Sevgilinizle mesafe ne kadar nasil olmali

Evet eve gidince bazen direk sevişmeye geçiyordu. Bazen oturuyorduk falaj oyle. Yada normal yaklaşıyoruz ben elbise altindan dokunma diyorum zorla dokunmaya çalışıyor

Evet eve gidince bazen direk sevişmeye geçiyordu. Bazen oturuyorduk falaj oyle. Yada normal yaklaşıyoruz ben elbise altindan dokunma diyorum zorla dokunmaya çalışıyor
Hayır her zaman hayır anlamına gelir. Eğer istemiyorsan net ol. Eğer istiyorsan ama hayır demek zorunda hissediyorsan da kendine dürüst ol

Cunku herkes farklı konuşuyor biri diyor ki normal biri diyor ki olmamalı

O ne diyor, bu ne diyor değil mevzu. Cinsellik iki kişi arasında yaşanır. Buna karar verecek olan sizsiniz. Başkası, ben, o, bu değil. Siz ikiniz vereceksiniz.
İkincisi adam sizi kullanıyor. Arkadaşlar bunu anlatmaya çalışıyor sayfalardır. Neden anlamıyorsunuz?

Hayr elbise altindan yaklasmasini istemiyorum
Cevabın bu kadar netse doğru bir ilişki içinde değilsin. Sen nasıl ki sevgilinle sevişmek istemiyorsan, bu senin için doğru değilse o da belli ki cinsellik olmayan bir ilişki istemiyor. Ben olsam ayrılırdım. Uygun değilsiniz. Nasıl ki onun sizin karşılamak istemediğiniz taleplerde bulunması doğru değil. Sizin de ondan cinsellikten uzak kalmasını isteme hakkınız yok. Ben evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı bir erkekle bir ilişki sürdürememem mesela.

Yaşanır normal diyorlar. Bir de kullaniyo diyolar hangisi arada kaldim

Ben tamamen bana yaklasma demiyorum ki. Ona kalsa hem mesajda cinsellik istiyor bide her bulusmada ev olur mu sence? Beni sikan bunlar

Zaten normal olmadığını hepimiz söylüyoruz. Ayrıl diyoruz sen inanmak istemiyorsun, ne yapalım? Yaşa gör o zaman.

Sorun bende değilken kocana sabir ver demek saçma geldi
Yok hiçte değil, bizi bile İnternet üzerinden bunalttın.
Adam seni sevmiyor, seni istemeye gelse de seni sevmeyecek. Sana saygı duymuyor. Sen onun için bir cinsel objesin. Buna inanmak istemiyorsun ama bu böyle. Lütfen bir daha beni alıntılayıp yazma.

Ay lütfen kaldırabileceğiniz kadar sevişin. Sonra burda bekaret konulu başlıklar açmayın. İstiyorsanız ve sonuçlarına katlananilecekseniz ister çıplak elletin ister 2 kat eldivenle.
Bu arada 1,5 metre sosyal mesafeye dikkat edelim(kamu spotu)

Ben tamamen bana yaklasma demiyorum ki. Ona kalsa hem mesajda cinsellik istiyor bide her bulusmada ev olur mu sence? Beni sikan bunlar
Ama bunun bir sınırı yok ki. Yani sen sadece oynaşmak istiyorsun diye adam he demek zorunda değil. Senin de ona he deme zorunluluğun yok. Zaten birbirinizi hiçbir konuda zorlamamanız lazım. Adam sıkıntılı senin kafan karışık. Ayrılın yol yakınken.
Soruna gelince her buluşmada kimi ilişkide ev olur kimi ilişkide ev olmaz. Ben rahat ederim sen etmezsin. Cevabı kişiye göre değişen sorular soruyorsun

Ama sürekli ev demesi disarda bulusmak istememesi düşündürücü değil mi

Sevgilim bile yakinlasirsam hakkimda kotu dusunur mu diye korkuyorum bazen

Öyle biriyle birlikte olmayın zaten. Ayrılsanız bile arkanızdan konuşmayacak, sizi meta olarak görmeyecek biriyle beraber olun. Siz mal değilsiniz insansınız. Aklı fikri kadının orasında olan erkeklerden uzak durun.

Herkes aynı şeyleri yazıyor konu sahibi hala aynı soruları soruyor,ciddi misiniz konu sahibi canınız sıkıldığı için mi açtınız konuyu yoksa,hadi biraz dürüst olun.
Adam size saygı duymuyor,bir zahmet kafanız karışmasın artık,yol verin.Ayrıca yakınlaşmalı mısınız yoksa uzak mı durmalısınız onu biraz da siz bilin.Bu yaşa gelip ilişki yaşamak istiyorsunuz madem kendi düşünceleriniz,kararlarınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…