sevgilinizle kavga esnasında....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

siz hangi rolü üstlenirsiniz?

• Ankete Katılan
    423
tartışmaktan hiç hoşlanmayan bi insanım genelde uzatmamaya uzlaşmaya çalışırım ama sabrım taşarsa canına okurum:)

hepimiz mi cadıyız yahu

haklıysam canına okurum %52.48 oy

Tek taraflıda olmuyor ki tartışma. Ne çok isterim sevdiğimle tartışabilmeyi.. Ne kavga edebiliyoruz düzgün nede sakince oturup konuşabiliyoruz.Onu rahat bırak yeter..Aramaz sormaz.. Onun sakinliği gamsızlığından. Boş konuşmalar tutarsız konuşmalar.. Hep alttan alan ben oldum. Halende..

o çemkirir sonra susar gözlerimin içine bakar ben de fena numaracıyımdır anında gözlerimi doldururum sonra "aşkım ..." filan diye sarılmaya kalkar sonra ben bağırıp çağırırım

haksızsama bi söylediği mantıklı geldiği anda susup alttan almaya başlarım. ama bana mantıklı haklı izahat yapamıyorsa kesinlikle canına okurum

haklıysam varya yandı o zaman

hakliysam canina okurum
haksizsamda tmm ozur dilerim uzatma hadi derim :d

bizde haklı kimse öteki susar Idare etmekte böyle olur..iki tarafta bağırırsa hiçbişey düzelmez..

malesef sürekli bağırırım
o da beni yatıştırmaya çalışır
bundan utanıyorum
beni bu hale getirenler utansın

haklıysam cok pis okurum canına:) genelde hatta nerdeyse hep ben haklı olurum onunkı cokkkkk nadırdır bır bılemedın ıkı :)

Haklıysam canına okurum

haksızsam susarım..
haklıysam sustururum

haklıysamda haksızsamda susar sakinleşmesini beklerim,sakinleşincede özür dileyene kadar uğraşırım özür dilemezse,özür dilerim hayatım derim hemen eşim asıl ben özür dilerim sana bağırmak istemedim şöyleydi böyleydi diye açıklamalar yapıp sarılarak af diler,bizim küslüğümüz maks. yarım saat sürer

Acikcasi duruma göre degisiyor, haksizsam bazen susarim bazende alttan alirim, hakliysam bazen canina okurum bazende alttan alirim her ne kadar hakli olsamda. Fakat cogunlukla hem onun sakinlesmesini beklerim hemde kendim sakinlesmeye calisirim beklerken..

cok nadr sinirlenirim.. sakin bir yapiya sahibim.. ama ben haklı oldugum halde üstte cıkmaya calısıyorsa buna tahamül edemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…