Biz haftada 4 gün falan buluşuyoruz zaten.. Günde 2 3 mesaj atarsak atıyoruz ama hergün mutlaka yarım saat telefonlaşırız.. Sürekli mesaj atmak da sevgi gösterisi değil ama varlığını da öyle böyle hissettirmek lazım.. Bence mesajlaşmaktansa buluşmak falan daha iyi..
haklısın ıkımızde calısıyoruz ama ıslerımız yogun deıl. belkıde sebebı bu mesgul degılız
Ben univ. Deyken bi sevgilim vardi, kisa sure ciktik sonra okul yaz donemine girdi onunda okulu bitti. Ben donem baslayip okula geri dondugumde gelip ders programimi aldi, gunde 100 civari mesaj, 1000 civari cagri atardi. Arada da arar kisa kisa konusur, nerede oldugumu dinlerdi. Kendisiyle okulum arasi otobusle 6 saatti ve sıkk sık gelip beni goremiyordu. Haliyle guven problemi yasiyordu gorundugu gibi. Beni cok seviyordu bundan emindim ama boyle olunca iliski cok cabuk yipraniyor. Tabikide kisa sure sonra ayrildik.
Suan evliyim esimle 4 sene ciktik, ilk zamanlar daha sıkti tabiki ama normalde gunde bir iki sefer mesaj ve konusmamiz olurdu. Suan 7 senedir evliyim toplamda 11 sendir beraberiz ama hala telefon muhabbetlerimiz ayni. Seviyemizi hic bozmadik.
uzaktaysak eğer :)
Biz 9yildir beraberiz en basindan beri her gun mesajlasiriz ve aksamda konusuruz. Bence bu kisilerin karakteriyle ilgili. Yani eger konusmayi seviorsaniz, dyygularinizi düşüncelerinizi guzelce ifade edebiliorsaniz konuscak sey bulunuyor. Keza bazi aksamlar nisanlimla siyaset bile konustugumuz oluyor ve biz nerden geldik buraya dioruz... ama konuşacak seyler elbet oluyor.... konusmakta mesajlasmakta iliskiyi ne yipratir ne yipratmaz... tamamen kisilerle alakali....
kızlar mesela erkek arkadasınız sıze sürekli msj atıyosa. bı gulucuk dahi atsanız sureklı cvp atıyosa ne yaparsınız ?
A pardon yeni gördüm, ben de mesajlaşmayı sevmiyor diye anlamıştım.. Benim için sakıncası olmazdı, biz de mesajlaşmasak da iletişimsiz kalamıyoruz. Bu onunla rahatca konusabilceğin bi konu bence..
yok cnm msjlasıyoruz dıe soyledım :) telefonda da konusuorz hatta ck msjlastık bıraz knusalım falan oluyo :)
kızlar sevgılınızle gun ıcınde sabahtan aksama kadar mesajlasıyor musunuz ? yoksa arada sırada mı ? ya da ben konusmadan yanayım mı diyosunuz ? çok merak edıyorum. sanki gün içinde bı kaç defa arayan/ aranılan ılıskıler daha uzun suruyo sanki siz ne dusunuosunuz ?
Yaşlarınız kaç canım? İlgili olması güzel birşey.. Ayarını verirsin zamanla :)
Canım bizim 3 yıl oldu. Baslarda cok konusurduk artik cok konusmuyoruz hatta burda triplenmistim bende senin gibi sormustum arkadaslara cok guzel cevaplar almistim :) Zamanla iliski oturuyor ve birbirinize nefes aldirmaya basliyorsunuz arada bozuluyorsun bu duruma -regli doneminde- ama guzel bir sey hic sikma caninii :) opuldun cok :))
ben 25 , O 31 yasında :) kucukte değılız :)
Biz sürekli mesajlaşan çiftlerdeniz. Üstelik az buz bir süre değil 3 yıldır beraberiz. 3 yıldır hep her gün sürekli mesajlaştık. Ben seviyorum mesajlaşmayı ama bazen arkadaş ortamında, akraba ortamında hoş olmuyor elde telefon sürekli mesajlaşmak. O yüzden bazen sıkılıyorum ne yazık ki. Ama böyle alışmışız, değiştirmeyi denedik bir iki sefer. Sadece gün içinde araşalım, çok gerekmedikçe mesaj atmayalım dedik. Beceremedik yine baktık mesaj atıyoruz. Olmadı yani.
bizimkide alıskanlık olacak sankı oyle gelıyo banada hayırlısı sureklı konusmaktan kavga etmesek ıyıdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?