- Konu Sahibi sweetgirl00
Yine biz gittik poh yoluna desenealkisalkisalkis
o bidahaki filmde cnm, bu filmde üniwersitede okuyanlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine biz gittik poh yoluna desenealkisalkisalkis
o bidahaki filmde cnm, bu filmde üniwersitede okuyanlar![]()
Yine biz gittik poh yoluna desene![]()
he wala battık poha![]()
hem üniwersite okudum, hemde içinde nişanlımında bulunduğu arkadaş grubumla tatile gittim:sinifsinif:
bakalım hangi senaryo gişe rekorları kırcak CADIARZU
Sen gene iyisin anam biz nişanlı bile değiliz -tatlicadiarzu-
senin işin zor :umursamaz:
karşılığını werdinmi sen peki yani senden karşılığını aldımı sewgilin![]()
yada fotolarınız warmı![]()
Almaz mı hiç içtiğim kolanın parasına kadar aldı karşılığını :1ninca:
Fotoğraflarım da boy boy internette geziyor.. Videolarım falan.. Ünlü yapacağım seni dedi, yerli Paris Hilton olacaksın dedi kandırdı :icecream:
Üniversiteye giden kızlar sevgilisi ile tatile gider gibi bir şey okudum gibi..inşallah yanlış anlamışımdır..:bbo: Bunun okulla alakası yok..Bakış açısı,karakterler ve ailelerin yapısı ve hoş görüsü ile alakalı bir durum..Eğer içinde varsa ,ve karışanı görüşeni yoksa ya da ailesi izin veriyorsa okuma yazması olmayan da gider,doktora yapanı da gider..Ancak malesef ki genç kızlarımız erkekleri fazla tanımıyorlar,bu yüzden hayal kırıklıkları da çok oluyor.O kadar şımartmaya gerek yok onları..Her gel dediğinde gelinmemeli,erkek ben ne zaman istesem gelir,cepte diye düşünmemeli..Düşünmez diyenler olucak ama erkeklerin yapısı farklı..Erkekler çoğunlukla böyle düşünür,kıymet bilmezler..Bir kadın gibi düşünemez onlar..Neden acaba evli bayanlar farklı,bekar bayanlar farklı düşünüyor bu konuda ? Evlenince farklı yönlerini tanıdığımız ve gerçek yüzlerini daha iyi gördüğümüz için mi acaba...:çok üzgünüm:Sadece cinsellik değil konu..
Üniversiteye giden kızlar sevgilisi ile tatile gider gibi bir şey okudum gibi..inşallah yanlış anlamışımdır..:bbo: Bunun okulla alakası yok..Bakış açısı,karakterler ve ailelerin yapısı ve hoş görüsü ile alakalı bir durum..Eğer içinde varsa ,ve karışanı görüşeni yoksa ya da ailesi izin veriyorsa okuma yazması olmayan da gider,doktora yapanı da gider..Ancak malesef ki genç kızlarımız erkekleri fazla tanımıyorlar,bu yüzden hayal kırıklıkları da çok oluyor.O kadar şımartmaya gerek yok onları..Her gel dediğinde gelinmemeli,erkek ben ne zaman istesem gelir,cepte diye düşünmemeli..Düşünmez diyenler olucak ama erkeklerin yapısı farklı..Erkekler çoğunlukla böyle düşünür,kıymet bilmezler..Bir kadın gibi düşünemez onlar..Neden acaba evli bayanlar farklı,bekar bayanlar farklı düşünüyor bu konuda ? Evlenince farklı yönlerini tanıdığımız ve gerçek yüzlerini daha iyi gördüğümüz için mi acaba...:çok üzgünüm:Sadece cinsellik değil konu..
:1ninca: Karşılığını mı alıyolarmış.
Valla gecen memlekete gittik.
Bİletlerimizi ben almıştım durun bende onun karsılığını alayım.![]()
:1ninca: Karşılığını mı alıyolarmış.
Valla gecen memlekete gittik.
Bİletlerimizi ben almıştım durun bende onun karsılığını alayım.![]()
Aaa al tabi şekerim fotoğrafını da çek lazım olur bakarsın :1closedeyes:
daha almadınmı sen onun karşılığını :umursamaz:
şimdi bu moda arıkafam![]()
bana bak çocuğun boy boy fotolarını çektinmi la şakkıdı
Çektim tabi :jeyyar:[/B]
Tabii sadece nikah konu.. Evlenmeden de bir erkek tanınabilir.. ılla o imzanın atılmış olması gerekmez. Bir aşk yaşanacaksa, bir deftere imza atılarak meşrulaştırılmaz.. Aşk yaşanacaksa yaşanır. Tatilde, evde, parkta, cafede, sokakta hiç fark etmez. Aşk masum bir şeydir.. ıki sevgili tatile gittiği zaman sanıldığının aksine otele kapanıp sevişmez.. Onlar da herkes gibi denizin, güneşin, kumların tadını çıkarır.. Çünkü yapacak olan insan zaten yapmıştır, tatile gidince yapalım diyen hiç duymadım ben. Evlilik öncesi cinselliğin yaşanılabilirliğini savunan biriyim ben.. Ancak sevgilimle beraber gittiğim tatillerin hiç birinde de denizden, eğlenceden böyle bir şey düşünmeye fırsat bulamadım bile.. ınsanların, özellikle kadınların tatile giden çiftlerin birlikte olduğunu bu kadar düşündüklerinden haberim de yoktu benim.. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler demek ki..
kaydirigubbakcemile5akıllı hatunsun neçmi aferim güzel fikir alkisalkisalkisohhh çok şükür , akıllı hatunsun, senden ayrılcam dediği an büyük bi zarfla ewine yolluosun fotoları filmlerdeki gibi :1ninca:
Aoracığım,imza demek değil sadece evlilik..Şu anki duygularınla bir erkek evlenmeden önce de tanınabilir diyorsun.Okuduğum ve anladığım kadarıyla güzel bir ilişkin var,Allah tamamına erdirsin.Ancak evlenmeden önce,uzunca süre aynı çatı altında olup,acı tatlı günleri birlikte geçirmedikçe,hayatı idame ettirmek için maddi manevi paylaşım içinde olmadıkça erkekler yeterince tanınmıyor..Evlenince kadınların-kızların bakış açıları değişiyor diye boşuna demiyorum.Yaşayacak ve göreceksiniz..opuyorumnanaktan
Aoracığım,imza demek değil sadece evlilik..Şu anki duygularınla bir erkek evlenmeden önce de tanınabilir diyorsun.Okuduğum ve anladığım kadarıyla güzel bir ilişkin var,Allah tamamına erdirsin.Ancak uzunca süre aynı çatı altında olup,acı tatlı günleri birlikte geçirmedikçe,hayatı idame ettirmek için maddi manevi paylaşım içinde olmadıkça erkekler yeterince tanınmıyor..Evlenince kadınların-kızların bakış açıları değişiyor diye boşuna demiyorum.Yaşayacak ve göreceksiniz..opuyorumnanaktan