Sevgilinizle tatil

Ben hiç gitmedim,ailem o zamanlarda izin verseler bile gene gitmezdim,bana çok ters.Şimdi evlendim her günümüz balayı tatil zaten :)

senin işin zor :umursamaz:

karşılığını werdinmi sen peki yani senden karşılığını aldımı sewgilin :delphin:

yada fotolarınız warmıkaydirigubbakcemile4

Almaz mı hiç içtiğim kolanın parasına kadar aldı karşılığını :1ninca:
Fotoğraflarım da boy boy internette geziyor.. Videolarım falan.. Ünlü yapacağım seni dedi, yerli Paris Hilton olacaksın dedi kandırdı :icecream:

Üniversiteye giden kızlar sevgilisi ile tatile gider gibi bir şey okudum gibi..inşallah yanlış anlamışımdır..:bbo: Bunun okulla alakası yok..Bakış açısı,karakterler ve ailelerin yapısı ve hoş görüsü ile alakalı bir durum..Eğer içinde varsa ,ve karışanı görüşeni yoksa ya da ailesi izin veriyorsa okuma yazması olmayan da gider,doktora yapanı da gider..Ancak malesef ki genç kızlarımız erkekleri fazla tanımıyorlar,bu yüzden hayal kırıklıkları da çok oluyor.O kadar şımartmaya gerek yok onları..Her gel dediğinde gelinmemeli,erkek ben ne zaman istesem gelir,cepte diye düşünmemeli..Düşünmez diyenler olucak ama erkeklerin yapısı farklı..Erkekler çoğunlukla böyle düşünür,kıymet bilmezler..Bir kadın gibi düşünemez onlar..Neden acaba evli bayanlar farklı,bekar bayanlar farklı düşünüyor bu konuda ? Evlenince farklı yönlerini tanıdığımız ve gerçek yüzlerini daha iyi gördüğümüz için mi acaba...:çok üzgünüm:Sadece cinsellik değil konu..

Almaz mı hiç içtiğim kolanın parasına kadar aldı karşılığını :1ninca:
Fotoğraflarım da boy boy internette geziyor.. Videolarım falan.. Ünlü yapacağım seni dedi, yerli Paris Hilton olacaksın dedi kandırdı :icecream:

:roflol::roflol: sewgilinle çok tatil yap emi, aman pardon çok yaşa emi :roflol:

Üniversiteye giden kızlar sevgilisi ile tatile gider gibi bir şey okudum gibi..inşallah yanlış anlamışımdır..:bbo: Bunun okulla alakası yok..Bakış açısı,karakterler ve ailelerin yapısı ve hoş görüsü ile alakalı bir durum..Eğer içinde varsa ,ve karışanı görüşeni yoksa ya da ailesi izin veriyorsa okuma yazması olmayan da gider,doktora yapanı da gider..Ancak malesef ki genç kızlarımız erkekleri fazla tanımıyorlar,bu yüzden hayal kırıklıkları da çok oluyor.O kadar şımartmaya gerek yok onları..Her gel dediğinde gelinmemeli,erkek ben ne zaman istesem gelir,cepte diye düşünmemeli..Düşünmez diyenler olucak ama erkeklerin yapısı farklı..Erkekler çoğunlukla böyle düşünür,kıymet bilmezler..Bir kadın gibi düşünemez onlar..Neden acaba evli bayanlar farklı,bekar bayanlar farklı düşünüyor bu konuda ? Evlenince farklı yönlerini tanıdığımız ve gerçek yüzlerini daha iyi gördüğümüz için mi acaba...:çok üzgünüm:Sadece cinsellik değil konu..

Tabii sadece nikah konu.. Evlenmeden de bir erkek tanınabilir.. İlla o imzanın atılmış olması gerekmez. Bir aşk yaşanacaksa, bir deftere imza atılarak meşrulaştırılmaz.. Aşk yaşanacaksa yaşanır. Tatilde, evde, parkta, cafede, sokakta hiç fark etmez. Aşk masum bir şeydir.. İki sevgili tatile gittiği zaman sanıldığının aksine otele kapanıp sevişmez.. Onlar da herkes gibi denizin, güneşin, kumların tadını çıkarır.. Çünkü yapacak olan insan zaten yapmıştır, tatile gidince yapalım diyen hiç duymadım ben. Evlilik öncesi cinselliğin yaşanılabilirliğini savunan biriyim ben.. Ancak sevgilimle beraber gittiğim tatillerin hiç birinde de denizden, eğlenceden böyle bir şey düşünmeye fırsat bulamadım bile.. İnsanların, özellikle kadınların tatile giden çiftlerin birlikte olduğunu bu kadar düşündüklerinden haberim de yoktu benim.. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler demek ki..

yok yok yanlış okumadın öle malesef, bide ödedikleri herşeyin karşılığı alınıo :1ninca:

şöle bi durum war, ben gittiğim bu 2günlük tatili "gel dediği" için değil gitmek istediğim içim gittim, oda beni hiçbizaman çantada keklik olarak görmedi..tabiki sizin dediğiniz gibi warmıdır, elbette wardır..

benim tepki gösterdiğim insanların genel we kesin hükümlerle yaklaşmaları:umursamaz:

her tatile giden sewişcek, her cafede oturan gözgöze bakışcak, yok böle bişe yaa :umursamaz:

we sewgi, hoşgörü, sahiplenme die bişe bırakmamış kimileri, hemen karşılığı alınıo denilmişş:olmaz:

gidene aaa sewişmiş tüü kaka demem, gitmeyenede aman ne namuslu temiz demem, ben namusu bacak arasıyla yargılamam:delphin:

:1ninca: Karşılığını mı alıyolarmış.
Valla gecen memlekete gittik.
Bİletlerimizi ben almıştım durun bende onun karsılığını alayım.:delphin:

:1ninca: Karşılığını mı alıyolarmış.
Valla gecen memlekete gittik.
Bİletlerimizi ben almıştım durun bende onun karsılığını alayım.:delphin:

daha almadınmı sen onun karşılığını :umursamaz:

şimdi bu moda arıkafam :delphin:

bana bak çocuğun boy boy fotolarını çektinmi la şakkıdı

Tabii sadece nikah konu.. Evlenmeden de bir erkek tanınabilir.. ılla o imzanın atılmış olması gerekmez. Bir aşk yaşanacaksa, bir deftere imza atılarak meşrulaştırılmaz.. Aşk yaşanacaksa yaşanır. Tatilde, evde, parkta, cafede, sokakta hiç fark etmez. Aşk masum bir şeydir.. ıki sevgili tatile gittiği zaman sanıldığının aksine otele kapanıp sevişmez.. Onlar da herkes gibi denizin, güneşin, kumların tadını çıkarır.. Çünkü yapacak olan insan zaten yapmıştır, tatile gidince yapalım diyen hiç duymadım ben. Evlilik öncesi cinselliğin yaşanılabilirliğini savunan biriyim ben.. Ancak sevgilimle beraber gittiğim tatillerin hiç birinde de denizden, eğlenceden böyle bir şey düşünmeye fırsat bulamadım bile.. ınsanların, özellikle kadınların tatile giden çiftlerin birlikte olduğunu bu kadar düşündüklerinden haberim de yoktu benim.. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler demek ki..

Aoracığım,imza demek değil sadece evlilik..Şu anki duygularınla bir erkek evlenmeden önce de tanınabilir diyorsun.Okuduğum ve anladığım kadarıyla güzel bir ilişkin var,Allah tamamına erdirsin.Ancak uzunca süre aynı çatı altında olup,acı tatlı günleri birlikte geçirmedikçe,hayatı idame ettirmek için maddi manevi paylaşım içinde olmadıkça erkekler yeterince tanınmıyor..Evlenince kadınların-kızların bakış açıları değişiyor diye boşuna demiyorum.Yaşayacak ve göreceksiniz..opuyorumnanaktan

[*]
ohhh çok şükür , akıllı hatunsun, senden ayrılcam dediği an büyük bi zarfla ewine yolluosun fotoları filmlerdeki gibi :1ninca:
kaydirigubbakcemile5akıllı hatunsun neçmi aferim güzel fikir alkisalkisalkis
Aoracığım,imza demek değil sadece evlilik..Şu anki duygularınla bir erkek evlenmeden önce de tanınabilir diyorsun.Okuduğum ve anladığım kadarıyla güzel bir ilişkin var,Allah tamamına erdirsin.Ancak evlenmeden önce,uzunca süre aynı çatı altında olup,acı tatlı günleri birlikte geçirmedikçe,hayatı idame ettirmek için maddi manevi paylaşım içinde olmadıkça erkekler yeterince tanınmıyor..Evlenince kadınların-kızların bakış açıları değişiyor diye boşuna demiyorum.Yaşayacak ve göreceksiniz..opuyorumnanaktan

Bu sadece erkekler için geçerli birsey değil ki insanları tanımak güç.
Ama şahsen ben sevgilimle uyumam :dilcikar:
Önce tapusunu alayım sonra birlikte uyurum :roflol:

Kimse üzerine alınmasın,herkeste aynısı olacak diye bir şey elbette yok ama bir örnek vermek istiyorum.Üniversitedeyken iki arkadaşım 1. sınıfta başladılar çıkmaya.8 sene çıktılar,tatillere gittiler,her an birlikteydiler.8. sene sonunda evlendiler ve 1 buçuk sene sonra şiddetli geçimsizlikten ayrıldılar..Birbirlerini çok iyi tanıyorlar,asla ayrılmayacaklar gözüyle baktık hep..kaydirigubbakcemile Bu yüzden lütfen çok dikkatli olun ve sizi üzmelerine izin vermeyin..:1no2:

Aoracığım,imza demek değil sadece evlilik..Şu anki duygularınla bir erkek evlenmeden önce de tanınabilir diyorsun.Okuduğum ve anladığım kadarıyla güzel bir ilişkin var,Allah tamamına erdirsin.Ancak uzunca süre aynı çatı altında olup,acı tatlı günleri birlikte geçirmedikçe,hayatı idame ettirmek için maddi manevi paylaşım içinde olmadıkça erkekler yeterince tanınmıyor..Evlenince kadınların-kızların bakış açıları değişiyor diye boşuna demiyorum.Yaşayacak ve göreceksiniz..opuyorumnanaktan

Canım aynı şeyden bahsediyoruz.. Ben 2 senedir birlikte yaşıyorum erkek arkadaşımla.. Bir aile gibi.. Bütçemizi ona göre ayarlıyoruz, iş bölümlerini yapıyoruz.. Bir aile gibiyiz yani.. Evimiz, eşyalarımız her şeyimiz ortak... Şu anda askerde ama gelince yine devam edecek bu süreç.. 2 yıldır evli gibiyiz.. Ama nikahımız yok.. Şimdi biz nikah yapmadık diye tatile gitmekten mahrum mu olalım? Demek istediğim şey şu, bir erkek nikah olmadan da tanınabilir.. Bir şeyler imzasız da paylaşılabilir.. Biz 2 senedir bunu yapıyoruz.. Hiç de problemimiz olmadı Allah'a şükür.. Onun askerliği bitince benim okulum bitince, çocuk yapmaya karar verdiğimizde çocuğumuzun meşru olabilmesi için elbette nikah yapacağız, evleneceğiz.. Ama şu anda bizim için sadece bir ayrıntı bu.. Bu yüzden diyorum sevgiliyken de tatile gidilebilir.. ıçini dışını bildikten sonra, her şeyi paylaştıktan sonra, acısıyla tatlısıyla bir süre geçirdikten sonra neden tatile gidilmesin ki?

Back
X