sevgilinizle kavga esnasında....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

siz hangi rolü üstlenirsiniz?

• Ankete Katılan
    423

aynen aynen haksızım susuyum yok illa haklı olcam önceden hep başarıyodum artık anlıyo

sinirinin yatışmasını beklerim

sonra ne dersem kabul edıyor saten kavgayı sürdürmeye gerek yok...

valla haklı da olsam haksız da olsam ağzıma geleni sayıyorum..çabuk sinirlenen bi yapım var ve çabuk sönüyorum
iş işten geçmiş oluyo o ayrı

şirinlik yapıp onu sakinleştirmeye çalışırım :jeyyar:

tartışmayı kavga boyutuna taşımadan, karşılıklı konuşma haline getirmeye çalışırım.

önce bağırır çağırırım sonra o zeytinyağı gibi üste çıkar bağırır ama ben kadar değil sonra ikimizde bi müddet susarız ve barışırız

ben vallahi hiç susamam susmayı kolay kolay beceremeyenlerdenim biraz bencilce ama haksızsam bile cazgırlık yapıyorum sonra üzülüyorum ama yapıcak pek birşey olmuyor kalbini kırmam olayla ilgili bağırırım genelde.erkek arkadaşıma diyorum ben sinirlenince uzaklaş o gitse bile ben kendi kendime hala söylenmeye devam ediyorum...

ne olursa olsun sinirinin yatışmasını beklerim... mutlaka çözümü vardır.. körü körüne saldırmam..

Kim olursa olsun sinirli yken veya karşımdaki sinirli ise tartışmam, he bir müddet sesim çıkar ama sonra susarım, ortamdan uzaklaşırım. Sinirler yatışınca zaten ya ben ya karşımdaki kişi mutlaka olayı çözmek için gelir , sakinken konuşmak daha yararlı çünkü soun o zaman çözülüyor.

etkılensemde etkılenmesemde bağırarak konuşmak ayıptır aramızda..bağırmayız..ses yukselse bıraz mutlaka uyaran taraf olur..haklıysam konuşurum haksızsamda kendı açımdan ele alırım..özür dıler ya da ondan beklerım duruma göre..sağlııklı adım atmak için sakın olmayı beklemek en ıysı..

Şahsen haksız olduğumu kabul ettirmesini beklerim kabul edince susarım ama gerçekten haklıysam canına okurum

haksızsam susarım
haklıysam da sakin durmaya çalışıp onun da sakinleşmesini beklerim
sonradan o sakinleşince acısını çıkarırım

Sinirlendiğim zaman sürekli bağırırım sonra 1-2 saat geçtikten sonra sakinleşirim düşünürüm haklımıyım haksızmıyım diye :)

bağrış çağrıştan hoşlanan bi' insan değilim
ama haklıysam sakin sakin öyle bi' iğnelerim ki
ne yapıcağını sapıtır
canına okurum

Haklıysım ağzıma geleni sayarım. Ama eğer haksızsam susar, özür dilerim..

ben genelde haksız ve susan taraf oluyorum. çok şükür şimdiye kadar öyle çekişmeli kavgamız olmadığı için "ben haklıyım"lılar nasıl olur bilmiyorum.

sağolsun o da pek sabırlı. bağırış çağırış kavga etmeyiz sanıyorum ama belli de olmaz tabi.

Önce söylenirim sonra haksızsam alttan alırım oda sağolsun hiç uzatmayı sevmez olay hemen tatlıya bağlanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…