Sevgilinizle tatil

biz 2 günlüğüne biyere kaçmıştık evlenmeden önce süperdi süper

bir başka oluyo ilk tatil birlikte
ama biz antalyaya falan gtmedik rus kızı durumumuz olmadı :olmaz:

1 kere gittim.. kısaydı ama çokk güzeldi.. o kadar çok şey yaptık ki beraber; hayatı oturup kahve içerek geçirdiğimizi anladık.. enn kısa zamanda ikincisini planlamak istiyoruz.. sonra daa sıra balayına gelecek işalla:asigim::teytey::asigim:

ben isterdim gitmeyii ama korkarım Allah korusun başımıza bişe falan gelir annem burda ölür meraktan :sinifsinif: o yüzden en güzeli ewlen kocan olunca git :lepi:

Son düzenleme:
1 kere gittim.. kısaydı ama çokk güzeldi.. o kadar çok şey yaptık ki beraber; hayatı oturup kahve içerek geçirdiğimizi anladık.. enn kısa zamanda ikincisini planlamak istiyoruz.. sonra daa sıra balayına gelecek işalla:asigim::teytey::asigim:

canim sen boyle seyler yazinca , daha cok gitmeyi istiyorum :teytey:

canım yanı babam kıyametleri koparır ve benımkısıde bır delı babamdan beter 2 manyak bırbırlerını paklardı heralde.sanmıyorum ben izin verceğini babamın bilse kesinlikle olmazdı ve alamazdımda.
ve ben her yolu bıldıgım ıcın kızım asla gidemez.

ilk tatile (2 senelik sevgili idik) marmarise gittik
sonraki sene nişanlandık akçaya gittik
bi sonraki senede antalya ya
geçen yaz ve bu yaz evliyiz ama bi yere gidemedik (beraber yani ben gittim tebiki onu bırakıp kaydirigubbakcemile3 )yaramı deşmeyiinnn mafoldumben senağlama

ben her sene onunla yada onsuz tatile gittiğim halde hatta onunla daha sonrada tatile gitmiş olmamıza rağmen hala diyorumki ilk tatilimiz hayatımın en güzel tatili idi
keşke zamanı geri döndürebilsem :asigim:

sevgilimle tatil mi kaydirigubbakcemile3 İMKANSIZZZZ...ailem keser başta... cokacimcoook benimkide gitmez zati benle bu yaz tatile gidiyoruz ailemle diyorumda ben seni uçan tekmeyle gönderirim dio laelaelaelaelae çıldırıo tatil kelimesine geri kafalı aşkım benim opuyorumnanaktan

Ben de gitmek istiyorum fakat hep başıma bişey gelirse, ölmek sorun değil de sağ kalırsam suratlarına nasıl bakarım düşüncesiyle vazgeçiyorum..

ilk tatile (2 senelik sevgili idik) marmarise gittik
sonraki sene nişanlandık akçaya gittik
bi sonraki senede antalya ya
geçen yaz ve bu yaz evliyiz ama bi yere gidemedik (beraber yani ben gittim tebiki onu bırakıp kaydirigubbakcemile3 )yaramı deşmeyiinnn mafoldumben senağlama

ben her sene onunla yada onsuz tatile gittiğim halde hatta onunla daha sonrada tatile gitmiş olmamıza rağmen hala diyorumki ilk tatilimiz hayatımın en güzel tatili idi
keşke zamanı geri döndürebilsem :asigim:

peki canim senin ailen onunla gitigini biliyirmuydu.yoksa sene izin almadam mi gittin??

canim babana ne dedin ???

ilk tatilde en yakın arkadaşlarımı tanıdığı için bize gelip kaldıkları için onlarla tatile gideceğimi söyledim :delphin: avşaya gittik :asigim: harika bi tatil geçirdim
2. ve 3. de nişanlı olduğumuz için kuzenlerle gittik ondada babam biliyordu :delphin:

ister geri kafalı deyin ne derseniz deyin..
nişanlı bile olsanız evlenmeden birlikte tatile gitmek ilk etapta kulağa hoş gelse de bana ters..
doğru birşey değil...

gıtmedım hıc
babama boyle bıseyı soramazdım bile
nişanlıken bıle dısarda bıraz fazla kalsak
telefon acar eve gel essek sıpası derdıkaydirigubbakcemile3

peki canim senin ailen onunla gitigini biliyirmuydu.yoksa sene izin almadam mi gittin??

ilk sene onunla gittiğimi biliyodu annem ama ikimiz tek değil toplu bi şekilde arkadaşlarımızla gidiyoruz diye(allam kendiside bu siteye üye inşallah okumaz :olmaz:
babamla zaten senelerdir görüşmüyoruz
sonraki senelerde de nişanlıydık zaten haberi vardı zemuszemus

gıtmedım hıc
babama boyle bıseyı soramazdım bile
nişanlıken bıle dısarda bıraz fazla kalsak
telefon acar eve gel essek sıpası derdıkaydirigubbakcemile3

aynen..
benim ailem beni nişanlıyken gezmeye bile göndermez nişanlımla
napcam ben off offmafoldumbenmafoldumben

bence baban hayatta izin vermez ayrıca bencede gitme ,yani yalan söyleyerek gitme
ya başına bişey gelirse hayatta en korktuğum şeydir düşünsene ailene başka birşey söylüyorsun
ve sen bambaşka bir yerdesin allah korusun başına bişey gelse ailen hem senin için üzülecek hemde onları kandırdığın için daha da üzülecek

aynen..
benim ailem beni nişanlıyken gezmeye bile göndermez nişanlımla
napcam ben off offmafoldumbenmafoldumben

canım soyle anlatıyım benım babam aslında cok rahattır
bekarken normal arkadaslarımla gece yarılarına kadar gezerdım gece 2, 3 te gelsem gez bosver evlenınce bu gunlerı cok ararsın derdı

ama eşimi yanı o zamankı sevgılımı cok kıskanıyodu dısarı cıkmayın evde oturun vs

hele tatıle gıdeyım oktayla desem ayaklarımdan asardı heraldekaydirigubbakcemile3

2 geceliğine gitmiştik yakınlarda biyere o iki gün 1 hafta gibi gelmişti inanılmaz eğlenmiştik...
ama babana sorma adam kalpten gider allah korusun...

Back
X