kızlar mesela erkek arkadasınız sıze sürekli msj atıyosa. bı gulucuk dahi atsanız sureklı cvp atıyosa ne yaparsınız ?
bilemedim kalpte kırmak istemiyorum.
bu kalp kırmak değilki...ilişkinin başındaysan bilmiyorum ama ortasındaysan gerçekten sıkılırsın bi zaman sonra,bence söyle,nedir yani zırt bırt mesaj atmak nedendir?tadında kalsın bazı şeyler
ılıskının basındayız henuz belkı ılerleyınce ama bende uzun sursun ıstıyorum ılıskım . msjlasınca sankı kısa surcekmıs gibi
ilişkinin başındaysan bence normal, sıkma canını. ilerleyen zamnlarda sen istesen bile o sana fazla yazmaz muhtemelen.. böyledir bu
kızlar sevgılınızle gun ıcınde sabahtan aksama kadar mesajlasıyor musunuz ? yoksa arada sırada mı ? ya da ben konusmadan yanayım mı diyosunuz ? çok merak edıyorum. sanki gün içinde bı kaç defa arayan/ aranılan ılıskıler daha uzun suruyo sanki siz ne dusunuosunuz ?
Her dakika mıç mıç konuşmayı doğru bulmuyorum ilişkiler laçkalaşıyor bence
Zaten gün içinde insanların işi okulu vs meşgul olduğu şeyler oluyor, o yüzden mümkün de değil bence yapan insanlar varsa şaşıyorum doğrusuArada sırada konuşmak iyidir.
kızlar sevgılınızle gun ıcınde sabahtan aksama kadar mesajlasıyor musunuz ? yoksa arada sırada mı ? ya da ben konusmadan yanayım mı diyosunuz ? çok merak edıyorum. sanki gün içinde bı kaç defa arayan/ aranılan ılıskıler daha uzun suruyo sanki siz ne dusunuosunuz ?
kızlar mesela erkek arkadasınız sıze sürekli msj atıyosa. bı gulucuk dahi atsanız sureklı cvp atıyosa ne yaparsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?