Sevgilinizle tatil

istiyorsan yap o zaman canım....burda niye konu açıp soruyorsun ki o zaman...koş babana izin al para da koyar cebine ..bu münever karabulut olayları bu yüzden yasanıyor zaten.........

ne demek istedigini anlamadim
ben konuyu tatilde cinsel iliski icin acmadim
sadece tatile gittiniz mi ve nasildi sordum

ama bunu icin o kadar cok konusulmus ki burda
yapan var saygi duymak gerekir dedim cunku herkesin kendi dusuncesi var ve saygi duymak gerekir onu dedim ben
ben yapmak istiyorum onun icin gitmek isitiyorum demedim

biz de birlikte tatile gitmiştik, birlikte yolculuk yapmak, denize girmek, gezmek, yemek yemek çok çok güzel ve heyecanlıydı. bunu yargılamak kimseye düşmez bence; ilişkinize, sevdiğiniz insana inanıyorsanız, güveniyorsanız gidebilirsiniz.

canım burda konuşulmuş evet doğal olarak insanların aklına bu gelmiş bak senin aklına gelmez ama sevgilinin aklına coktan gelmiştir insanlar burda deneyimlerinden dolayı seni uyarmış sen dikkatli ol diye hepsi bu.....kimseye güven olmuyor bu devirde..yapana saygımız var tabi bize ne herkesin özeli ama kızmana gerek yok burdaki yorumlara...iyi tatiller ne diyelim.....

sevgilimle tatile gitmedim. bunun icin ailemden zaten izin almam, ailemden önce bu karar bana ait. zaten kisi aklına biseyi koyuyorsa arkadasıma gidiyorum diyerek de yapıyor.. bunu yaptıgım icin degil sadece yapmayı kafasına koyanın eninde sonunda yapacagını soylemeye calısıyorum. ben biseylerin zamanından önce yasanmasına karsıyım. zaman kime göre neye göre.. tabiki kendi hayata bakısıma, yasayısıma düsünceme göre. bu da kisiden kisiye degisir. ben sevgilimle dolasmak, sinemaya gitmek, bi parkta konusup sohpet etmek yetiyor bana :) daha ilerisini ne düsünüyorum ne istiyorum :) yapanlarada saygı duymuyorum. kimsenin kimseye saygı duyma zorunlulugu yok cünkü. ama yargılamıyorum. yargılama hakkım da yok :) herkes kendi dogrularıyla yasasın ;)

serbest bir ailede yetişmeme karşın bana da izin vermezlerdi. ne eşimle ne de eşimden önceki erkek arkadaşlarımla tatile çıkmadım. ister miydim dersen tabi ki isterdim. ama niye çıkmadım,çıkamadım diye de dertlenmedim, tatile çıkma teklifi de almamıştım zaten flörtlerimde:icecream:

balayının ikinci gününde de adet gördüm, sadece denize girmeyi etkiledi tabi (1,5 yıl vajinismus olacağımı bilmiyordum o zamanlar) her neyse kusmuk bi durumdu:delphin: tatiller bana haram idişakkıdı

daha önceleri çok hayal ettiğim birşeydi fakat tatildeyken çok da iyi geçmedi.onu kırmamak için istediğim şeyleri yapamadım ..herkez bize evlimisiniz diye souryor sonra kardeşmisiniz olmadı e ozaman siz nişanlısınız .bizde en az 10 kişiye hayır sevgiliyiz demek zorunda kaldık ..

1-aslında gitmek isterdim
2-asla ailem izin vermez
3-sakıncaları olduğunu da düşünmekteyim

sevgilinizle tatile gitmek bence yaşayabileceğiniz en tatlı deneyimlerden biri sıcacık havada yüzmek, güneşlenmek, akşam birşeyler içmek... uzun uzun sohbet ediliyor o havalar insanın duygularıını coşturup çenesini düşürüyor kaydirigubbakcemile4 yani oldukça romantik ve eğlenceli olur tabii ki size eşlik edecek kişi öylesine biri değil hayatınızın aşkı olmalı ki tüm o çabalara değsin; tadı çıksın opuyorumnanaktan öbür türlü kavga gürültü eksik olmaz harcadığınız paradan tutun da ailenize yalan attığınız için de çok çok pişman olursunuz

ben izin almam. eğer vermezlerse yalan söyler, yine giderim çünkü bilirler. 2 yıl önce gitmiştik ama tahminimden çok daha kötü geçmişti. bu yılda çok güzel bir tatil düşünüyorduk ama iş durumları oldu ve bizim tatil yalan oldu.

anneme de söylüyorum bu arada.

Back
X