sevgilinizle ne tur ortamda kac yasinda tanistiniz?

Eşimle 31 yaşındayken bir çöpçatan sitesin de tanıştık.:16:

Son düzenleme:
18 yaşındayken iş yerimde tanıştık..
patronumun yeğeni olur kendileri :79:

20 yasinda tanistim.restorantta gorduk ilk birbirimizi.ismini yakinlarim sayesinde orda ogrendim yine.kendisi benim ismimi ailemi biliyomus zaten gormesi yetti.facebook uzerinden tanidik birbirimizi sonrasinda kisa bi sure sonrada bulustuk.

Son düzenleme:
13 yaşında tatilde tanıştım 4 sene sonra sevgili olmayı başardık şimdide 3 senelik sevgiliyiz :)

sevgilimm, şimdiki biricik nişanlım 28 ben 21 yaşındaydım...ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştık...2 yıl oldu.ama ilk görüşmemiz hastanede hasta odasında oldu, ben hasta, o da ziyaretçi konumunda iken. çünkü biz bir kaç günlük henüz telefonda görüşüyorken ben hasta oldum, ve hastaneye yatmam gerektiğini söyledi doktorum, o da seni ziyaret etmek istiyorum bi sakıncası olur mu demişti bende davet etmiştim, geldi elinde kocaman bir canlı çiçekle :) annemle ikimiz vardık, orda ilk görüşüp tanışmamız gerçekleşmişti, ama benim hayatımdaki en vasat en paspal halimdi, sürekli mide bulantısı (afedersiniz) kusmaktan yüzümün rengi deseniz renk değil, saçım başım kaşlarım berbattı :) nişanlımın ona beni sana çeken şey ne oldu o vaziyetteyken ben sorusunu sorduğumda verdiği cevap içimi ısıtır cinsten; gülüşün...:) :17:

Son düzenleme:
Back
X