Biraz kişisine göre değişen bir durum aslında.
Bizim kavgalarımız hiç mesajlaşmaktan kaynaklı doğmadı.
Eğer ortada gerçekten büyük bir sorun olduysa kavga ettik, onun dışında etmedik hiç.
Genelde de sorunlarımızı yüzyüze konuşmaktan yanayız.
Boş muhabbette etsek, geyik muhabbeti de etsek sürekli mesajlaşıyoruz biz.
Bak bir arkadas daha demis bizde mesajlasiriz diye... ki bizde ole kucuk deiliz 26 ben 27 askommm :-D ama bitmiyor sevgiyi falanda yok etmiyor bence. Ama su var tatlısı, adam dışarı cikti misal aksam döndüğünde yattiniz konuscaniz telefonda ilk sordugun sey nerdeydin kim vardı yaninda olursa iste konusmakta batirir iliskiyi. Once nasilsin hayatim dersin ben bile bole yaptım sen disardayken dersin sonra laf arasinda sen naptin canm x arkadasta yaninizdamiydi dersin dökülür zaten. Yani bacim mevzu tamamen su ki laf ola kese savaşı laf ola kestire başı. .. tamamen söylemekle alakalı. ...
Sevgilimle arkadaşlık evresiyle birlikte 6 yıldır birlikteyiz :)
Her günümüz ya konuşarak ya msjlaşarak geçti
Tabiki ben arkadaşımla veya akrabalarımla olacaksam çok msj atmaz ,
Aynı şekilde bende arkadaşıyla olduğunda sık sık yazmam
Sıkboğaz etmeyiz birbirimizi anlayışla karşılarız .
İlişkinin gidişatı msjlaşmakla haberleşmekle belli olmuyor.
Yani çok sık haberleşilirse uzun sürmez diye bişey yok o aradaki sevgiye bağlı :))
2senedir bırlıkteyız 2gun sonra 3e giriyoruz cok önemli işlerimiz olmadığı sürece surekli msjlasıyoruz telefonda konusamayanlardanız. Nısanlıyız bu arada. Ekim kasım gıbı dugunumuz var.
çok sık konuşmak msj atmak bana göre değil çok bunaltmamak boş bırakmamak da aramızda mesafeler de olsa buraya gitttim şunu yaptım deriz birbirimize akrabaların arkadaşların yanında konuşmayız o kadar
2yıllık ilişkim var. 1.aydan sonra malesef baska bir sehire goreve gittigi icin sürekli iletisim halindeyiz. Gün icinde hep konusuruz, tabiki yogun oldugunda yada arkadaslariyla ciktiginda ve ailesiyle beraberken rahatsiz etmemeye calisiyoruz. Onun haricinde telefonlada konusuyoruz
6,5 yıllık ilişkim var
İlişkimizin ilk gününden beri hep mesajlaşırız
Ve bundan hiç bi zaman sıkılmadım
Asıl ondan haber alamasam ne hale gelirim kim bilir
Biz en başından beri çok msjlaşmayız.Gün içerisinde toplasan 10 msj falan.Gün içerisinde ve akşamda bi iki kere araşırız.Mantıklısı da bu bence.Çok mesajlaşmakta bunaltır