sevgilinizle gün içinde sürekli mesajlaşıyor musunuz ?

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
323
kızlar sevgılınızle gun ıcınde sabahtan aksama kadar mesajlasıyor musunuz ? yoksa arada sırada mı ? ya da ben konusmadan yanayım mı diyosunuz ? çok merak edıyorum. sanki gün içinde bı kaç defa arayan/ aranılan ılıskıler daha uzun suruyo sanki siz ne dusunuosunuz ?

Ben de sürekli konuşan, mesajlaşan ilişkilerin uzun sürmediğini düşünüyorum.
Sıkıcı bence . İlk dönemler sararım gerçi ama sonra relax moduna takıyorum vitesi.
Eskiden öğrenciyken tek işimiz ders çalışırkendi o sürekli mesajlaşma modu.
Şimdi onca işin arasında bir de ona mesaj yazayım diye kasmak beni sıkar şahsen.
Bilmiyorum benim düşüncem bu tabi ama, bakalım birini ağıma düşürebilirsem onun tutumu ile nasıl şekillenir bu ilişki bilemem tabi

şahsen ben günde 3,4 mesajdan yanayım akşamda telde konuşmak daha iyi özleme oluyor arada

Hayır , sabahtan akşama kadar dakika da bir mesajlaşan biri değiliz..
Gün içerisinde toplasan 10 tane mesaj atarız birbirimize.

Genelde gün içinde ve gece telefonda konuşuruz..

yani işinde gücünde olan çiftler sabahtan akşama kadar mesajlaşıp konuşamaz zaten, bence gerek de yok o kadarına. idealini bilemem ama birbirinizden haberdar olduktan sonra uzun süre konuşmaya da lüzum yok diye düşünüyorum. hem zaten sürekli ne konuşulur ki

İlk zamanlarda neredeyse tüm gün mesajlasirdik. Simdi çok cok daha az.Yillandik belki de ondan. Bi gunaydin iyi geceler fix zaten. Arada da oyle 3 4 saate bi iste.

ay gün içinde tuvalete giderken bile arayan mesaj atan arkadaşlarım vardı o kadar tadı kaçıyo ki ilişkinin gizemli hiç bir şey kalmıyor..bir de dışarıdan hiç hoş görünmüyor..ben günde 3-4 mesaj akşamda konuşma yeter

kızlar mesela erkek arkadasınız sıze sürekli msj atıyosa. bı gulucuk dahi atsanız sureklı cvp atıyosa ne yaparsınız ?

valla istesekde sabahtan akşama kadar mesajlaşma olmuyor o çalışıyor ben okulda oluyorum,onun dışında bazen günde 5-10 dakkka konuşuyoruz bazen 1-2 dakka :) hatta abartmıyorum bazı zamanlar 2-3 hafta da 1 kere görüşüyoruz özellikle benim sınav zamanlarımda :) sürekli mesajlaşmak da yani biraz tuhaf geliyor bana,insan bazen yalnız kalmak ister tv izlemek ister ne bilim bi arkadaşıyla dışarı çıkıp sohbet etmek ister..bence gereksiz

kızlar mesela erkek arkadasınız sıze sürekli msj atıyosa. bı gulucuk dahi atsanız sureklı cvp atıyosa ne yaparsınız ?

o da abartmış yani,bi yerden sonra sıkıldığımı ima ederdim anlamyorsa da direk söylerdim

bilemedim kalpte kırmak istemiyorum.

bu kalp kırmak değilki...ilişkinin başındaysan bilmiyorum ama ortasındaysan gerçekten sıkılırsın bi zaman sonra,bence söyle,nedir yani zırt bırt mesaj atmak nedendir?tadında kalsın bazı şeyler

bu kalp kırmak değilki...ilişkinin başındaysan bilmiyorum ama ortasındaysan gerçekten sıkılırsın bi zaman sonra,bence söyle,nedir yani zırt bırt mesaj atmak nedendir?tadında kalsın bazı şeyler

ılıskının basındayız henuz belkı ılerleyınce ama bende uzun sursun ıstıyorum ılıskım . msjlasınca sankı kısa surcekmıs gibi

ılıskının basındayız henuz belkı ılerleyınce ama bende uzun sursun ıstıyorum ılıskım . msjlasınca sankı kısa surcekmıs gibi

ilişkinin başındaysan bence normal, sıkma canını. ilerleyen zamnlarda sen istesen bile o sana fazla yazmaz muhtemelen.. böyledir bu

Son düzenleme:
Biz haftada 4 gün falan buluşuyoruz zaten.. Günde 2 3 mesaj atarsak atıyoruz ama hergün mutlaka yarım saat telefonlaşırız.. Sürekli mesaj atmak da sevgi gösterisi değil ama varlığını da öyle böyle hissettirmek lazım.. Bence mesajlaşmaktansa buluşmak falan daha iyi..

Son düzenleme:
arayan soran insandan zarar gelmez demek ki merak ediyor bu iyi bişey
asıl paylaşım olmayan ilişki sıkıcı olur
hele ki daha başıysa..
şimdiden konuşulmazsa ileride monotonluğun dibine vurur ilişki

Her dakika mıç mıç konuşmayı doğru bulmuyorum ilişkiler laçkalaşıyor bence
Zaten gün içinde insanların işi okulu vs meşgul olduğu şeyler oluyor, o yüzden mümkün de değil bence yapan insanlar varsa şaşıyorum doğrusu Arada sırada konuşmak iyidir.

haklısın ıkımızde calısıyoruz ama ıslerımız yogun deıl. belkıde sebebı bu mesgul degılız

eski nişanlım eğer işi yoksa bütün gün msj laşabilecek bir durumdaydı, ben artık banyoya girmesem bile banyoya giriyorum diyordum azıcık nefes alayım die yada işim var sonra devam ederiz diyordum.ama o gün görüşmüş bile olsak akşam yatmadan mutlaka 1 saat bi konuşmamız olurdu
ama şuan erkek arkadaşımla zaten o çalıştıgı için fırsat buldugu zamanlarda msj atıyor. bende musaitsem cvp atıyorum. ama sürekli gibi olmuyor. telefonla da çok konuşmuyoruz biz. birbirimizden haberdar oldugumuz sürece de çok gerek olmadıgını düşünüyorum.

biz de sadece gülücük göndermek msj laşmanın sonu geldi demktir genelde gülücükten sonra uzun bi süre msj gitmz
eğer bunalıyorsanız bu kadar çok msj laşmaktan söyleyin bence, eğer kırılır söylemyemem diyorsanız da işim var kusura bakma falan deyip bi süre rahatlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…