sevgilinizle ne sıkla görüşüyosunuz

korecan1919

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
273
84
13
29
21 günlük ilişkim var sadece 5 defa buluştuk sizce az mı normal mi ?
aramızda 2 saatlık bı mesafe var
işden gec cıktıgı için hafta içi de görusemıyoruz 7 de cıkıyo yanıma gelmesi 9 bulur o saatte ben cıkamam
nasıl bi çözüm bulunmali buna

21 günlük ilişkim var sadece 5 defa buluştuk sizce az mı normal mi ?
aramızda 2 saatlık bı mesafe var
işden gec cıktıgı için hafta içi de görusemıyoruz 7 de cıkıyo yanıma gelmesi 9 bulur o saatte ben cıkamam
nasıl bi çözüm bulunmali buna
1 buçuk yıldır tanışıyoruz nişanlımla 1 yıldır da Nisanliyiz toplasan istemez söz nisan ile birlikte 10 defa görüştük sizin ki de normal yani

Bazen iki günde bir bazen ayda bir... Durum ne zaman müsaitse. Sizinkisi normal hatta iyi bir durum :)

İki haftada bir bazen haftada bir bazen üç haftada bir bazen ayda bir bundn sonra yılda bir mi görüşürüz altı ayda bir mi orasını bende kestiremiyorum

Ilk baslarda haftada bir falandi. Sonra gunde bir hatta daha sık olmaya başladı. Engelleyici bir durum olmadıkça görüşüyoruz. Ama bunun dezavantajları da var; mesela tatil sebebiyle bir haftadır goremiyorum, adeta uyuşturucu bagimlilarinin yoksunluk krizini yaşıyorum.

Her gün. Ama önümüzdeki günlerden sonra bir ay göremeyeceğim, üstteki arkadaşın dediği gibi, bir kriz oluyor agresifleşiyorum göremeyince. lakin özlemek bile güzel.

Birkaç ay önce birlikte çalıştığımız için pazar hariç her gün görüyordum ama şimdi haftada 3 falan

Olacaksa ciddi birşey, yılda 1 görüşsen de olur ;)

Ama 2 yılda 10 kez görüşen arkadaşım gülümsettin beni. :KK200:

Back
X