- 13 Ağustos 2014
- 6.344
- 14.355
- 498
- 37
- Konu Sahibi sevgicikler
-
Siz ilişki içinde nasıl davraniyorsunuz dikkatimi çekti şimdiki sevgiliniz de baya aşık size sanırımHaftada 1 çok az bence.
Özellikle ilk aylarda insan sürekli görmek ister.
Eski Sevgilimin "aşkım bugün görüşemicez. İşlerim var ama kapina gelip seni öpüp gidicem" dediğini bilirim. 30 saniye beni öpüp gitmişti.
Erkekler görmek isterse dağları deler
Ama sen sakın üzerine düşme. Hatta gerekirse 1 2 gün arama cevap yazma.
Gerçekten kaçan kovalaniyor
Şimdiki sevgilim bana aşık mı bilmiyorum.. .ah bir emin olsam ahhh... yeni yeni toparliyoruz ilişkimizi.Siz ilişki içinde nasıl davraniyorsunuz dikkatimi çekti şimdiki sevgiliniz de baya aşık size sanırım
Veya nasıl adamlar buluyorsunuz böyle oluyorlar neye dikkat ediyorsunuz
Normal mi diyosunuz yani ? Öyle tam gün sabahtan akşama kdar birlikte oldugumuz bir gün olmadı hiç ya öğlen yada akşam genelde
Ya canım kusura bakma ama gerçekleri söyleyeyim sana eger seninle gerçekten ilgilenen insan arar,sorar,görüşmek ister,mesaj atar,merak eder ki ! kimilerine az gelse de bana göre bir ilişkinin rayına oturma dönemindesiniz.27 gün az degil yavaş yavaş bişiler rayına oturması gerekiyor.Ben ilgisinin olmadıgını sırf sen üzüleceksin diye devam ettirdigini düşünüyorum.Biraz acımasızca oldu ama bişi sorucam sana hiç hediye,çiçek aldımı !Günde kaç kere konuşuyosunuz telefonda ?
Sevgiliyken istanbulda baya uzak ilçelerde olmamıza rağmen hemen hemen her gün görüşüyorduk. Bence durumlar müsaitse seyrek görüşmek iyi değil.22 yasındayım ve 27 gündür cıktıgım bir cocuk var. Haftada 1 yada duruma göre 2 kere bulusuyoruz. Sizce normal mi az mı ? 3-5 gün görmeyince zaman gecmiyo sanki bende. Süreklide ben bulusalım demek istemiyorum. Oda pek demiyor cıkmadan önce beni görmek tanısmak icin sürekli bulusalım derdi şimdi o günlerden eser yok. Wptanda öyle çok konusup muhabbet edip gülüp eglenmiyoruz bi konuyla ilgili sohbet etmiyoruz eskisi gibi. Sadece bulustukca konusuyoruz gülüyoruz falan filan. İkizler burcu birde dengesiz benden sıkılmadan bulusmak istemesini sağlamak istiyorum
Neden 2 üyelikle de cevap yazıyorsunuz?Konuyu başka bir üyelik ismiyle açmışsınız cevabı başka üyelik ismiyle yazıyorsunuzYok hediye almadı cicekte ama sevgililer günü yaklasıyo alır diye düsünüyorum :)) bütün hesapları hep o ödüyo falan
Aralıklarla konusuyoruz bazen bişi dediğimde cok geç yazıyo 2 saat sonra falan sabahtan günahdın kısmını saymazsak
Haahahahahah K.İ.BNeden 2 üyelikle de cevap yazıyorsunuz?Konuyu başka bir üyelik ismiyle açmışsınız cevabı başka üyelik ismiyle yazıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?