Sevgilinizle mesafe ne kadar nasil olmali

Sizde garipsiniz yakinlassak namussuz oluruz. Yakinlasmasak garip

Yakınlaşan namussuz mu oluyor?
Evet haklısınız hepimiz sizin gibi yakınlaşmadan önce buraya çarşaf çarşaf konular açıp, milletin özel hayatında ne yaptığını, nasıl yaptığını sormalıydık. Hata ettik.

Senin hic sevgilin olmadı mi bazilari da kötülüyor hic yakinlasmadin mi diye sanki çok iyi birsey
Bence çok iyi birşey. İnsan sevdiğinin tenini hissetmek ister, göğsünde uyumak ister. Onun en özel anlarına şahit olmak ister. Evliliklerin %90 cinsellik zaten. Cinsellik ikili ilişkide çok önemli. Ama sizinki gibi değil işte. Sizinki kullanmaya giriyor. O yüzden sizin için kötü birşey. Allah ilerideki kocanıza sabır versin. O birşey isteyince de buraya konu açıp kocam benden bunu istedi sizde bunu yapıyor musunuz diye soracak, biz izin verince yapacaksınız. Öyle seziyorum.

Sizde garipsiniz yakinlassak namussuz oluruz. Yakinlasmasak garip

Neden garibim? Ben kimseye namus bekçiliği yapmadım. 23 yaşındaki bir insanın ne yapacağına da kimse karışamaz. Herkese namussuz diyen insanlar da gençliğinde hiçbir şey yaşamamış, aşk nedir sevgi nedir bilmemiş, ailesinden ilgi görmemiş insanlar. Kusura bakmayın ama toplumun dediklerini bu kadar dinlerseniz mutlu olmazsınız.

Bu herkese gore degisir.

Size ne kadari normal geliyorsa sınırınız o olmalıdır.

Ben mesela sevismedigim adamla sevgili olmam. Cok sacma.

Elle ve sözle taciz etmeyecek kadar sınır olmalı

Benim kocama neden sabır versin. Evlenince bu kadar dert edecek değilim. Suan demekki rhatsiz olmusum kendimi kotu hissetmisim ki söylüyorum
. Bende isterim onu sevmek yaklasmak. Ama o sürekli her buluşmada ev diyor. Bu da mi normal. Kim olsa sorar bunu

Sevgilim bile yakinlasirsam hakkimda kotu dusunur mu diye korkuyorum bazen

Sinir derken sevisirken çıplak ellemeye çalışıyordu. Bi sinir gerekmiyor mu sence
Yahu bunun cevabı burada mı aranır?
Ben evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim. Benim için sınır kendimi ve ilişkimi hazır hissettiğim adamı arzuladığım noktadır. Sen evlilik öncesi sekse karşısındır. Senin için sınır evliliktir. Ne bilelim biz. Kendin bi yetişkin olarak kendin karar vereceksin sınırına. Ama aldatılırım vs diye değil. Kendi istek ve aklınla

Bende onu arzuluyorum. Ama evine gidince giysilerimi çıkartmak istemiyorum sadece. Sacma mi oluyor. O da sürekli istiyor

Bende onu arzuluyorum. Ama evine gidince giysilerimi çıkartmak istemiyorum sadece. Sacma mi oluyor. O da sürekli istiyor
Öncelikle yaşamak istemediğin hiçbir şeyi yaşaman gerekmiyor. Sevgililer her buluşmada sevişir diye bir kaide yok. 30 yıl yatıp çıkmış mahkum gibi kadın üzerine atlamaya çalışan adamdan hayır gelmez. Bu itici bir tavır. Öyle mi davranıyor bilmiyorum ama kapıdan girer girmez üstünü başını çekiştiren bi adam canlanıyor aklımda. Çok itici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…