Sevgilinizle ne kadar sıklıkla bulusuyosunuz? Yardıım!

Siz ilişki içinde nasıl davraniyorsunuz dikkatimi çekti şimdiki sevgiliniz de baya aşık size sanırım
Veya nasıl adamlar buluyorsunuz böyle oluyorlar neye dikkat ediyorsunuz

Siz ilişki içinde nasıl davraniyorsunuz dikkatimi çekti şimdiki sevgiliniz de baya aşık size sanırım
Veya nasıl adamlar buluyorsunuz böyle oluyorlar neye dikkat ediyorsunuz
Şimdiki sevgilim bana aşık mı bilmiyorum.. .ah bir emin olsam ahhh... yeni yeni toparliyoruz ilişkimizi.
İşte olay bu. Emin olmadığım için kafam sürekli onunla meşgul.

Senin sevgilin de seni cepte görmesin. Kaç.

"Nasıl adamlar buluyorsunuz ki böyle oluyorlar" soruna cevabım şu; bir adamı bu hale getirmek senin elinde.

Dün sevgilim bana dedi ki "ilişkimizin ilk zamanları sen bana demiştin ki "şu an seninle mutluyum. Yanında olmayı seviyorum..ama yarın bir gün bu heyecanı sevgiyi kaybedersek insanca bir şekilde yolları ayırırız. Sen iyi birisin. Sen istediğin sürece de senle arkadaş kalırım. Yoluma devam ederim." Sen bana bunu söylediğinde eger 20 li yaşlarda olsaydım sana köpek olurdum. Çünkü her an gidebilme gücünün olması erkek egosunu korkunç kamcilar. Ama 30lu yaşlarımin sonunda olduğum için köpek olmak bir yana, daha gidecek yolun olduğunu düşündüm senin" dedi.

Sonra da (yani ben ona bu laflari ettikten 4 5 ay sonra) elin her an kapıda, her an rest cekiyorsun diyip bana kızdigi için 2.5 ay ayrı kaldik :)))

Kıvam önemli yani. Sürekli rest çekme ama avucunun içinde de olma onun. Gizemli ol. Her istediğinde de ulasamasin.

Bir de senin yanında hep eglensin, huzur bulsun. Kaprisli olma asla. Dış dünyanın karmaşasından kaçıp sana gelsin hep.

Aklıma gelen tavsiyeler bunlar :))

Biz ayrı sehilerde olduğumuz için ayda bi kere falan görüşüyoruz. Ama bulusunca birlikte kalıyoruz yani iki gün üç gün geçiriyoruz birlikte. Sık sık buluşmak ilişkinin heyecanını kaçırır bence .
Biz hala heyecanlaniyoruz :)

Yok hediye almadı cicekte ama sevgililer günü yaklasıyo alır diye düsünüyorum :)) bütün hesapları hep o ödüyo falan

Aralıklarla konusuyoruz bazen bişi dediğimde cok geç yazıyo 2 saat sonra falan sabahtan günahdın kısmını saymazsak

Sozlumle ayda bir gorusuyoruz uzak mesafe iliskisi oldugundan dolayi vaziyet budur ama bunlar da yakinda gecicek insallah...

Sevgiliyken istanbulda baya uzak ilçelerde olmamıza rağmen hemen hemen her gün görüşüyorduk. Bence durumlar müsaitse seyrek görüşmek iyi değil.

İkimiz de yakın mesafede çalışıyoruz ama ben bazen bilerek buluşmak istemiyorum sırf birbirimizi özleyelim diye. Buluşursak da maksimum 1 saat :) Ayrıca hayırlısı olsun bu kadar kafanıza takmayın bu buluşma meselesini taktiğe gerek yok :)

Neden 2 üyelikle de cevap yazıyorsunuz?Konuyu başka bir üyelik ismiyle açmışsınız cevabı başka üyelik ismiyle yazıyorsunuz

27günlük ilişki simdiden 10yıllık evlilik olmus. Bismillah ne ara ilgisizlesti konuşmalar azaldi?

Aşık olan erkek her gün görmek ister hatta okulunuz iş yeriniz falan varsa çıkar çıkar gelir ne bileyim bir de ilk zamanlar garip geldi. Daha şimdiden taktik geliştirmek zorunda kalacaksınız ohoooo

Aynı is yerinde çalışıyoruz departmanlar farklı görürsem bi gün icinde uzaktan baka kalıyorum onun haricinde 2 3 günde bir buluşmaya çalışırız islerimiz mesai saatleri dışına çıkmazsa eğer.
İlişkiniz daha çok yeni. Klişe gibi olucak ama erkekten beklemek daha iyi bir süre. O görüşmek istesin simdilik. Sen kendini belli etme

6,5 yıldır beraberiz
Lise 2 de çıkmaya başlamıştık. Aynı lisedeydik ama pek görüşmezdik
Her haftasonu mutlaka buluşurduk
Bu böyle yıllarca devam etti, daha sonra haftada 2ye 3 e çıktı
2 yıldır aynı işyerinde çalıştığımız için sabahtan akşama kadar onu görüyorum
Akşam çıktığımızda görüşüyoruz, ve haftasonları da görüşüyoruz
Nişanlı olmanın verdiği rahatlıkla bize oturmaya falan da geliyor
Yani nerdeyse yalnızca geceleri ayrılıyoruz :))
6,5 yıldır görüşmekten sıkılmadım aksine biraz daha fazla görüşsek nolur ki kafasındayım.
Sanırım çok sevince çok aşık olunca böyle oluyor.
Görmediğim her dk özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…