- 14 Ağustos 2018
- 21.022
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.563
- 598
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
burda 32 sayfadır hakkında dalga geçtiğimiz boş yapan biri var ama bu ben değilimBoş yaoma
ay sorulara bak.bu soruları soran ergen erkeğin teki değilse noluyimSeven insan sevdiğini ister.. Ben seviyorum ki istiyorum. Ama ayda 1 ama haftada 1 ama günde 1.
36 yasındayım kapına gelemez hayallerden cık diyorumNe alaka anlamadım bu arada sen kac yasindasin
Bilmiyorum bana da öyle geldi ama kafası çok karışık belli.ay sorulara bak.bu soruları soran ergen erkeğin teki değilse noluyim
Bı de bana canım sen kac yasındasın bakımmmm der gibi yazmaz mıay sorulara bak.bu soruları soran ergen erkeğin teki değilse noluyim
birazdan cinsel hayatının derinliklerine inen sorularla gelir ergenus hazırla kendiniBı de bana canım sen kac yasındasın bakımmmm der gibi yazmaz mı
Kapima gelmicek tabiki de. İstanbula geri gelirse konusmak isterse karsima çıkıp ne diyeyim sence36 yasındayım kapına gelemez hayallerden cık diyorum
Gelmıcek kapına falan.Kapima gelmicek tabiki de. İstanbula geri gelirse konusmak isterse karsima çıkıp ne diyeyim sence
Hormonları tavan ablası kızmaay sorulara bak.bu soruları soran ergen erkeğin teki değilse noluyim
Kapima gelcek demiyorum. Yuz yuze görüşmek isteyip barismak isterse.Gelmıcek kapına falan.
İstemeyecekKapima gelcek demiyorum. Yuz yuze görüşmek isteyip barismak isterse.
Özellikle uzun ilişkisi olanlar bakabiliir mi? Hayatimda biri olduğunda ya sevgilim olursa onunla bir süre sonra yakinlasmam gerekir mi. Yani duyduğuma göre illa ki oluyormuş öpme sevisme tarzi. Eger bunlar olmazsa sevgilimin beni aldatir mi? Ve olacaksa da siniri nasıl belirlemek gerekiyor ileri gitmeden. Bizim sevisme falan oluyordu mesela bana bazen yapamıyorsun deyip gururumu kiriyordu. Ama ileri gitmeye çalışıyordu çıplak bir şekilde ellemeye çalışıyordu. Yani elbise altindan
Gariplikle alakasi yok sanki çok iyi bir tecrübe gibi övemem kendimi. Yakinlasmaninda sınırı var değil mi. Her istediğini verecek miyimÖnce sevgiliniz olsun da sonra düşünün bunları bence. Sorunuza cevap verecek olursam da evet yakınlaşmanız lazım. Sonuçta sevgilisiniz. Yaşınız 23 olmuş zaten. Bu zamana kadar birisiyle yakınlaşmadığınız daha garip.
Benden iyi mi tanıyorsun. Niye ıstemesin. Bu zamana kadar gep istediİstemeyecek
TmmBenden iyi mi tanıyorsun. Niye ıstemesin. Bu zamana kadar gep istedi
isterse napiyim sence yine ciddi iliği ölçmek icin
Senin hic sevgilin olmadı mi bazilari da kötülüyor hic yakinlasmadin mi diye sanki çok iyi birseyisterse napiyim sence yine ciddi iliği ölçmek icin
Sizde garipsiniz yakinlassak namussuz oluruz. Yakinlasmasak garipÖnce sevgiliniz olsun da sonra düşünün bunları bence. Sorunuza cevap verecek olursam da evet yakınlaşmanız lazım. Sonuçta sevgilisiniz. Yaşınız 23 olmuş zaten. Bu zamana kadar birisiyle yakınlaşmadığınız daha garip.
O gün niye yazdi bana amac neydi gelme sinyali verdi nasil olsa beklerim diye kesin.Senin hic sevgilin olmadı mi bazilari da kötülüyor hic yakinlasmadin mi diye sanki çok iyi birsey
Bence gelirse yakınlaş.O seni ellerse sende onu elleO gün niye yazdi bana amac neydi gelme sinyali verdi nasil olsa beklerim diye kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?