- 22 Mart 2020
- 357
- 76
- 18
- 28
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Evet eve gidince bazen direk sevişmeye geçiyordu. Bazen oturuyorduk falaj oyle. Yada normal yaklaşıyoruz ben elbise altindan dokunma diyorum zorla dokunmaya çalışıyorÖncelikle yaşamak istemediğin hiçbir şeyi yaşaman gerekmiyor. Sevgililer her buluşmada sevişir diye bir kaide yok. 30 yıl yatıp çıkmış mahkum gibi kadın üzerine atlamaya çalışan adamdan hayır gelmez. Bu itici bir tavır. Öyle mi davranıyor bilmiyorum ama kapıdan girer girmez üstünü başını çekiştiren bi adam canlanıyor aklımda. Çok itici
Hayır her zaman hayır anlamına gelir. Eğer istemiyorsan net ol. Eğer istiyorsan ama hayır demek zorunda hissediyorsan da kendine dürüst olEvet eve gidince bazen direk sevişmeye geçiyordu. Bazen oturuyorduk falaj oyle. Yada normal yaklaşıyoruz ben elbise altindan dokunma diyorum zorla dokunmaya çalışıyor
Hayr elbise altindan yaklasmasini istemiyorumHayır her zaman hayır anlamına gelir. Eğer istemiyorsan net ol. Eğer istiyorsan ama hayır demek zorunda hissediyorsan da kendine dürüst ol
Cunku herkes farklı konuşuyor biri diyor ki normal biri diyor ki olmamalı
Cevabın bu kadar netse doğru bir ilişki içinde değilsin. Sen nasıl ki sevgilinle sevişmek istemiyorsan, bu senin için doğru değilse o da belli ki cinsellik olmayan bir ilişki istemiyor. Ben olsam ayrılırdım. Uygun değilsiniz. Nasıl ki onun sizin karşılamak istemediğiniz taleplerde bulunması doğru değil. Sizin de ondan cinsellikten uzak kalmasını isteme hakkınız yok. Ben evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı bir erkekle bir ilişki sürdürememem mesela.Hayr elbise altindan yaklasmasini istemiyorum
Gerektiğini düşünüyorsan koy o zaman neyi soruyorsun kiSinir derken sevisirken çıplak ellemeye çalışıyordu. Bi sinir gerekmiyor mu sence
Yaşanır normal diyorlar. Bir de kullaniyo diyolar hangisi arada kaldimO ne diyor, bu ne diyor değil mevzu. Cinsellik iki kişi arasında yaşanır. Buna karar verecek olan sizsiniz. Başkası, ben, o, bu değil. Siz ikiniz vereceksiniz.
İkincisi adam sizi kullanıyor. Arkadaşlar bunu anlatmaya çalışıyor sayfalardır. Neden anlamıyorsunuz?
Ben tamamen bana yaklasma demiyorum ki. Ona kalsa hem mesajda cinsellik istiyor bide her bulusmada ev olur mu sence? Beni sikan bunlarCevabın bu kadar netse doğru bir ilişki içinde değilsin. Sen nasıl ki sevgilinle sevişmek istemiyorsan, bu senin için doğru değilse o da belli ki cinsellik olmayan bir ilişki istemiyor. Ben olsam ayrılırdım. Uygun değilsiniz. Nasıl ki onun sizin karşılamak istemediğiniz taleplerde bulunması doğru değil. Sizin de ondan cinsellikten uzak kalmasını isteme hakkınız yok. Ben evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı bir erkekle bir ilişki sürdürememem mesela.
Yaşanır normal diyorlar. Bir de kullaniyo diyolar hangisi arada kaldim
Zaten normal olmadığını hepimiz söylüyoruz. Ayrıl diyoruz sen inanmak istemiyorsun, ne yapalım? Yaşa gör o zaman.Benim kocama neden sabır versin. Evlenince bu kadar dert edecek değilim. Suan demekki rhatsiz olmusum kendimi kotu hissetmisim ki söylüyorum
. Bende isterim onu sevmek yaklasmak. Ama o sürekli her buluşmada ev diyor. Bu da mi normal. Kim olsa sorar bunu
Sorun bende değilken kocana sabir ver demek saçma geldiZaten normal olmadığını hepimiz söylüyoruz. Ayrıl diyoruz sen inanmak istemiyorsun, ne yapalım? Yaşa gör o zaman.
Peki koyduğum sinir sacma mi. Kıyafetlerimi çıkarmak istememem. Sürekli istemese yasanabilirdi mesela ayda bir ya da arada gidilir eve çok mu ara koyuyorumYaşanması normal evet (ki bu sizin fikrinize göre değişebilir) ama bu adamla değil.
Yahu kaç yaşındasınız, azıcık mantık lütfen.
Yok hiçte değil, bizi bile İnternet üzerinden bunalttın.Sorun bende değilken kocana sabir ver demek saçma geldi
Ama bunun bir sınırı yok ki. Yani sen sadece oynaşmak istiyorsun diye adam he demek zorunda değil. Senin de ona he deme zorunluluğun yok. Zaten birbirinizi hiçbir konuda zorlamamanız lazım. Adam sıkıntılı senin kafan karışık. Ayrılın yol yakınken.Ben tamamen bana yaklasma demiyorum ki. Ona kalsa hem mesajda cinsellik istiyor bide her bulusmada ev olur mu sence? Beni sikan bunlar
Ama sürekli ev demesi disarda bulusmak istememesi düşündürücü değil miAma bunun bir sınırı yok ki. Yani sen sadece oynaşmak istiyorsun diye adam he demek zorunda değil. Senin de ona he deme zorunluluğun yok. Zaten birbirinizi hiçbir konuda zorlamamanız lazım. Adam sıkıntılı senin kafan karışık. Ayrılın yol yakınken.
Soruna gelince her buluşmada kimi ilişkide ev olur kimi ilişkide ev olmaz. Ben rahat ederim sen etmezsin. Cevabı kişiye göre değişen sorular soruyorsun
Düşündürücü. Düşündük ne değişti? Toplaşıp dövelim mi adamı. Bizden talebin nedir? Sevgilin normal davranıyor seviş gitsin dememiz mi? Varmak istediğimiz nokta neresi, anlamıyorum kiAma sürekli ev demesi disarda bulusmak istememesi düşündürücü değil mi
Sevgilim bile yakinlasirsam hakkimda kotu dusunur mu diye korkuyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?