sevgilinizle gün içinde sürekli mesajlaşıyor musunuz ?

uzaktaysak eğer :)

Ben univ. Deyken bi sevgilim vardi, kisa sure ciktik sonra okul yaz donemine girdi onunda okulu bitti. Ben donem baslayip okula geri dondugumde gelip ders programimi aldi, gunde 100 civari mesaj, 1000 civari cagri atardi. Arada da arar kisa kisa konusur, nerede oldugumu dinlerdi. Kendisiyle okulum arasi otobusle 6 saatti ve sıkk sık gelip beni goremiyordu. Haliyle guven problemi yasiyordu gorundugu gibi. Beni cok seviyordu bundan emindim ama boyle olunca iliski cok cabuk yipraniyor. Tabikide kisa sure sonra ayrildik.

Suan evliyim esimle 4 sene ciktik, ilk zamanlar daha sıkti tabiki ama normalde gunde bir iki sefer mesaj ve konusmamiz olurdu. Suan 7 senedir evliyim toplamda 11 sendir beraberiz ama hala telefon muhabbetlerimiz ayni. Seviyemizi hic bozmadik.

sımdı her sey teknoloji whatsapp vs cıktı artık ulasmakta rahat. bılemıorm ama cok sık msjlasmak gerckten ypratıyo bncede

çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş bu söz çok dogru..
Bizzat yaşadım bunu ilişkinin ilk başlarınla konuşulur evet ama sonrası için sıknıtılı bir durum haline gelir
Sürekli konuşmaktan artık herşey sırandaşlamaya başlar Bazen konuşasın bile gelmez bıkarsın artık
Benim erkek arkadaşım çalışıyor ilişkimizin ilk başlarında sürekli mesajlaşırdık ama artık öyle değil işleride yoğunlaştı gün içinde en fazla 10 bazen 15 :)
Gün içersinde 2 3 defa arar birde gece yatarken bu şeklide
Ve çok ta iyi oluyor hiç değilse konuşacak birşeylerimiz oluyor birikiyor canm böyle daha anlamlı
Çok konuşmaj ayrıca onun seni çok sevdiği anlamınada gelmez bu yanılgıyada sakın düşmeyin

uzaktaysak eğer :)

Bu uzak kalma durumu geçici bi süreç mi yoksa başından beri uzak mesafe ilişkisi sürdürmeye mi çalışıyorsunuz?
Benim ilişkim de henüz çok yeni daha 3. ayın içerisindeyiz ama sanırım aramızda mesafeler olsaydı da yine her gün birbirmizi aramaya çalışırdık.. Sık sık buluşmaya çalışırdık.. İmkanlar da önemli tabi ama şimdi bir sürü kampanya paketler var, aramaydı konuşmaydı..
Belki seninki mesajlaşmayı sevmiyordur? Benim de öyle bir erkek arkadaşım olmuştu bu yüzden sürdüremedik ama önemli olan, saygı, sevgi ve sadakat. Yani sevginizden eminseniz boşverin mesajı falan.. Daha çok buluşmaya çalışın.

Biz 9yildir beraberiz en basindan beri her gun mesajlasiriz ve aksamda konusuruz. Bence bu kisilerin karakteriyle ilgili. Yani eger konusmayi seviorsaniz, dyygularinizi düşüncelerinizi guzelce ifade edebiliorsaniz konuscak sey bulunuyor. Keza bazi aksamlar nisanlimla siyaset bile konustugumuz oluyor ve biz nerden geldik buraya dioruz... ama konuşacak seyler elbet oluyor.... konusmakta mesajlasmakta iliskiyi ne yipratir ne yipratmaz... tamamen kisilerle alakali....

tek farklı konusan sızsınız . evet konusacak konu cıkıyor haklısınz

kızlar mesela erkek arkadasınız sıze sürekli msj atıyosa. bı gulucuk dahi atsanız sureklı cvp atıyosa ne yaparsınız ?

A pardon yeni gördüm, ben de mesajlaşmayı sevmiyor diye anlamıştım.. Benim için sakıncası olmazdı, biz de mesajlaşmasak da iletişimsiz kalamıyoruz. Bu onunla rahatca konusabilceğin bi konu bence..

gün içinde taş çatlasa 7-8 kere mesajlaşırız :) ama mutlaka akşamları konuşmaya özen gösteriyoruz :) muhabbetin gidişatına göre bazen 1 saatten fazla telefonla konuşuyoruz :)

A pardon yeni gördüm, ben de mesajlaşmayı sevmiyor diye anlamıştım.. Benim için sakıncası olmazdı, biz de mesajlaşmasak da iletişimsiz kalamıyoruz. Bu onunla rahatca konusabilceğin bi konu bence..

yok cnm msjlasıyoruz dıe soyledım :) telefonda da konusuorz hatta ck msjlastık bıraz knusalım falan oluyo :)

Biz sürekli mesajlaşan çiftlerdeniz. Üstelik az buz bir süre değil 3 yıldır beraberiz. 3 yıldır hep her gün sürekli mesajlaştık. Ben seviyorum mesajlaşmayı ama bazen arkadaş ortamında, akraba ortamında hoş olmuyor elde telefon sürekli mesajlaşmak. O yüzden bazen sıkılıyorum ne yazık ki. Ama böyle alışmışız, değiştirmeyi denedik bir iki sefer. Sadece gün içinde araşalım, çok gerekmedikçe mesaj atmayalım dedik. Beceremedik yine baktık mesaj atıyoruz. Olmadı yani.

Canım bizim 3 yıl oldu. Baslarda cok konusurduk artik cok konusmuyoruz hatta burda triplenmistim bende senin gibi sormustum arkadaslara cok guzel cevaplar almistim :) Zamanla iliski oturuyor ve birbirinize nefes aldirmaya basliyorsunuz arada bozuluyorsun bu duruma -regli doneminde - ama guzel bir sey hic sikma caninii :) opuldun cok :))

canım çok sağol :)

bizimkide alıskanlık olacak sankı oyle gelıyo banada hayırlısı sureklı konusmaktan kavga etmesek ıyıdır :)

Biz hala mesajlaşıyoruz
Eskisi kadar sık değil tabii ama gün içinde aşk, tutku dolu mesajlar atmayı severim
Heyecan katıyor ilişkiye bence

bizimkide alıskanlık olacak sankı oyle gelıyo banada hayırlısı sureklı konusmaktan kavga etmesek ıyıdır :)

Biraz kişisine göre değişen bir durum aslında.
Bizim kavgalarımız hiç mesajlaşmaktan kaynaklı doğmadı.
Eğer ortada gerçekten büyük bir sorun olduysa kavga ettik, onun dışında etmedik hiç.
Genelde de sorunlarımızı yüzyüze konuşmaktan yanayız.
Boş muhabbette etsek, geyik muhabbeti de etsek sürekli mesajlaşıyoruz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…