Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgilinizle ne tur ortamda kac yasinda tanistiniz?
sevgilimm, şimdiki biricik nişanlım 28 ben 21 yaşındaydım...ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştık...2 yıl oldu.ama ilk görüşmemiz hastanede hasta odasında oldu, ben hasta, o da ziyaretçi konumunda iken. çünkü biz bir kaç günlük henüz telefonda görüşüyorken ben hasta oldum, ve hastaneye yatmam gerektiğini söyledi doktorum, o da seni ziyaret etmek istiyorum bi sakıncası olur mu demişti bende davet etmiştim, geldi elinde kocaman bir canlı çiçekle :) annemle ikimiz vardık, orda ilk görüşüp tanışmamız gerçekleşmişti, ama benim hayatımdaki en vasat en paspal halimdi, sürekli mide bulantısı (afedersiniz) kusmaktan yüzümün rengi deseniz renk değil, saçım başım kaşlarım berbattı :) nişanlımın ona beni sana çeken şey ne oldu o vaziyetteyken ben sorusunu sorduğumda verdiği cevap içimi ısıtır cinsten; gülüşün...:)