- Konu Sahibi sevgicikler
-
Ben kocamla sevgiliyken her gün görüşürdük ama 1 saat. İşten eve dönerken uğrardı bi yemek yerdik ya da çay içerdik eve bırakırdı. Buluştuğunuzda uzun görüşüyosanız az değil bence
Hiçhayırlı olsun ilişkin bu arada. Zaman önemli değil, kaliteli zaman geçirmek önemli bence. Bunun bir kıstasi olmaz yani.
:))) sende benim gibi uzun süredir yanlız kalanlar tayfasindansin sanırım. Ama bence onun endiselenmesi lazım, hem ne bileyim karakterini de değiştiremezsin ki. Yani günde 5 saat görüsseniz bile, ayrılmak için bahane isterse, çok rahat bulur. Bu seferde sürekli yanımda olmak isterdi der mesela. Boşver rahatla biraz bence.Teşekkür ederim Allah bozmasın :)Orası öyle tabi ama ne bileyim hayatımda cok bi değişiklik olucakmıs gibi hissettiğim icin o hayatıma girince ama cokta bişey değişmediğini gördüm biraz garipsedim sonra bana çok sıkıcıyız bişeyde yapmıyoruz sevgili gibi değiliz gibi şeylerle ayrılmak istiyorum demesinde ondan korktum.. Bu kadar az görüşmek iyi mi diye dusunmeye basladım dogal olarak
:))) sende benim gibi uzun süredir yanlız kalanlar tayfasindansin sanırım. Ama bence onun endiselenmesi lazım, hem ne bileyim karakterini de değiştiremezsin ki. Yani günde 5 saat görüsseniz bile, ayrılmak için bahane isterse, çok rahat bulur. Bu seferde sürekli yanımda olmak isterdi der mesela. Boşver rahatla biraz bence.
haftada iki üç. bazen çalışma saatlerimiz uymuyorsa haftada 1'e kadar düşebiliyor. bence çok abartmayın, bi de hevesli gözükmezseniz o ister.
cepte hissi uyandırmayın.
görüşmek istemezse sallamayın.
kaçan kovalanır.çok klişe ama gerçek.
bakın mesela şuan siz kovalayan tarafsınız.
kaçın biraz.
daha eğlenceli.
İlişkiniz daha çok yeni. Biraz zaman verin
Sürekli buluşalım demeyin sürekli aramayın bırakın o söylesin
Aradığında buluştuğunuzda samimi konuşun
Buluşma sıklığı evlerin işlerin yada okulların yakınlığına göre değişir
Haftada 1 de olur 5 te. Önemli olan genel tavrı
Hafta sonları sizinle görüşmek yerine sürekli arkadaşlarıyla buluşursa o sıkıntı
Whatsapptan mesaj yazın ama sürekli özledim seni düşünüyorum gibi şeyler değil
Karikatür yollayın günlük konulardan yazın
Çok boğmadan bunaltmadan arayı sıcak tutun
Aceleci olmayın
22 yasındayım ve 27 gündür cıktıgım bir cocuk var. Haftada 1 yada duruma göre 2 kere bulusuyoruz. Sizce normal mi az mı ? 3-5 gün görmeyince zaman gecmiyo sanki bende. Süreklide ben bulusalım demek istemiyorum. Oda pek demiyor cıkmadan önce beni görmek tanısmak icin sürekli bulusalım derdi şimdi o günlerden eser yok. Wptanda öyle çok konusup muhabbet edip gülüp eglenmiyoruz bi konuyla ilgili sohbet etmiyoruz eskisi gibi. Sadece bulustukca konusuyoruz gülüyoruz falan filan. İkizler burcu birde dengesiz benden sıkılmadan bulusmak istemesini sağlamak istiyorum
Biz de erkek arkadaşımla haftada bir görüşürdük bazen iki olurdu. Sonuç olarak kendisi aşık olmadığı gerekçesiyle birkaç gün önce beni terk etti. Görüşmelerimizin az olduğunu düşünüp sorun ediyordum kafama takıyordum ben de senin gibi. Bunlar önemli sinyaller tabii ki sizinki de böyle olacak diye bir şey yok ama bir ihtimal olarak bu da aklında bulunsun.
İşte bende bundan korkuyorum sonra bunu bahane ederse deliririm
İşte bende bundan korkuyorum sonra bunu bahane ederse deliririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?