteyken hic naz niyaz yapamazdim. Hic nazlamaz pesimden gelmez kiskanmaz umursamazdi. Simdiki sevgilim 2,5 yas kucuk hepsini yapiom :D
Tabiri caizse adamin basini yidim :D
İdare ediyo nazliyo kusmuyo kin gutmuyor hemen farkina variyor falan. Bizim baska sorunlarimiz var ama, davranissal olarak acikcasi onun yaninda hissettim bayan oldugumu.

o zaman demek ki yaşa göre değil adamına göre değişiyomuş bu durumlar:))

Henüz sevgili degiliz ama suan görüstügüm insan benden 7 yas büyük. Fazla naz niyaz cekebilecek birine benzemiyor hemen diyor nazlisin diye. Sakayla karisik daha büyümen lazim falan diyor, beni deli ediyor :) Bende tam aksine sevgilime naz yapmayi severim. Hadi bakalim hayirlisi :) Ya cekecek ya cekecek yada cekip gidecek.

Evet "ya cekecek" seceginini secti beyfendi. Ona asiri asiri nazlanmanin ne demek oldugunu gösterdikten sonra bu saaten sonra gikini cikaramaz. S1k1yorsa bir daha desin sakayla karisikta görelim. :9::9:

eşimle aramda sadece 2 yaş var. ama şuana kadar(el ele olmadığımız anlar dışında) bizi evli sanan tek bir kimse olmadı :14: eşim yaşından fazla gösteriyor biraz hatta şöyle söyliyim babasına çok benzediği için(komşumuzdu kendileri) apartmana ilk taşındığımda eşime "iyi akşamlar amca" demiştim babası sanarak :17: yaşından çok olgun, bana göre çok çok olgun davranıyor. bu olgunluğunu seviyorum :)

bizimki 4.

kimine 10 yaş farkı yetmez kimine aynı yaş zor gelir. çok değişken meseleler bunlar. iki tarafın uyumuyla alakalı.

Back
X