Tek taraflıda olmuyor ki tartışma. Ne çok isterim sevdiğimle tartışabilmeyi.. Ne kavga edebiliyoruz düzgün nede sakince oturup konuşabiliyoruz.Onu rahat bırak yeter..Aramaz sormaz.. Onun sakinliği gamsızlığından. Boş konuşmalar tutarsız konuşmalar.. Hep alttan alan ben oldum. Halende..
o çemkirir sonra susar gözlerimin içine bakar ben de fena numaracıyımdır anında gözlerimi doldururum sonra "aşkım ..." filan diye sarılmaya kalkar sonra ben bağırıp çağırırım
haklıysamda haksızsamda susar sakinleşmesini beklerim,sakinleşincede özür dileyene kadar uğraşırım özür dilemezse,özür dilerim hayatım derim hemen eşim asıl ben özür dilerim sana bağırmak istemedim şöyleydi böyleydi diye açıklamalar yapıp sarılarak af diler,bizim küslüğümüz maks. yarım saat sürer
Acikcasi duruma göre degisiyor, haksizsam bazen susarim bazende alttan alirim, hakliysam bazen canina okurum bazende alttan alirim her ne kadar hakli olsamda. Fakat cogunlukla hem onun sakinlesmesini beklerim hemde kendim sakinlesmeye calisirim beklerken..